Superpacientele superoptimiste ale Dr.Moisa - 13

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amparo spune:

Ce fac fetele???Nu v-am mai scris de ceva vreme,nu ca n-as fi vrut,dar am fost superocupata cu serviciul si acum nu sint in tara,sint intr-o deplasare.
Dupa cum am vazut,deja sinteti informate ca voi avea gemeni!!!Nu sint suparata delos,Doamne fereste,doar ca sint mai ingrijorata decit la o sarcina unica,stiti ca eu am mai avut probleme inainte si sriu ca o sarcina gemelara e mai dificil de dus...Ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine si bebeii sanatosi.
Nu ma intrebati cum de am gemeni daca a fost un singut folicul...nu am explicatie nici eu nici Moisa!Probabil un folicul mititel a mai aparut prin zona...
Bafta si sa uzim de bine!!
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Amparo felicitari inca o data...sa ai o sarcina usoara si sa te simti bine..si poate o luam si noi pe urmele tale...misto faza cu 1 folicul si 2 bebei..cu siguranta ai mai avut un folicul prin zona cum zici!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Buna la fete frumoase si superoptimiste !
AMELY esti o dulce si-ti multumesc ca ma consideri "o raza de soare" , crede-ma ca apreciez f mult impresia ta si sper sa-l merit intr-adevar , dar eu nu vreau decat sa raman "om" in adevaratul sens al cuvantului , sensibila la intamplarile placute si mai putin placute de pe acest subiect , la care vreau sa raman fidela pana la capat , ptr ca aici am facut primii mei pasi , intrand pe D.C. , cresc o data cu voi , chiar daca ...nu sunt chiar asa de tanara !Si daca totusi ocazia s-a ivit , permiteti-mi sa va multumesc la toate ptr caldura cu care m-ati primit si ptr ca nu ma lasati pe de laturi , va iubesc mult de tot , voi sunteti aproape de inima mea , in ciuda distantei care ne desparte , dar cine stie , poate ca-ntr-o buna zi , ne vom putea si intalni ! Draga Amely , ma bucur ptr tine ca nu esti dereglata si iti doresc multe satisfactii pe viitor in tot ce-ti doresti tu !!! Te dulce !
INDY chiar asa de mare-a fost chistul tau ? De 32 mm ? Chiar ca a fost baban ! De ce nu a-6-a ? Curaj si mult noroc !
CATA iti multumesc ptr incurajarile tale , sper sa fie bine si sa-mi revina curajul pe care-l aveam mai demult , dar sunt sigura ca va veni ca si pofta ... mancand , o data ce-am intrat in hora , musai sa joc , nu ? Stiu ca esti curioasa sa ma vezi in poza si as vrea tare mult , dar inca nu am reusit , iarta-ma te rog mult , in orice caz eu ma gandesc din ce in ce , si-ti voi da de stire imediat cum imi voi pune poza ! si sper ca dr T. sa fie buuuuun si sa-ti dea intreaga satisfactie in ceea ce astepti de la el !
DANAMA-38- bine ai venit si-ti doresc sa ai succes si in ceea ce priveste intrebarea ta , Betty ti-a dat raspunsul asteptat !
BETTYCAma faci sa rad de una singura , Alexandre e in vacanta de Paste (aici din cauza traficului decaleaza vacantele si le impart in 3 zone , el este zona "B" si e randul lui , adica a regiunii in care locuim , ca sa nu fie autostrazile prea aglomerate din cauza lumii care merge-n vacanta) , deci afara e un timp urat si ploua , e langa mine si se uita la mine si rade de mine , si ma intreaba , maman cine te face sa razi , iar eu ii spun , prietenele mele din Ro. , el vrea sa stie totul ! Ce figura ai fost cu "ruptul filmului" , chiar ca asa se-ntampla , dar si cand te-ai trezit ti s-a legat filmul de l-ai intrebat pe medic de "algocalmin" ?! Mai radem , doara n-o sa plangem , nu ? Ma bucur ptr tine ca vine Iubi , nu-i nimic , raceala ta va trece pana intr-o saptamana si atunci sa te vedem , ca ai ce recupera te ai grija de tine !!!
ROXEE curajoasa mica si dulce , JOS PALARIA si o reverenta , meriti toata admiratia , da-i inainte si fruntea sus , o sa-i vii tu de "hac" si tot vei fii si de data asta o vei duce pana la capat , vei deveni mamicuta nu-ti fa nici o grija , Doamne Doamne nu te-a uitat , stii pe undeva , de atatea incercari , apreciem mai mult rezultatul ! Te si numai bine !!!
Va pup dulce pe toaaaaaaaate A.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Reintru din nou ca vad ca mesajul lui Amparo m-a "dublat" si nu l-am observat !
AMPARO FELICITARI + FELICITARI sau ce-o fi , numai sa fie sanatosi nu-i asa ? Tedulce pe tine si -ici dulci pe burtica !!! Ai grija de tine , menajeaza-te si nu te mai plimba atata , profita cu odihna la maxim ca cu gemeni nu-i usor s-ajungi pana la capat si asa , dar mai cand esti pe "duca" ! Eu iti doresc mult mult noroc si inca o data felicitari ! A.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Aileene, multumesc frumos pentru incurajari. Ai intotdeauna o vorba buna pentru fiecare ... e de apreciat faptul ca iti faci timp si nu pierzi din vedere pe niciuna din noi . Jos palaria !

