Am postat si eu la "Calatoriile sufletului" la topicul tarii in care locuiesc, dar ce am scris apare ca fiind ne-moderate si nu putea fi citit de nimeni...De ce oare?
Octavian, primele postari ale membrilor nou-inscrisi trebuie vizualizate de catre un moderator inainte de a aparea pe forum.
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin
quote:
Initial creeata de octaviancucu
Am postat si eu la "Calatoriile sufletului" la topicul tarii in care locuiesc, dar ce am scris apare ca fiind ne-moderate si nu putea fi citit de nimeni...De ce oare?

si pisicile Vladutz Tigrutz
Alina Bubulina
Fetitza Maritza
si eu ma confrunt cu aceeasi problema. am postat la 'mamici de sept oct' si inca nu a aparut mesajul, iar in bara din dreptul numelui scrie ne-moderate.
are cineva idee cam cat dureaza pana sunt vizualizate mesajele, nu de alta, dar pana apar 'se raceste' subiectul...
eu, fiind foarte noua pe aici si cam haosata
, credeam ca-mi scapa ceva
Problema mea ar fii aceeasi si am o intrebare : cate mesaje trebuiesc postate pentru a intra in randul lumii????
eu sunt membru junior si tot la ne moderate am intrat pe ajutor umanitar nu de alta dar aveam nevoie de ceva date ptr un caz
..anyway stiu ca o sa se rezolve pana la urma!
Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia
, Benny
(02.03.05) si Sebi (16.01.98)
http://community.webshots.com/user/alessia1055
Dupa o suta de mesaje,nu o sa mai existe probleme si vor fi direct trimise mesajele.
Alessia,cred ca la ajutor umanitar se verifica mesajele daca nu ai scris niciodata acolo.nu stiu cat timp/.
iubirea mea 
bubulinele

'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
Tuturor noilor veniti le sunt moderate primele mesaje.Nu 100!Mult mai putine!![]()
Cat despre forumul "umanitare",absolut toate postarile sunt moderate,cu exceptia celor apartinand moderatorilor de pe sectiunea respectiva.
Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5