FIV 33

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Vio cuvintele sunt de prisos! Iti doresc sa-ti revii cat mai repede cu putinta si sa gasesti puterea sa o iei de la capat!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauion spune:

Vio, imi pare tare rau, dar trebuie sa fi tare si sa ai incredere ca va fi bine!
Va veni o vreme cand se vor risispi norii si va rasari si steluta noastra norocoasa, ai sa vezi

Un pentru toate fetele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Vio - fata draga, mi se rupe sufletul. Imi pare nespus de rau.

laurabyby - ce ai vrut sa spui prin faptul ca eu sunt din Galati? Ce treaba are una cu alta? Pai ce nu vorbim aceiasi limba?
Sincer si sa nu fiu ipocrita – cu mine s-a purtat frumos – nu am ce sa-i reprosez. De fapt nu am ce sa-i reprosez pana la momentul de dupa FIV cand efectiv nu mi-a spus tot ce am de facut referitor la tratament care trebuia luat si restul.
Pe chestia asta sunt eu leoarca de suparare si furioasa.
Daca mi se spunea la inceput de urmari luam si eu ca si celelate fete acea banala aspirina si acum eram cu bb. Nu sa mi se spuna dupa ce e prea tarziu ca e posibil sa fi fost un sindrom de hipercoagulabilitate si.. se mai intampla dar trece... ce doar sunt tanara.
Mi se inoada in gat vorbele de furie si durere – mie si nu lui. Si eu am cosmaruri noaptea si ma simt un zero – nu el.
Asta e tot.

Luli si ... atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joly spune:

Buna fetelor,
Lachine traiasca familia ta si sa o inmultesti ca datorita tie am menogon de la farmacia Catena( Stirbei Voda intersectie cu Campineanu)cu 390000lei/fiola. Nu stiu ce stoc au, eu am facut comanda de 50 fiole le-am lasat telefonul meu si m-au sunat cand le-au primit. Telefon Catena:3135627.
Teli si Vio eu va astept inca cu vesti bune.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurabyby spune:

IULI eu te-am intrebat daca esti din galati deoarece si eu tot din galati sant.daca te-a deranjat ca te-am intrebat atunci scuze.iar despre ancar fiecare cu parerea lui cu unele se comporta bine cu altele rau asta e,noi nu avem nici o vina.
fetelor mie mi-a dat sa iau DOXICICLINA dupa punctie 10 zile o fi normal asa?m-am cam mirat ca imi da antibiotic si sa continui si dupa transfer.
dar aspirina la ce e buna?poate iau si eu la urmatoarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Joly, ma bucur enorm si pentru tine si pentru Mura, ca ati gasit Menogon. Mura a luat de pe Calea Mosilor de la farmacia despre care scrisese MickeyD. Tot asa, a facut comanda vinerea trecuta si i-a adus azi. In ziua in care a fost ea si a facut comanda am sunat si eu la farmacia respectiva si mie mi-a spus ca nu vor mai aduce. Mie a doua zi imi veneau injectiile din Ungaria deci eram pe muchie de cutit, nu puteam sa mai astept sa vad daca aduc la farmacia asta, pentru ca a doua zi venea madam Szabo la Arad cu ele. si nu puteam sa o incurc pe femeie, ca nu-i frumos. I-a mai comandat cineva 3 fiole de diphereline de 375 si nu a mai venit dupa ele, sunt si acum la tatal doamnei Szabo in Arad. si dansa nu le mai poate duce inapoi in farmacie si le-a mai si platit 100 si ceva de euro fiola.
In orice caz, ce ciudata e viata asta! Mie ieri mi-au ajuns injectiile de la Arad si azi aflu ca se gasesc exact pe Stirbei Voda unde locuiesc eu!
Doamne ajuta sa se rezolve cu menogonul si sa fi fost informatii gresite ce am aflat eu, desi...prea au venit din surse total diferite!

Mergi la inceput

Aspirina ajuta la fixarea embrionului si in cazul in care ai sau, faci ca afect advers al menogonului sindromul de hipercoagulabilitate, te ajuta sa nu pierzi sarcina (e pericol in primele luni bune de sarcina). Ia inainte de ET cu minim 2 saptamani 1 aspirina de 100 mg/zi (tromboass) si dupa et cam cateva luni, acum depinde si de cum zice medicul; eu oricum o sa iau dupa schema dupa care a luat Moni, asa preventiv.
Va pupicesc pe toate!

Mergi la inceput

Laurabyby -scuza-ma daca am fost cam dura dar sincer n-am inteles ca a fost intrebare si nici nu am intentionat sa fiu rautacioasa cu tine flo].
Antibiotic - nu te speria se da pentru prinderea sarcinii. Noi cele de la Medsana din oct si nov am primit Vibramicin. De asemenea ne-a mai dat si Predinson.
Lachi si Joly ma bucur ca ati gasit menogon.
pentru toate fetele.

Luli si ... atat.

Mergi la inceput

Luli, pupici, fata dulce ce esti tu!
Sincera sa fiu nici eu n-am inteles faza cu Galati cand am citit... am zis: asta-i afirmatie...? intrebare...? inceput de fraza? A fost figura Laura oricum, cu faza aceea, cred ca a vrut sa spuna ca si ea e tot din Galati...si a uitat...si a trecut la altele

Mergi la inceput

Fetelor - ma tot framanta un gand...
oare sa-mi cumpar si eu menogonul de pe acum?
golesc cardul si gata dar nu e prea devreme? ce termen de garantie are? ma gandesc si eu la ce va fi, la costuri....

Luli si ... atat.

Mergi la inceput