dulce !
Relya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Am intrat sa va salut, sapt, aceasta sunt dupa masa si nu am cum sa 'vorbesc' cu voi dimineata.
Bety imi pare rau de raceala ta, dar pana vine sotiorul tau vei fi apta de nebunii .
Aileene cum stii tu sa incurajezi pe toata lumea! Abia astept sa vii si tu cu noutati si sa vedem ce tratamente si investigatii se fac in Franta!
Amely, Roxee in curand veti calca si voi pe urmele lui Amparo, poate nu cu doi bb, dar cu unul sigur.
Amparo felicitari viitoare mamica de gemeni! Si eu am doi frati gemeni: fata si baiat si intre ei exista legaturi foarte stranse. Poate bb-ii tai sunt gemeni monozigoti ( provin dintr-un ovul fecundat) si veti avea copii la indigo. Sanatosi sa fie si ei, si voi ca sa aveti puterea sa ii cresteti.
Indy imi pare rau ca nici de data asta vestile nu par a fi prea bune, dar ma bucur ca nu renunti. Ma gandesc cate inseminari ma asteapta si pe mine?
Pupici pentru voi, pentru toate fetele din grup si pentru cele care ne impartasesc din experienta lor si merg cu noi pe acelasi drum greu catre bb

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Amparo, felicitari, felicitari!!!
Am scris de 2 ori cate 1 pt fiecare bebe. Incearca sa fii optimista.
Noi suntem aici si iti tinem pumnii.
Ai grija de tine si de bebei.

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata fetelor...am reusit sa fac programare la T. pentru sap. viitoare luni si miercuri (ziua 10 si 12)...sper sa fie bine..pina atunci azi sunt in ziua a4-a si am reinceput masuratoarile si Maca...temp. 36.7...mergem inainte...Va pupic pe toate!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

Bună dimineața fetelor!
Amparo, felicitări pentru gemeni și multă sănătate. Am și eu o întrebare pentru tine: ai reușit cu inseminare? Și dacă da, la a câta încercare?
Aileene, da... am avut un chist de 32 mm, care a crescut așa de mult din cauza tratamentului cu clostilbeyt și premarin, care... măresc ovulele...dar și chisturile, dacă ele există.
și pentru toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deca spune:

Neatza fete dragi!
Amparo, sa-ti traiasca sambureii, sa fie sanatosi si ei si mama lor. Ce frumos gemeni, ar fi frumos sa fie fata si baiat, sa ai pereche dintr-un foc
Roxee, imi pare atat de rau tin pumnii sa-ti revii si sa fie bine data viitoare.
Dragi fete, au sunt in ziua 14-a, de 2 zile il tin pe sotz pe bara ca s-o facem lata in seara asta , poate s-o prinde ceva. Azi dimineatza facui un test de ovulatie Clear Blue, nu imi iesi ca ovulez, apoi vazui mucusul ca de albush (transparent si gelatinos),scuze de detalii. Asta ce inseamna, daca ma iau dupa mucus? inseamna ca in urmatoarele cate ore voi ovula, amintiti-mi, va rog, ca sunt cam capiata
Ar fi culmea sa se prinda acum, cand amandoi suntem cu probleme de sciatica, ne-a dat gata asa zisa primavara, vedetzi, am crezut in ea, am renuntzat la haine groase si uite ce-am patit.........de 2 zile ploua intr-una, mi-am luat din nou cizmele si hainele groase
Va pupicesc fete dragi si va urez o zi minunata!
Carmen

Mergi la inceput