Prietenii omului (10)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Loredana, imi pare tare rau de pisoiasul tau. Nici nu vreau sa ma gandesc ce tare doare...Ramonika, distractie mare la tine acasa cu atatia pisoi.Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanap spune:

nu a fost bolnav ,nu stiu ce s-a intamplat.a vomat sambata o data si dum dim o data dar am zis ca e ok.i se mai intampla cand se spala prea mult(si se spala,cateodata parca era exagerat).luni mi s-a parut ca nu se joaca cu acelasi chef ,marti nu s-a jucat deloc,nu a miunat si nu prea a mancat.iar miercuri l-am dus dim la medic si mi-au zis ca se va face bine dar....spre seara i s-a facut mai rau ,a facut pipi langa lighean pt ca nu a mai avut putere sa urce in el si l-am dus iar la medic.i-au facut o groaza de injectii si ne-au zis ca e otravit.dar cu ce ?de cine?el nu iesea afara iar la noi nu veneau persoane care sa nu-l iubeasca,nu aveai cum sa nu-l iubesti.avea sangele f ingrosat si temp mai mica cu 4 grade.am intors casa pe dos sa gasesc ceva ce ar fi putut sa manance si sa se fi otravit.nu am gasit nimic.dupa ce i-au facut injectiile ,i s-a facut rau a intrat in shoc,i-au facut masaj cardiac si-a revenit de 2 ori dar a treia oara nu a mai reusit,s-a stins.nu stim cauza atat a vrut sa stea cu noi.nu stiu.dar suntem terminati psihic suntem obositi.si doareeeee.multi nu inteleg asta.ne-au spus ca e doar o matza o sa ne aduca ei 10,ce tot o bocim.imi venea sa-i strang de gat.o avem de aproape 6 ani.era un motanel tanar si frumooos si iubaret.

TE VOM IUBI MEREU,TANTZEL!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Lori e oribil ...am trecut si eu prin asta anul asta asha ca pot sa simpatizez cumva cu durerea voastra. Va imbratisez virtual pe toti. Nu stiu daca e o consolare pentru tine dar in vest exista o poveste despre "rainbow bridge" unde se duc toate animalutele cand mor si isi asteapta stapanii...Eu am incercat sa ma obisnuiesc cu ideea ca intr-o zi o sa il revad pe Jim.
Nu stiu ce sfat sa iti dau - noi am ales metoda egoista de a ne lua un alt catel. Care e fenomenal, ne aduce foarte multa bucurie si ...desi nu l-am uitat pe Jim, parca nu mai e asha gol in casa. Eu cred ca Jim a avut cumva grija de noi de s-a nimerit sa gasim puiutul asta nou.
Asha ca nu stiu ce sa iti spun mai mult, decat ca sunt alaturi de tine si ma rog sa va gasiti intr-un fel linistea. Cu alt pisic sau nu.

Gagiiiici, aici ninge ingrozitor si dupa cum stiti IO ABIA MI-AM TUNS CAINELEEEEEEEEEEEEEE...E super scarbit saracu, Sper sa nu tina mult vremea asta si sa nu imi raceasca potaia...
Va pup
Ana

PS Ramo te tii de barfe in loc sa ne spui aici ce mai face viitoarea mamica

Las-o bah, ca merge asha - ne-am obisnuit cu ea!
Protestez impotriva incurajarii lipsei de respect fatza de limba romana
Jazz marishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

loredana, imi pare rau de pisoiul tau...
Doamne fereste, si pe mine m-a trecut un gand acuma... si eu imi las copiii pe afara, daca se trezeste vreun criminal sa le faca ceva? totusi sper ca nu, de vreme ce Maritza are vreo 7-8 ani de cand se plimba pe aici si n-a patit nimic...

Annie - ma tin de glume zilele astea. parca-s Maritza... de cand am operat-o parca a apucat-o strechea... se joaca singura prin casa... sa da cu cracii-n sus prin casa, fuge si sare in sus... nu situ ce-i cu ea...

cu Bubulina totul e bine, burta ii creste vazand cu oki... oricum, a mai iesit pe afara si ea. si intr-o zi nu am gasit-o imediat cum am iesit dupa ele si mama era foarte ingrijorata, mai ceva ca mine ca unde-i Bubulina ei... s-ar putea sa o lase sa fete prin casa, dar nu are gand bun cu puii. oricum nu ii putem pastra noi, dar macar sa-i crestem pana pe la 2-3 luni, api D-zeu cu mila...

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

pt un motanel mult iubit de stapana lui
gandeste-te ca macar te-a cunoscut, si a avut o viata frumoasa

anamaria - ma bucur ca motanel ii mai bine ... saracul ma gandesc ce'o fi pe el

sanzi - iubita, aici fiind intre noi "acasa" te rog sa nu pleci ... si pe mine m-a batut gandul ... dar uite ca mi-am adus aminte de toti cei dragi mie

a fost o saptamana "super" pt mine ... am uitat cam tot ce-am dobandit (experienta) pana acum ... un sut in un pas inainte ...

sanzi

Maruta si bazdaganiile ... Aristotel Zamisar's , Dolly Mezel si Perusita Zapacita

Mergi la inceput

Maruta sa ne anunti cand e fericitul eveniment... parca nici nu-mi vine sa cred ca va fi tatic, mai ales cand l-am vazut in pozele pe care mi le-ai trimis ce pisilic mic era...

Mergi la inceput

Noi azi am fost la nenea dr si totul e bine. Imediat dupa Pasti, dam jos pansamentul de la labuta operata, si cu putin noroc, si ghipsul. Operatia arata foarte bine, pisoiul e cam enervat de pansament, in rest se comporta neasteptat de bine. Speram sa treaca cat mai repede perioada asta...Va cu drag,Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanap spune:

multumesc mult fetelor .ma simt bine cand vad ca mai sunt [ersoane care nu cred ca e exagerata suferinta pt pierderea unui animalut.noua tanta ne-a fost ca un copil ,dar nu multi inteleg asta.multumesc

Mergi la inceput

Fetelor, va doresc un Paste fericit alaturi de cei dragi, plin de lumina sfanta si liniste. Multumesc celor care mi-au trimis urari prin e-mail Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

HRISTOS A INVIAT!
Mama da ce liniste pe aici... unde sunteti?
eu am revenit azi la serviciu, dar am o leneeeee... prea scurta vacanta.

am vesti fetelor! Bubulina mea a fatat 4 puiuti in noaptea de Inviere, chiar la ora 12! 2 dintre puiuti is negri complet, iar 2 is mai mult albi, cu cateva pete negre. seamana cu ea...
eu nu eram acasa, ca sambata seara am plecat la niste prieteni la vaslui si am revenit acasa duminica pe la ora 2. mama a mosit-o pe Bubulina, a ajutat-o sa nasca. si Maritza a ajutat-o si a lins-o si pe Bubu si pe pui mereu...
mama nu a mai facut figuri si a lasat-o pe Bubulina in casa cu puii. i-am pus in debara, am amenajat acolo un culcus pt ei si se simt bine. puii is grasunei si frumosi. am poze cu ei, le incarc in curand si le pun la semnatura.
mai vin cu vesti mai incolo.
va astept si pe voi cu noutati

Mergi la inceput