Superpacientele superoptimiste ale Dr.Moisa - 13
Raspunsuri - Pagina 12
utocatalina spune:
Deca nu stiu cum e cu testele de ovulatie, ca eu nu am facut, dar dupa mucus eu iti zic sa prestezi maxim la 2 zile, da-i bataie si azi...sper sa va lase sciatica aia...hai ca o sa fie bine..lasa testele de ovulatie si presteaza!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
aileene spune:
Buna dimineata la fete frumoase !
Draga RELYA nu pot sa-ti spun decat ... multumesc ! Si tu esti o persoana de admirat , sensibila cu un suflet de aur , caruia-i doresc sa aibe-n viata parte de cele mai frumoase momente ce un copil poate sa-i daruiasca , prin zambetul si prezenta lui de zi cu zi ! Te strang in brate si te
cu sinceritate si mult drag !
THEA dulce , cum te mai simti , ce mai faci ? Stii pe timpul cat eu faceam inseminarile (6 in total) , le faceam una dupa alta , ca sa ma scap , stiam ca doar fiv-ul ma va ajuta ! Si pe tine te
si-ti doresc numai bine si s-avem vesti cat mai bune cat de curand posibil si totodata-ti multumesc si tie ptr aprecieri , iar ceea ce i-am scris Relyei este valabil ptr toate , meritati sa ma gandesc mereu cu drag la voi , voi sunteti ceea ce n-am eu aici , surori , mame , prietene fidele , la care ma reintorc de fiecare cu mare placere , mereu cu cuvinte de imbarbatare , sper ! In orice caz asta este intentia mea !
CATA dragutica bon courrage cu dr.T. , cu luatul temp. dar si cu "maca" ca vad ca iar te-ai pus cu "burta pe carte" , si bine faci , asa da-i inainte , ajuta-l pe bb sa vina mai repede , si sa ai un rezultat buuuuun cat mai repede ! Imi imaginez deja o frumoasa roscata plimbandu-se prin Bucuresti cu o burtica
frumoasa si tare faloasa !!! 
INDY draga sa stii ca ai dreptate , daca esti o persoana dispusa sa dezvolti chisturi si fibromuri chiar si fara trat. , dar mai cu trat. ca si mine , ca si eu am mai avut , medicii credeau ca am multi polipi si cand colo erau chisturi , in 97 cand am fost operata ptr prima oara , dar acum vad ca , iarasi am dezvoltat unul frumos si un fibrom pe langa , parca nu era de-ajuns unul singur , trebuia sa vina si celalat sa-i tina de urat ca se plictisea singur !
Eu imi faceam lama 1 data/an , dar acolo nu se vede daca e ceva , deci mare-a fost surpriza vand l-a descoperit acum 2 luni si se mirase ca nu ma doare , ptr ca sunt mari , nu mi-a spus cat masoara , infine , sper sa fie ok ! Te
si numai bine 
DECA lasa ca nu-i strica sotiorului , tine-l pe "bara" , pana deseara , si-atunci iti va da cei mai frumosi
ca , vad ca mucusul e super , da-i bataie
nu mai astepta , o data seara si o data dimineata timp de 2 zile ! Nu te scuza ptr detalii , ca doara suntem toate-n aceeasi "barca" si vaslim in acelasi sens 

Cum e cu T°C ? Iar cu sciatica ta , nu trebuia sa te dezgolesti , chiar daca e soare , el are dinti
,ai grija de tine , te
si cu aceeasi ocazie va
pe toate , ca nu cred ca voi mai putea reveni , din cauza ca Alexandre este-n vacanta de Paste (2 sapt) , o sa-mi iasa par alb cu iesitul la plimbare si cu vreau aia si aia si aia ... , hai ca nu va mai plictisesc , o zi buna plina de AMOUR va
A.+ A.
deca spune:
Haha, dragutza Aileene, sotiorul meu abia asteapta dimineatza, buna idee mi-ai dat sa incerc si maine diminezta, de multe ori sotiorul ar vrea si dimineatza dar eu il uschiesc, ca tre' sa plec la serv. si n-am timp de asta
, ete ca acum o sa imi fac timp, sa ii fac o bucurie.
Of,of, mi-a mai trecut sciatica da' nu de tot dar azi nu mai iau pastile daca am de gand sa ma pun pe prestat.
Dragelor, voi cum mai stati, slaba miscare pe aci.
Va pup cu drag!
Carmen
utocatalina spune:
Deca asa sa faci
sa prestezi
dimineata ca cica atunci este bataia pestelui!!!
Si eu mai strimbam din nas dimineata
, dar acum chiar imi place
...mai ales ca eu sunt sefa
..eu il trezesc pe el![]()
...
Aileene
ce frumos stii tu sa le potrivesti pe toate
..chiar ca as vrea o burta babana
..ce m-as mai lauda cu ea
..as face poza dupa poza
...si cine stie, poate o sa ne falim amindoua
...tu prin Paris si eu prin Micul Paris!![]()
thea_m spune:
Din nou, buna seara!
Aileene fac bine, multumesc de intrebare. in asteptarea inseminarii ma tratez de diverse infectii descoperite recent, apoi urmeaza tiroida s.a.m.d. Sper sa nu ajung la FIV desi dr. endocrinolog nu mi-a dat sanse ( decat teoretic) prin inseminare la problemele pe care le avem. Spermocultura sotului a iesit steril ( nu mai are infectie), se pare ca si
erau mai zglobii, dar nu i-a facut si spermograma. Chiar sunt foarte curioasa cum sta acum la acest capitol.
Carmen o seara placuta cu spor la treaba.
Indy cum te mai simti?
tuturor
Teodora
utocatalina spune:
Fetelor
..ziua 5..temp. 36.6...sunt pe baricade
..ce bine ca s-a facut frumos afara
...mai am pina sap. viitoare cind ajung la T. la monitorizare asa ca nu prea am noutati, ca nici macar in perioada fertila nu sunt
...va astept pe voi
cu vesti bune!!!
deca spune:
Buna dimineatza fete dragi! Se anuntza o zi frumoasa, si eu mi-am mai revenit cu spatele, sunt cat de cat bine dispusa, mai ales dupa partidele de aseara si azi-dimineazta ![]()
Da' n-am numarat bine fraiera de mine, si abia maine e ziua 15
, asa ca facem iar pauza deseara si maine dimineazta .... pe cai
![]()
Voi? Sper sa fie iesit si la voi soarele si sa aveti o zi senina. Cata,vad ca nu te lasi cu temperaturile alea, eu sunt asa adormita dimineatza incat mi-e imposibil sa imi mai masor si temp.
Va pup cu drag si va doresc o zi senina!
Carmen
utocatalina spune:
Bravo Deca
..asta vroiam sa aud.
.si oricum o partida
in plus nu stirca, nu?
Mai ales ca acum vad ca sunteti ok cu spatele!
Eu sunt deja la al 6-lea grafic...a 6 luna de temp. si dupa cum vezi sunt deja obsedata
...am ajuns sa-i iau si husbandului temp..de cite ori il prind
...
thea_m spune:
Am intrat doar sa va salut, nu am noutati. O sa vi le dau si eu saptamana viitoare, ca si Cata. Si eu, tot in ziua 5. Am vazut ca ati fost foarte ocupate azi, v-am gasit pe pag. 2. Nimeni nu mai are noutati?
Carmen tine-o tot asa! Si e mai placut dimineata
?
pentru voi, fete dragute
Teodora