Ajutor! Sa ma marit sau nu sambata?
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
adrienne12 spune:
Daca eu as fi in locul tau as amina casatoria. Nu spun lasa-l, rupe orice legatura cu el, ci amina, pina te lamuresti ce si cum. Spun asta pt. ca e mult mai usor sa retragi actele de la starea civila acum si sa informezi cunoscutii de decizia ta decit sa cheltui $$$$ pe avocat la divort, pe partaj si sa porti copilul de la unul la altul. Crede-ma ca divortul e mult, nici nu-ti dai seama cit de mult mai mult, traumatizant decit a-ti retrage actele ACUM. Daca nu ma crezi cauta si citeste pe acest forum.In al doilea rind, parerea mea e sa intri intr-o casnicie cu tot sufletul. Indoielile tale imi arata ca de fapt stii prea bine ce te asteapta si ca nici tu nu crezi ca el se va schimba. Casnicia e grea: daca scirtie de la inceput nu te astepta ca un petec de hirtie sa rezolve totul.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
slakje spune:
In fine, nu am inteles, tu ai ramas insarcinata si ai nascut acest bb ca sa te ia el de nevasta sau pt ca ai vrut? Crezi ca o bucata de hartie il va face sa nu te mai insele? Gresesti.Mie in primul rand mi-ar fii frica sa fac copiii cu un om care stiu si sunt sigura ca ma inseala, si asa in mod constant.M-as gandi numai la SIDA.Ca m-ar imbolnavi pe mine nu ar fii nimic, dar sa fie si un copil in joc...in fine...daca tu te complaci in situatia de victima...ca de iubit ma cam indoiesc ca il iubesti, poate esti doar dependenta de el.
In fine tu stii cel mai bine, dar daca tot ai cerut parerea mi-am dat-o si eu ca prostul.
Numai bine!
Alina.
Cella spune:
Aurora treci printr-o grea incercare in viata, dupa cum vezi aici exista un de sustinere oricare ar fi decizia ta.
Eu cred in schimbare dar in cea care vine din interiorul persoanei nu datorita factorilor externi.
Pe de alta parte nu stiu ce schimbare aduce un copil in viata unui barbat,cat de mult il va responsabiliza si cat de mult il va apropia de voi.
Maica Domnului sa va ajute si sa iti lumineze mintea ca sa poti face ce este mai bine pentru tine si puiul tau.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Viovio/Viovio.jpg)
Viovio spune:
Foarte rar sfaturile pe care ti le dau necunoscutii sunt obiective.
Si totusi...
Eu te sfatuiesc sa fii ..."egoista"
Gindestete mai intii la tine si la puiul tau.
Daca el va vrea sa-si asume raspunderea si sa fie alaturi de voi,va veni singur si nu te va mai face sa suferi.Daca nu mai bine sa nu dai voie in viata ta unui astfel de om.
"Petecul"de hirtie pe care ti-l dau de la primarie dupa ce ai spus da,in astfel de situatii mai mult incurca decit sa ajute.
Sper sa iei cea mai buna decizie pentru tine...
Apoi sa ne spui si noua.
Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA
Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.
Inger alb spune:
Doar tu si numai tu poti decide ce se intanpla!
Inima spune "nu" (nu va fi) daca spune "da"(da va fi)
Iti doresc din tot sufletul sa gasesti calea cea dreapta!
Maruta spune:
ce-si face omul cu mana lui "lucru manual" se numeste!
spune-mi si mie ... ca sa nu mor proasta ... de ce ai ramas gravida cu el ?
1) pt ca vrei un bebe ...
2) pt ca vrei sa-l legi de tine ...
3) ca sa-l schimbi ...
hai ca sunt curioasa ce raspuns dai ...
multa sanatate si o sarcina usoara
Maruta si bazdaganiile ... Aristotel Zamisar's , Dolly Mezel si Perusita Zapacita
Emi si mami spune:
Mey, fetelor, nimeni nu a plagiat pe nimeni.
"Canuta om sucit" e o expresie consacrata si nu apartine nimanui.
Da, Maruta a fost un pic mai acida. Dar uneori nu strica sa mai auzim si lucruri care nu ne plac. Poate nu e o solutie directa, dar te trezeste la realitate si te ajuta sa iei o decizie.
Canuta, cum te mai simti cu sarcina? Sper ca esti mai bine.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Nane/Nane.jpg)
Nane spune:
PS. Aurora ne-ai parasit??? Ce hotarare ai luat pana la urma??? Mai ai doarrrr.... 2 zile si eram curioasa....
Numai bine,
Nane
Ramba spune:
Parerea mea este ca tu trebuie sa te gandesti ce astepti de la viitorul tau sot. Daca astepti sa fie un tata bun pentru copiil si eventual sa va sprijine material, marita-te. Daca te astepti sa iti fie fidel, sa isi schimbe modul de viata, nu te marita pentru ca nu cred ca se va schimba.
Am o prietena care are un sot cam la fel ca iubitul tau. Acesta in ciuda faptului ca sunt casatoriti, au si o fetita grozava de 8 ani, nu si-a schimbat stilul de viata, si nici nu cred ca si-l va schimba pana la andropauza. Acest fapt a aruncat-o si pe ea la un moment dat in bratele altui barbat, care nu o merita.
Cu fetita se poarta ca un tata, dar in rest...
carmita_baby spune:
quote:
Originally posted by Maruta
ce-si face omul cu mana lui "lucru manual" se numeste!
spune-mi si mie ... ca sa nu mor proasta ... de ce ai ramas gravida cu el ?
1) pt ca vrei un bebe ...
2) pt ca vrei sa-l legi de tine ...
3) ca sa-l schimbi ...
hai ca sunt curioasa ce raspuns dai ...
multa sanatate si o sarcina usoara
Maruta si bazdaganiile ... Aristotel Zamisar's , Dolly Mezel si Perusita Zapacita
Simplu si frumos spus.
![](floare.gif)
Maruta vrea sa afle niste raspunsuri inainte de a da ea insasi un raspuns. Si are dreptate.
Mello motanelul iubit
Salvati-l pe Liviu Mihail Ungureanu!