Pareri! Doc. Niculescu de la Giulesti

Pareri! Doc. Niculescu de la Giulesti | Autor: rocado

Link direct la acest mesaj

Buna!
Vrea sa le intreb pe fetele care sunt pacientele Niculescu. Am fost la el si vreau sa devin pacienta lui!
Ce ziceti?

Roxa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

Rocabo eu nu vreau sa te descurajez dar eu am ajuns la dr. Niculescu anul trecut prin recomandarea unei cunostiinte care mi-a spus sa merg la el si sa am mare incredere in el.
Mi-am facut programare la el si aveam la mine tot ce trebuie(HSG -filmele,rezultatul la spermograma sotului +analizele hormonale din zilele 14 si 21) ca altfel nu sta cu tine la discutie .Raspunsul lui a fost urmatorul :"eu nu iti pot d-a tratament sau altceva pana nu faci laparoscopia ".Aici s-au incheiat toate vizitele mele la el la cabinet.
Mentionez ca toate analizele mele erau ok si nici laparoscopia nu am facut-o inca si acum sunt pacienta dr. Moisa si vreau ca luna viitoare sa incerc o inseminare.
si mult succes .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Eu am fost la dr. Niculescu in septembrie 2003 , dupa ce suferisem un chiuretaj (din cauza unei sarcini oprite in evolutie)si din cauza ca nu mi se mai oprea sangerarea ( deja trecuse o luna si jumatate de la chiuretaj)am ajuns la dansul si mi-a dat untratament care a fost bun si am zis ca in momentul in care aveam voie sa raman din nou insarcinata sa merg iar la dansul. Am mers si spre dezamagirea mea ,ma dusesem cu tenancul de analize pe care le facusem pana atunci si cand a vazut ca amtoxoplasma IG G pozitiv mi-a zis sa ma duc sa-mi tratez problema asta si dupa aia sa ma intorc la el.Am plecat din cabinet foarte nelamurita ca eu stiam ca Ig G pozitiv nu da probleme in sarcina si de faptul ca nu mi-a dat o trimitere catre un medic care sa ma ajute sa-mi rezlova problema cu toxoplasma, asta in cazul in care intr-adevar era o problema.
Pe mine m-a dezamagit si nu am mai mers la dansul deloc , mi-am gasit dupa mai multe incercari prin diversi medici,un alt medic care a avut timp si rabdare sa se uite pe analizele mele si care sa-mi spuna ce sa fac mai departe pentru a avea un bebe.
Iti doresc succes si sa ai bebicul cat mai curand posibil.

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa04 spune:

Sunt pacienta d-lui dr.
Asteptam de cca 5 ani sa raman insarcinata. Am fost la diversi medici cu renume si nimic. Am ajuns la el, mi-a spus ca am ovare polichistice si ca singura solutie este decoticarea acestora prin laparo.M-am gandit cam 1 an de zile , alti medici spuneau ca se poate trata si cu pastile .Vazand ca nu se intampla nimic am fost de acord cu laparoscopia.
Totul a decurs bine, dupa 6 luni - am ramas insarcinata. Acum sunt in 13 saptamani si sunt f fericita.
Asta datorita dumnealui. Pare un pic mai dur dar are un suflet de aur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Eu nu contest ca este un medic bun dar pe mine m-a cam trimis la plimbare cu replica "du-te si rezlova-ti problema cu toxoplasma si dupa aia mai vedem noi", si atunci ce sa fac a trebuit sa-mi gasesc alt doctor care sa nu ma trateze asa. Si l-am gasit.
Asta este experienta mea cu dansul.
Or sa fie si pareri pro si contra in privinta oricarui medic. Normal ca ai parere bun despre medicul care te face bine.

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocado spune:

quote:
Originally posted by Alexa04

Sunt pacienta d-lui dr.
Asteptam de cca 5 ani sa raman insarcinata. Am fost la diversi medici cu renume si nimic. Am ajuns la el, mi-a spus ca am ovare polichistice si ca singura solutie este decoticarea acestora prin laparo.M-am gandit cam 1 an de zile , alti medici spuneau ca se poate trata si cu pastile .Vazand ca nu se intampla nimic am fost de acord cu laparoscopia.
Totul a decurs bine, dupa 6 luni - am ramas insarcinata. Acum sunt in 13 saptamani si sunt f fericita.
Asta datorita dumnealui. Pare un pic mai dur dar are un suflet de aur.

