Mexic
Raspunsuri - Pagina 5
roxana1974 spune:
adrienne, frumoase poze, fascinanta vacanta!! imi doresc si eu sa ajung acolo veo 2 saptamani, cine stie...vreodata...
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
adrienne12 spune:
Michelle eu am folosit http://www.applevacations.com preturi mai mici ca la ei nu am gasit nicaieri si poti face totul on-line.Doruletz, mie imi spui cind vad cita zapada e afara si ma gindesc sa dezapezesc ca iar ma amendeaza politia... am zis eu ca n-am emigrat in tara in care trebuie... urmele uraganelor se vad din pacate f. mult. In sensul ca resorturile sint ok dar in jur e dezastru. AM vazut gospodarii de-a lungul autostrazii cu case in ruine in care oamenii pur si simplu dorm in corturi si gatesc ca la camping in timp ce reconstruiesc. Sint foarte multi pomi smulsi din radacini. Chiar si in resortul in care am fost eu terenul de minigolf si alte citeva zone verzi au inca namol si copaci smulsi din pamint. La Cozumel nu am ajuns la cenote da si a fost superb. Din pacate nu am putut sa fac poze decit la intrare (mai am un film pe care nu l-am terminat inca) pt. ca apa era adinca si nu aveam aparat foto amfibiu.Oamenii sint teribili de calzi si ospitalieri. A fost absolut superb, mi-am propus sa ma reintorc cit de curind, in ciuda faptului ca in ziarul local de aici a aparut o stire despre 2 turisti gasiti morti la 9 km in-land linga Tulum. Se pare ca nu e safe sa te aventurezi noaptea in afara resortului... Playa del Carmen avea multe case darimate si si mai multe erau in reconstructie...
danangie spune:
ADRIENNE ce frumoase poze. Si ce bine ca sunteti in America. Si eu vreau sa fac o vacanta in America. Vreau sa merg la N. Y., la MIAMI, la LOS ANGELES. Poate pe la anul daca imi merge bine, prin vara reusesc......atunci poate am sa va fac ceva intrebari.
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE