Ne-moderate...???
Am postat si eu la "Calatoriile sufletului" la topicul tarii in care locuiesc, dar ce am scris apare ca fiind ne-moderate si nu putea fi citit de nimeni...De ce oare?
Raspunsuri
Catalin spune:
Octavian, primele postari ale membrilor nou-inscrisi trebuie vizualizate de catre un moderator inainte de a aparea pe forum.
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin
Think pink!
Ramonika spune:
quote:
Initial creeata de octaviancucu
Am postat si eu la "Calatoriile sufletului" la topicul tarii in care locuiesc, dar ce am scris apare ca fiind ne-moderate si nu putea fi citit de nimeni...De ce oare?
chiar te cheama cucu sau e o gluma?
Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
bonaparte spune:
si eu ma confrunt cu aceeasi problema. am postat la 'mamici de sept oct' si inca nu a aparut mesajul, iar in bara din dreptul numelui scrie ne-moderate.
are cineva idee cam cat dureaza pana sunt vizualizate mesajele, nu de alta, dar pana apar 'se raceste' subiectul...
eu, fiind foarte noua pe aici si cam haosata, credeam ca-mi scapa ceva
zapacila spune:
Problema mea ar fii aceeasi si am o intrebare : cate mesaje trebuiesc postate pentru a intra in randul lumii????
alessia105 spune:
eu sunt membru junior si tot la ne moderate am intrat pe ajutor umanitar nu de alta dar aveam nevoie de ceva date ptr un caz..anyway stiu ca o sa se rezolve pana la urma!
Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, Benny (02.03.05) si Sebi (16.01.98)
http://community.webshots.com/user/alessia1055
devylla spune:
Dupa o suta de mesaje,nu o sa mai existe probleme si vor fi direct trimise mesajele.
Alessia,cred ca la ajutor umanitar se verifica mesajele daca nu ai scris niciodata acolo.nu stiu cat timp/.
iubirea mea
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
Veve spune:
Tuturor noilor veniti le sunt moderate primele mesaje.Nu 100!Mult mai putine!
Cat despre forumul "umanitare",absolut toate postarile sunt moderate,cu exceptia celor apartinand moderatorilor de pe sectiunea respectiva.
Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5