Ce muzica mai e in Romania ?

Ce muzica mai e in Romania ? | Autor: Alina Maria

Link direct la acest mesaj

Vreu sa cumpar niste cd-uri cu muzica romaneasca , cand voi veni acasa , insa nu stiu ce mai e nou si frumos ? poate au aparut trupe noi sau melodii foarte populare . V-as ruga sa-mi dati si mie niste indicii , cu numele respective .
Poate ca acest subiect e mai interesant daca discutam si ce credeti despre muzica romaneasca , despre evolutia acesteia .
Va doresc la toti sanatate si fericire , si pe mai tarziu , ma duc ca-mi plange bebelina .

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 12 saptamani

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Nu-mi vine sa cred ca nu mi-a raspuns nimeni , oare doar subiectele de scandal si tristete au succes , mie imi vine greu sa raspund la ele ca ma incearca o emotie puternica .
Daca totusi va faceti timp si pt. mine sa nu aruncati cu rosii sunt doar putin uimita atata tot .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Alina, trebuia sa postezi pe "Cuvinte..."
Eu ador Directia 5 si Voltaj. Au albume noi si sunt frumoase. Muzica lor este de calitate, iar despre ei, am numai cuvinte de lauda.

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Sau mai bine zis: se mai asculta muzica in Romania ?Adevarul este ca sunt putine formatii sau solisti care mai canta muzica in Romania. Pe langa manelisti mai sunt o multime de trupe mai mult sau mai putin dezbracate care nu produc decat o lalaiala fara sa spuna nimic. Daca esti atent si la versuri ti se face rau. Nu stiu cum or fi promovate aceste trupe, defapt stim cu totii cum. Cu bani se rezolva orice.Mie imi plac : Nicola, Monica Anghel, Bosqito, Hara, Cargo, Vitza de vie.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellena spune:

O aparitie noua pe scena din Romania, care mie imi place foarte mult, e ANALIA SELIS cu melodia Yo no soy de aqui de pe albumul Aqui Hoy de curand lansat in Romania.

ANALIA SELIS e argentinianca care in 2004 a reprezentat Argentina la "Cerbul de Aur" de la Brasov si a obtinut locul 3. E casatorita cu un roman.
Nu am ascultat tot albumul dar aceasta melodie e bestiala.

Aparitii romanesti ... imi scapa acu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Alina mie personal imi place Holograf, Bere Gratis si Taxi.

Numai bine,
Lena si Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Avind in vedere ca ai numai 24 ani ar trebui sa-l intreb pe fiu-meu caci el vine cu geamantanul cu muzica din romania de nu mai am unde sa pun CD-urile, calc pe ele. Uita-te pe www.cd.ro, el de acolo mai isi cumpara (on-line). Trimit in america, accepta credit card sint seriosi. Poate daca ii intrebi pe ei vor fi mai in masura sa iti spuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nenicutza spune:

Salut Alina Maria!

Nou: Bitza, Anonim, M&G, au revenit RACLA, si altii de genul asta. Pavel Stratan e bun, depinde acum si ce gen iti place.
Mie una imi plac si cei de la Praf in ochi.
Depinde ce gusturi ai si ce vrei sa iei, ce se asculta aici sau de cine.
Muzica romanesca mai are mult pana sa devina muzica. Cei care faceau muzica romaneasca s-au dus de mult, acum sunt numai plagiatori si cover-uri. Mai sunt cativa care sunt buni dar nu sunt promovati ca nu le ies bani caselor de discuri.
Deja manelele sunt la rang de cinste pe tv, protv e fruntas la chestia asta. Radiourile vad ca inca nu s-au infectat.

Acolo la tine ce se asculta?

Claudia&Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Voltaj imi place foarte mult, mai ales cantecul cu Albinuta...

Mai nou am dat de Pavel Stratan (parca asa il cheama) si are cantece haioase. "Beau" imi place mult de tot, ascultandu-l de aici.

copii ca ai mei nu are nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Va multumesc mult pt. raspunsuri , am sa tin cont si mi-amfacut deja o lista ca sa nu uit sa cumpar cand am sa vin in Romania .
Aici se asculta Mtv , Tmf , The Box , in general de toate tipurile insa desigur majoritatea noutati . Sunt si ore si programe diferite cu muzica veche .
Cat despre muzica olandeza poate ati auzit de Dj. Tjiesto , Marco Borsato , Andre Hazes , Frans Bauer etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Hai sa-ti raspund eu..acum nu stiu care sunt genurile tale...mie imi plac asa...Vama Veche, Zob, Vank, Urma, Kumm, Chilian....si cam atat.

I Was Borned Intelligent, But Education Ruined Me!

Mergi la inceput