Ajutor! Sa ma marit sau nu sambata?
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Nane/Nane.jpg)
Nane spune:
quote:
Initial creeata de aurora77
Sunt disperata, pentru ca am senzatia ca imi nenorocesc viata. Si totusi asta mi-am dorit, nu?
Spuneti-mi ce sa fac. Oare cum e mai bine?
Draga Aurora,
Parerea mea e sa nu te mariti... si eu am aceeasi senzatie ca-ti nenorocesti viata. Barbati exista pe toate drumurile, nu trebuie sa te legi la cap cu cineva care nu te face fericita. Sa nu-mi zici ca ai de gand "sa te sacrifici pe altarul iubirii" - hahahaha! Nu de alta dar din cate inteleg eu d-aici personajul nostru nu apreciaza nici cat negru sub unghie ce are langa el. De ce vrei sa-i incurci si lui viata (e clar ca-i place burlacia) si mai ales tie (e clar ca nu vei fi NICIODATA fericita)??? Nu inteleg... esti cumva masochista??? Altfel nu se explica treaba cu casnicia. Iar chestoa cu a doua sansa... eu nu prea cred in ideea de a-i da o sansa sa se schimbe prin casatorie. Daca nu s-a schimbat pana acum, fii sigura ca va ramane asa pt totdeauna.
TE IMBETI SINGURA CU APA RECE, nu face pasul asta, o sa regreti, pt ca nu se va schimba nimic intre voi in mod SIGUR!
Numai bine,
Nane
![](albina.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
marcellinna spune:
Draga mea...mi se pare ca tu sti ce simti dar nu ai curaj sa o spui.
Tu sti ce inseamna sa suferi.
depinde de tine daca crezi ca vei suporta TOATA VIATA sa mai ai parte din cand in cand de suferinta pt ca ai fost inselata.
Dupa cum se manifesta omul asta nu prea da dovada ca ar vrea sa schimbe ceva.
Vei avea un copil,cum crezi tu ca vei suporta infidelitatile lui.
Cred ca suferi si acum in timp ce astepti acest copil?...nu pot sa cred ca esti fericita si linistita asa cum orice mama ar trebui sa fie in timp ce asteapta un copil.
Daca el nu-ti ofera o maternitate fericita...chiar crezi ca o sa-ti ofere o casnicie pe viata fericita?
Tu te vezi alaturi de el la varsta pensionarii?
Tie ti-ar fi placut sa fi avut un tata ca omul cu care te gandesti sa te mariti sambata?
Tu faci cum vrei.
Eu iti amintesc doar ca n-ai fi prima nici ultima care lasa totul balta inainte de a zice DA.
Si-ti mai spun ceva.Daca el nu o sa fie un tata bun...stai linistita ca pt inceput poti sa fi tu si mama si tata iar apoi sa gasesti un om care sa-ti iubeasca puiul de parca l-ar fi facut el.
Iti tin pumnii si eu cel putin astept sa mai vi sa ne spui ce ai decis.
Nu-ti fie frica...aici nimeni nu-ti vrea raul.
mariamunteanu spune:
Parerea mea ar fi sa nu te grabesti. Nu stiu cat mai ai pana nasti, dar ai putea sa-i spui diplomatic ca vrei sa treaca postul Pastelui si in timpul asta te mai gandesti si vezi cum se comporta.
E tarziu acum, dar daca m-ai fi intrebat inainte, ti-as fi spus ca nu sunt de acord cu solutia "bebe" pt. a cuminti un barbat si nici cu o casatorie cand nu ai convingerea ca e bine. E ca si cum ai spune "hai s-o incerc si pe asta", dar e tare nepotrivita atitudine pt. o casatorie. Cu alte cuvinte, daca ai indoieli, nu te casatori (deocamdata cel putin).
Maria
carmenutza spune:
Nu am rabdare acum sa citesc ce ti-au raspuns fetele...sigur sunt sfaturi bune....un singur lucru am remarcat, si anume faptul ca tu nu ti-ai dorit copilul, ci l-ai facut ca asa ti-a fost cerut, ca in acest fel iti redresai relatia....
Parerea mea este ca o hartie nu schimba nimic...
I Was Borned Intelligent, But Education Ruined Me!
CristinaT spune:
daca as fi fost in locul tau:
1. in aceste conditii nu trebuia sa programam copilul...
2. marita-te ca doar nu-i ireversibila starea...., da-i o sansa copilului sa aiba tata si mai da-i o sansa tatalui sa fie tata... poate chiar vrea sa se schimbe, cert este ca incearca... poate mergeti la consilier marital.... sau nu stiu ce sa mai zic
Asa ca eu iti zic "Casa de piatra"
5 ani -14 februarie 2005
Zina spune:
Din moment ce el te-a inselat si dupa ce a aflat ca esti insarcinata si tocmai el spusese ca poate asa va trece pe cai mai bune, atunci inseamna ca NU se va schimba niciodata. Si mai ales ca a vazut cat ai suferit din cauza lui si tu erai insarcinata si nici asta nu "i-a spus" nimic. Acest barbat nu te merita, de ce incerci sa te distrugi total, facand acest pas? Pentru ca fii convinsa ca el isi va continua stilul, adica nu va veni noptile acasa, tu vei sta singura cu bebeul, vei fi obosita, vei avea nevoie de el, iar el...
