Gradinita Montessori

Gradinita Montessori | Autor: DanaMario

Link direct la acest mesaj

As avrea si eu o intrebare este careva din voi care a dus copilul la gradinita Montessori
Sinteti multumite este vreo diferenta?
Eu am un baietel de 1 an so 10 luni si am vrut neaparat sa-l duc de la 2 ani la gradinita Montessori.
L-am inscris insa acum am aflat ca vreo 6 saptamani pe ani au vacante deci o sa mi-l dea acasa (dar trebuie sa platesc chiar daca este in vacanta) deci trebuie sa folosesc tot concediul sau sa gasesc pe altcineva.
Poate imi ziceti si voi din experintele voastre in special fetele din Canada ca tot ma gindesc daca merita efortul asta ca bani si timp (nu o sa mai fac nici un concediu)

Dana si Joshua

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Dana,

Eu inainte de a o da pe Yasmine la daycare, am vizitat mai multe, inclusiv si cateva Montessori. Chestia cu platitul vacantelor, e valabila la toate daycare-urile, nu numai la Montessori, dar inconvenientul teribil a fost "time off-ul" pe timpul vacantelor scolare, adica toata vara. Cat despre filozofia Montessori, mi s-a parut interesanta, dar aplicabila mai degraba copilasilor ceva mai mari. Daca vrei sa-ti faci idee mai clara, fa-ti niste appointment-uri la Montessori din apropiere. Succes in gasirea daycare-ului ideal.

Cristina

noi

Mergi la inceput