Mexic

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

adrienne, imi pare tare rau . Am vazut si io dezastrul adineauri la TV, chiar ma gandeam la tine... Insa eu cred ca mexicanii isi vor reveni repede la normal, sunt obisnuiti cu asemenea fenomene. Poate reusiti sa mergeti in august...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Adrienne, imi pare rau de ce s-a intamplat..
Noi ne gandeam poate sa mergem in decembrie in Pen. Yucatan, cine stie poate ne intalnim pe acolo

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

adrienne, si eu ma gindeam la tine ieri. mai bine ca ai anulat si recuperat valoarea biletelor.

Tocmai ma pregateam sa-ti raspund , ieri... noi am fost la sf lui iunie in Puerto Vallarta la hotel Riu Jalisco (5 stele). A fost superb, hotel elegant, mincarea pe sufletul nostru, lumea f draguta, plaja curata, nisip fin, bar in camera, apa plata la discretie.
Si eu m-am echipat cu Immodium, dar din pacate am fost in extrema cealalta.

Colega mea de servici tocmai ce s-a intors din Riviera Maya pe 7 iulie si intrind in apa a calcat pe un peste calcan (parca asa se cheama-ala cu tepi?)si a ajuns la doctor. Seara la restaurant un alt barbat avea mina bandajata, il muscase o baracuda.

Hotelul se numeste Catalonia Yucatan, parca de 3 stele.

Dana si gemenii
Voiculestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

M-am ofticat cumplit. Trebuia sa fiu in avion de o ora. Poate ajungem in iarna (caci acum numai am curaj sa programez in huricane season) sau in spring break. Va multumesc ca v-ati gindit la mine.cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Fetelor,

am fost si eu in vacanta in Mexic
am fost la Cancun si Puerto Vallarta, 5 stele all inclusive.
a fost superb, cea mai frumoasa vacanta a mea.

va invidiez sincer pe voi, fetele din sua, ca puteti merge mai des.

Mergi la inceput

Fetelor dragelor, finally PLECAM in Mexic duminica. Dupa o vara cu 2 uragane majore si nu stiu cite gindiri/razgindiri se pare ca resortul nostru e operational si.... plecam. Va regasesc peste 2 sapt.Nuami bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Adrienne, ma bucur ca s-a rezolvat pana la urma. Distractie placuta si asteptam povesti la intoarcere!
Plecam si noi in Mexic peste trei saptamani, de data asta in Baja California, vrem sa mergem cu masina pana la capatul peninsulei (la Cabo San Lucas) cu mai multe opriri pe drum. Fetelor care ati mai fost pe acolo, poate ne mai ajutati cu sugestii.

Lai

Mergi la inceput

Dragelor, m-am inotrs din mexic. A fost un vis. M-as intoarce oricind acolo. De fapt cred ca am emigrat in tara gresita. Pt. mine ca programator as trai f. bine si in mexic :-) M-a impresionat saracia din afara resortului dar m-a cucerit caldura oamenilor. Am citeva poze (more to come)http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/album?.dir=/e57b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Hola adrienne !
sunt super pozele, m-a apucat nostalgia uitandu-ma la ele. M-as intoarce si mâine prin locurile alea (si as si ramane) ...
Mai povesteste-ne cum a fost, daca se mai vad urmele uraganelor, ce ati vazut etc. Ati fost si la cenote?! Am vazut ca prin Playa ati ajuns pana la urma Si Akumal? Cozumel?
Da' margarita? tot asa 'racoroasa' e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

fetelor unde gasesc cele mai bune oferte on line pt mexic? care e cea mai buna perioada pt o vacanta acolo?

Michelle 7

Mergi la inceput