Sunt multe de spus, dar daca tu ai spus ca simti ca-ti distrugi viata, atunci nu te inteleg de ce mai vrei si in continuare sa te mariti cu el. E simplu, spune-i ca inca nu poti sa faci acest pas.
Cineva de aici a spus bine : te imbeti cu apa rece!
Iti doresc numai bine!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/NinaB/NinaB.jpg)
NinaB spune:
fetele ti-au spus adevarul! mai mult sau mai putin dureros. o hartie nu are rol magic intre 2 oameni. nu sterge cu buretele raul din urma, nu transforma broscoiul in print, nu inoculeaza instinct familial si comportament patern adecvat.
si....nu te supara, dar nu e corect fata de bb sa-l aduci pe lume in speranta de a-l "aseza pe drumul cel bun" pe tata!
mamica dulce spune:
daca te-a lasat insarcinata si plangand acasa in timp ce el si-a facut de cap ...fara sa stii macar pe unde este,asta in conditiile in care a spus ca un copil e solutia pentru voi..pai eu zic sa nu te duci la primarie,cel putin nu acum.
Asteapta sa se nasca bebe,sa vezi cum o sa se poarte,dupa atatia ani mai puteti astepta macar unul.
El spune ca vrea sa-si asume responsabilitatea pentru bebe,asa ca va casatoriti.
Dar responsabilitatatea asta oricum o are si cel putin in primii doi ani copilului ii este perfect egal daca parintii sunt sau nu casatoriti.
tu spui asa:"am senzatia ca imi nenorocesc viata" -cu privie la casatoria de sambata.
ti-ai dat singura raspunsul,daca pui problema asa inseamna ca e grav,ca suferi enorm si ca vrei sa te inhami la o caruta la care e posibil sa tragi cat pentru doi sau 3.
si pentru ce????
acum vine un copil,o minune care te va implini si te va face fericita si ai mare nevoie de o viata linistita,fara stres.
Actul de casatorie nu ii spala mintea de pacate si numai de asta nu ai nevoie.
eu cred ca tu speri intr.un miracol,anume cand va vede pe tine si copil o sa realizeze etc etc.
e posibil sa fie asa,e posibil sa nu fie asa decat vreo 3 luni -1 an.
eu zic sa mai asteptati cu casatoria vreun an macar.
Emi si mami spune:
Cred ca decizia ta este luata deja si vrei ca noi sa-ti spunem ca nu-ti nenorocesti viata.
Ei bine, nu ti-o nenorocesti. Ti-o spun cu cea mai mare seriozitate. In trecut, 90% dintre femei au trait asa cum traiesti tu si au supravietuit.
Daca ai putut sa traiesti cu el atunci cand te-a inselat si nu erati casatoriti, tot asa vei putea sa traiesti cu el si dupa aceea. Nu stiu daca vei fi fericita, pragul de rezistenta la durere al fiecaruia dintre noi este diferit. Poate ca te vei multumi cu aceasta situatie, asa cum ai facut pana acum.
Copilul tau trebuie sa aiba un tata, trebuie sa creasca intr-o familie. Asta e parerea mea. Astept rosiile pentru "conservatorismul" meu. Nu este solutia pe care as aplica-o eu, dar, pe de alta parte, eu as fi tratat situatia diferit de la inceput.
Este solutia pe care ti-o recomand tie, Aurora, avand in vedere situatia ta.
Nu trebuia sa-l aduci pe lume pe bb daca nu mai poti trai cu acest om infidel. Copilul nu este metoda de convingere sau de cumintire a sotului. Din pacate, sotul tau nu se va schimba cu trecerea anilor. Sunt multe specimene de genul asta.
Deci eu spun da, casatoreste-te. Deja e prea tarziu ca sa mai dai inapoi.
Nu ma doare gura sa-ti spun sa-ti iei copilul si sa pleci cat vezi cu ochii. Poate ca asa te-as sfatui, daca acest copilas ar fi fost un accident si ar fi aparut in primele luni de cand v-ati cunoscut. Atunci, sa zicem ca asa ar fi vrut Dumnezeu.
Dar copilasul asta e programat de un an de zile, inteleg eu. Un an in care tu nu ai reusit sa ramai insarcinata, deci Dumnezeu ti-a dat timp sa te gandesti. Un an in care el te-a inselat, dar tu ai perseverat in dorinta ta.
Acum spuneti-i bun venit lui bb ca sot si sotie, legati prin sfanta cununie (ca hartia aia de la primarie nu face doi bani). Si nu mai astepta ca el sa se schimbe, ia viata in piept asa cum e.
Numai bine!