FIV 33

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VIOI74 spune:

Fetelor, vesti bune nu am; mi-a venit ciclu aseara; azi am fost sa-mi fac testul, si astept rezultatul; dar nu mai sper nimic;

Asta e; va trebui sa o iau de la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

VIO, imi pare tare rau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Doamne,Vio,ce ne mai facem noi?
Imi pare tare rau, eu astept inca rezultatul ca am facut analiza in Pitesti si dureza.Oricum nu sper nimic dar am vrut sa stiu sigur.In ultima vreme am fumat si m-am enervat ca o zapacita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Vio imi pare tare rau

Monica si bocanila din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOI74 spune:

Va multumesc mult pentru mesajele voastre. Deja am inceput sa ma simt mai bine. Ma gandesc las urmatoarea incercare.

Teli, trebuie sa luptam in continuare. N-avem ce face. Nu trebuie sa ne lasam batute, poate pana la urma o sa fie si la noi soare. Asta-i viata cu bune si rele. Eu tot cred ca o sa se intample candva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MickeyD spune:

Vio imi pare nespus de rau. Stiu ca suna aiurea. Intotdeauna mi-am imaginat ca eu voi fi cea consolata, cea care va aveam mult de luptat pana la un semn bun. A fost o minune pentru mine, si sunt convinsa ca nici pentru tine drumul nu se termina aici. As vrea sa spun ca stri prin ce treci. Si Teli la fel. Dar nu stiu. Pot numai sa imi imaginez. Asa cum am facut-o de multe ori pana sa aflu rezultatul.
Speranta oricum nu moare aici. E o incercare grea, cu tratament, pregatiri, asteptari, emotii ... dar va fi nevoie sa mergi inca o data pe drumul acesta. Si va doresc din tot sufletul, si tie si lui Teli, sa fie bine, cat de curand.
Multi pupici.

MickeyD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joly spune:

Tely si Vio, asteptati testul, nu va pierdeti speranta!
Sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

Vio,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurabyby spune:

VIO,TELI,nu fiti dezamagite trebuie sa luptam e foarte greu sa acceptam rasp negativ dar nu trebuie sa ne lasam.va veni si la noi soarele o sa vedeti trebuie sa credem in tot.santem noi un pic mai ghinioniste ca nu am reusit pana acum dar cand vom reusi o sa face 2 ca sa ne saturam o sa vedeti.nu ne lasa cel de sus vede pe toata lumea.TREBUIE SA LUPTAM!VOM REUSI!
LAURABYBY

Mergi la inceput