Alexa

Felicitari pentru !
V-am intrebat pentru ca mie mi s-a parut un pic cam cidat ( prea rapida recomandarea lui), deoarce dupa ce i-am aratat spermograma sotului, care arata ca are o mobilitate saczuta si ceva infectie, nu mi-a zis sa il tratez mai inati pe el si sa vad daca se intampla ceva dupa aia,ci m-a programat direct pt un HSG, fara macar sa-mi zica sa incercam mai intai o monotorizare a perioadei de ovulatie..... sau altceva similar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Buna fetelor!
Nici mie nu mi-a placut Niculescu, nici ca om, nici ca profesionist. M-a facut sa pierd opt luni (luni in care puteam sa incercam din nou sa avem un bebe) doar pentru o cauterizare pe care pana la urma nici macar nu mi-a facut-o el.
In aceste luni nu mi-a facut fisa niciodata si de fiecare data trebuia sa ii povestesc ce este cu mine. Si multe altele dar nu vreau sa imi mai aduc aminte ca ma apuca nervii.
Tu faci cum consideri, dar eu m-am lasat de "sportul" asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

quote:
Originally posted by rocado
V-am intrebat pentru ca mie mi s-a parut un pic cam cidat ( prea rapida recomandarea lui), deoarce dupa ce i-am aratat spermograma sotului, care arata ca are o mobilitate saczuta si ceva infectie, nu mi-a zis sa il tratez mai inati pe el si sa vad daca se intampla ceva dupa aia,ci m-a programat direct pt un HSG, fara macar sa-mi zica sa incercam mai intai o monotorizare a perioadei de ovulatie..... sau altceva similar

Rocado, eu nu am fost pacienta dinsului, dar am auzit si bune si rele despre el. Printre cele rele - obsesia legata de greutate.
Cit priveste HSG-ul, a facut f. bine ce a facut. Ce rost are o monitorizare a ovulatiei, daca ai trompele infundate ?! Si eu cind am fost la dr., prima analiza a fost cea de HSG, apoi restul - spermograma sotului, analizele mele hormonale, etc.
E f. important sa ai incredere in dr. Daca nu esti multumita de el, mai bine te duci la altul, care crezi tu ca e mai bun. Daca ai increderea ca dr. te poate ajuta, sansele cresc cu 50%.

Succes si sa dea Domnul sa ai un bb cit mai curind.

Karina + Bogdanel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Ai dreptate Karina! Ne vrea pe toate in primul rand 90-60-90- si dupa...mai vede el daca poate face ceva sau ne trimite mai intai sa ne rezolvam problemele pentru ca sa revenim la el cu "dosarul mai subtirel"... eu ma intreb cand o sa inceapa sa ne spuna si ca nu mergem frumos pe tocuri?
O fi el medic bun....dar prea multe toane si fitze pentru gustul si nervii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Sa mai vorbit cate ceva si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37495" target="_blank">aici

Laureta si Inisa mica (10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smita spune:

Buna fetele! Sunt pacienta dl. dr. de cca. 10 ani (cam mult, nu-i asa?),si sunt convinsa ca de fiecare data problemele au tinut numai de mine si nu de nepriceperea dumnealui.Am facut laparo, "perfuzii", salpingectomie, vreau sa v-a spun ca de cate ori mi-a facut(reparat) ceva,de fiecare data m-a intrebat daca sunt de acord.Si cand m-a operat ultima oara, tin minte,eram pe masa de operatii,m-a intrebat "dna daca gasesc ceva in neregula pe acolo imi dati voie sa scot tot?" pentru ca aveam niste trompe gigant care din fericire erau pline doar cu lichid.A crezut de cuviinta ca trebuie le scoata si le-a scos.Si bine a facut ca nu erau cine stie ce trompe(una de la inceput era cu nus ce malformatii iar in cealalta in urma analizei de laborator avea insule de endometrioza),deci a luat decizia cea mai indicata in acest caz.Iar referitor la faptul ca expediaza repede pacienta ce sa zic, cam asa este, are si multe paciente.Cred ca nu-i place sa spuna de o mie de ori un lucru.Daca as avea timp sa va povestesc de cate ori m-a expediat si pe mine.... dar eu ca tiganul cum se zice, de m-a scotea pe usa intram pe geam.Acum urmeaza sa fac FIV la d.lui, m-am obisnuit cu toanele sale.Pana la urma nu e cum vrea omul ci cum vrea domnul.

Sa auzim de bebe!

Mergi la inceput