Prietenii omului (10)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
annie_xtreme spune:
Eu sper ca dupa noaptea asta sa te razgandesti. Nu are rost. Poti sa nu mai postezi la subiectele fierbinti - ramai si tu aici la noi, pe la copii, etc. Retrasul nu e o solutie.
Uite sa iti treaca supararea...
Pupici,
Ana
Las-o bah, ca merge asha - ne-am obisnuit cu ea!
Protestez impotriva incurajarii lipsei de respect fatza de limba romana
Jazz marishor
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Danna spune:
Sanzi, poate ca noaptea a fost un sfetnic bun si nu te retragi. Nici mie nu mi se pare o solutie retragerea ta.
www.mioriticromanesc.home.ro" target="_blank">Azara
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
Anamaria, imi pare rau de motanel, sper sa se faca bine. daca nu e cuminte si isi trage pansamentul sau se linge unde nu trebuie, poate ar fi bine sa-i pui un guler de plastic sa nu ajunga unde nu trebuie.
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anamariame/anamariame.jpg)
anamariame spune:
Pisoiul meu e mai bine acum, in sensul ca nu mai miauna toata ziua. Mai are perioade cand e mai agitat, dar in majoritatea timpului doarme. Cred ca o sa se ingrase destul de tare in astea 3 saptamani. O sa incerc sa ii iau mancare Light. Toata ziua ii dau pastilute (pt durere, antibiotice, pt somn) si tb sa tin evidenta in scris sa nu incurc intervalele de timp. Important e ca am dormit amandoi noaptea trecuta si ca nu mai vad lucrurile in negru ca pana acum.Multumim inca o data pentru incurajari Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"
slakje spune:
Salut dragelor,
Sunt obosita, nu prea pot sa ma concentrez sa citesc tot ce s-a scris, vad ca e vorba despre o retragere, sanzi TE ROG eu sa te razgandesti.
Uite si eu m-am enervat nespus iar si din nou azi dimineatza din cauza unui subiect de la container si din cauza unui anumit persoanaj, tin sa-i multumesc lui annie ca a fost de partea mea si asa corecta si cinstita() , dar nu ma retrag.Tocmai de aceea fiindca uite ca mai sunt pe forum si oameni faini si de treaba si care nu se sfiesc sa spuna cand au ceva de spus si sa fie cinstiti si corecti.
Sanzi NU TE RETRAGE! Razgandeste-te, eventual retrage-te de la Discutii Generale dar nu de pe forum.Eu de mai bine de-un an jumate de cand sunt pe forum, m-am obiosnuit cu tine, am ajuns sa te cunosc, o sa-mi lipsesti.Ramai OK?
Trebui sa inchei, noi suntem in renovare acum, e ca la nebuni pe-aici.
Deci sanzi: Ramai!
annie_xtreme spune:
Breh, io detest ZZ. Face din toate femeile de pe forumul asta niste ..hormonale. Ar trebui sa nu mai fie, pe bune (ZZ, nu femeile). Eu sper ca Sanzi mai citeste - come onnnnnnn....poate revii la ganduri mai bune (macar fata de noi cu animalutele ;;) .
Slakje - nu ii bai, numa ma oftik ca s-a sters frumosul meu mesaj in care explicam ca postarea mesajelor private pe forum e instigare la mahalagism de 3 lei si nu ii corect. Ma rog, bine ca s-a inchis subiectul. Pe mine m-a speriat putin reactia ei (a ei, stii tu care ea) pentru ca nu mai inteleg pana UNDE trebuie sa te controlezi ca sa poti zice 3 vorbe pe forumul asta...fara sa ii ranesti sensibilitatea cuiva. Nu pot sa iti doresc decat succes maxim la curatenie (noi ne-am renovat apartamentul cand era Jim mic si dup-aia a trebuit sa il tundem ca era plin de var si ciment :).
On topic: Cainele meu nu e asha dragutz tuns :((. Se pare ca m-am laudat degeaba - acu cand s-a dus super freza facuta cu peria - arata de parca a iesit dintr-un cuib de molii. Pe el pare sa nu il deranjeze.
Va pup
Ana
Editat ca sa: pun virgule
Las-o bah, ca merge asha - ne-am obisnuit cu ea!
Protestez impotriva incurajarii lipsei de respect fatza de limba romana
Jazz marishor
slakje spune:
Annie la noi e treaba nasoala ca noi stam la casa, trebuie sa schimbam plafoane, peretii daca dai o data cu spaclu mai tare pica jos*e caramida nu beton) , sus in camere o fost tapet, sub tapet alt tapet vechi care e un chin de dat jos, trebuie facuti din nou peretii, ce mai o poveste intreaga.Exact acuma s-a gasit sa ma calce pe coada femeia aia stii tu care.Pai nu mai stii ce si cum sa te porti , dar asta e, sunt o gramada de oamenii pe forumul asta, nu are rost sa te iei in gura cu nimeni, mai ales ca-s necunoscuti, darami-te sa te enervezi.Dar io de dimineatza m-am cam enervat, recunosc.Nu era cazul.
Tomi arata foarte simpatic fara par, il vad cum arata cand e ud.Mor de ras.
Ok, inchei,
Alina.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
eu am azi 4 copii in casa... a venit si motanul Vasile (copilul lui Maritza) sa stea la noi ca afara e urat, ninge si e noroi si frig si el mititelul nu are unde sa stea. l-am lasat la bucatarie si doarme intr-un lighean...
vine vorba mititelul ca e un motanoi mare si frumos...
anamaria ma bucur ca pisicul e mai bine.
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
loredanap spune:
nu am postat de cand v-am spus ce animalut am.
dar acum ........acum va scriu ca nu-l mai am.a muriiiit si nici macar nu stiu de ce.ma doare atat de mult despartirea asta.nu stiu cum sa descriu durerea asta dar e ceva ce nu credeam ca voi simti.mi-a murit cel mai bun prieten sau cum ii spuneam intotdeauna primul meu copil.l-am crescut de cand era un pic mai mare de o palma.l-am iubiiiiiiiiiiiiiiit.si acum.....acum e frig si ninge si el ....el e afara.ura frigul.ura apa.si acum e chiar acolo.cand imi va trece durerea???ieseam dim din camera si el era la usa parca sa-mi zica buna dimineata si se incolatacea printre picioarele mele sa-l alint sa-i dau mancare.era un scuuuump.imi vreau TANTZELUL inapoi.plangem de 2 zile .nu ne vine sa credem ca nu e in casuta lui pe frigider sau pe patul meu lafainduse in cearsaful plapumei.de ceeeee?de ce puiul meu?????l-am iubiiiiiit si inca il iubiiiiiiiiim.am crezut ca daca mai trece o zi va fi mai usor de acceptat dar e mai greeeeeeeu.nu mai pot!!!vreau pisicul meu cu blanita moale,alintat si zvapaiat.vreau sa alerge prin casa dupa mingiutza aruncata de sebi.e asa linisteee......