Pareri! Doc. Niculescu de la Giulesti
Raspunsuri - Pagina 2
luli spune:
Sanziana - fata frumoasa - la cine mergi acum?
Cum poate un medic sa te plimbe 8 luni cu vorba?
E inadmisibil.
Luli si ... atat.
rocado spune:
Buna!
Aveti dreptate cu chestia cu greutatea si mie mi-a zis k mai bine slabesc intai si apoi incerc sa raman
, dar mi-a dat niste motive logice pt care mi-a recomandat scaderea in greutate.
Dar tot sunt de parere k mi-a recomandat prea repede HSG, dar oricum o sa ma duc sa o fac.
Ma enerveaza ideea k trebuie sa stau 24 de ore in spital!![]()
Nu pot saq o fac la un cabinet particular si apoi sa plec aksa?
rocado spune:
quote:
Originally posted by luli
Sanziana - fata frumoasa - la cine mergi acum?
Cum poate un medic sa te plimbe 8 luni cu vorba?
E inadmisibil.
Luli si ... atat.
Si eu vreau sa-mi zici!
Pls!
Anca Wish spune:
Alina 25, asta cu laparo nu era o idee rea. Asa se vad cel mai bine trompele. Iar io sunt Stan Patitu'
In legatura cu greutatea, am vazut o gramada care au ramas gravide avand 100 de kile.
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
Costi spune:
Stiti care este atitutidinea uneui medic bun, medic om si pasionat de munca sa?
Am sa va spun: am schimbat medicul in martie, prima vizita 4 martie 2005, aveam toate investigatii la zi, histerografi, histerosalpingografie, analize hormonale, verificare ovulatie 9 luni,etc, etc, i-am povestit toate cele, deja in 5 aprilie, eram programata pt, laparoscopie. Dupa 8 zile de la laparoscopie, cu problema rezolvata, mi se recomanda, stimulare clostybegyt, spermograma sotului refacuta, a 7-a , a 9-a, a ll-a zi ecografie si afirmatia " ne grabim, prea mult ai asteptat, in 3 luni trebuie sa fii gravida".
Este super ocupat, cozi imense dar i-si face timp 5 minute sa te asculte si daca pleci nelamurit poti sta la telefon cu el cit vrei , te lamureste si nu te repede niciodata, acesta este doctor Ttutunaru si-i multumesc pt optimismul insuflat.
Acum astept ciclul dupa laparoscopie, sunt optimista, am incredere in el 100% si...Doamne ajuta!
Catalina spune:
Si eu sunt pacienta dlui dr niculescu (dupa ce in prealabil am trecut pe la alte nume mari ale tratamentelor contra sterilitatii - ancar, dracea etc.). Ceea ce nu s-a spus pana acum despre dl dr este ca si la el sunt cozi imense. Nu stiu cum e la cabinetul particular dar la giulesti unde merg eu este o aglomeratie de ma mir cum mai sunt zdraveni la cap doctorii aia.
Desi pe undeva fetele au dreptate, uneori si eu am plecat dezamagita de la el pentru ca nu si-a facut timp sa imi explice ceva pe indelete sau pentru ca m-a expediat prea repede, a fost totusi singurul doctor care m-a pus pe un drum bun in sensul ca m-a trimis si la Parhon.
Cu tratamentul pe care il am acum se pare ca incep sa merg inainte.
Cat despre faptul ca trebuie mereu sa ii amintesti despre problemele pe care le ai, mie mi-a facut un dosar, am un numar dat de ei si le spun nr ala si la consultatie il scot si il are drul in fata. Acolo sunt toate analizele, foile din spital, eu am dus si copii ale altor analize pe care le aveam facute.
Eu una il recomand. De cate ori am fost internata la Giulesti numai de bine am auzit vorbindu-se despre el de la pacientele lui. Cred ca nu exista doctori perfecti. Fiecare are cate o buba.
Sanatate!
Catalina
ardit spune:
cand am facut fiv (cu marinescu), am vazut ca niculescu isi vizita pacientele zilnic: o bulina alba