baiat/fata: prieteni cei mai buni?

baiat/fata: prieteni cei mai buni? | Autor: blinky

Link direct la acest mesaj

d mai mult timp am si eu o nedumerire si poate e mai bine sa o impartasesc cu voi, sa vad daca sunt eu ultima care mai crede in povesti cu cavaleri ajunsi pe un cal alb la printesa lor (cum mi se spune frecvent)
ideea e ca sunt inconjurata de persoane care nu cred intr-o prietenie sincera intre un baiat si o fata, chiar daca aceasta are loc de ani d zile, din copilarie, si cei doi sunt acum trecuti bine de adolescenta... voi c parere aveti? poate exista sau nu?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Iti raspund cu o intrebare: de ce parerea celorlalti trebuie sa fie mai importanta decat prietenia la care te referi? Banuiesc ca este vorba de o relatie in care esti implicata, gresesc?
Voi stiti cel mai bine ce este la mijloc si asta este ceea ce conteaza. Sigur, multi pot carcoti insa e usor sa vorbesti cand nu stii despre ce este vorba, nu-i asa?
In orice caz, chiar daca nu cunosc mai multe despre relatia ta cu acel baiat, persoanele din anturajul tau ar trebui sa aiba incredere in spusele tale, daca iti sunt prieteni, altfel sunt doar niste persoane cu care imparti un loc si un spatiu, ori este nevoie de mai multe ca sa-ti fie cu adevarat prieteni.

Si ca sa-ti raspund la intrebare: da, exista!

www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Eu personal nu cred intr-o prietenie sincera intre un baiat si o fata, in general vorbind; am multe exemple in acest sens. O prietenie, da, dar nu cea mai buna. Totusi, vorba lui Catalin, de ce conteaza parerea celor care te inconjoara? Vrem detalii!

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blinky spune:

imi pare rau k va dezamagesc, nu e vb d mine... nu prea...ma rog, nu situatia mea imi da bataie de cap. oricum, nu asta conteaza, ci faptul ca multi desconsidera relatia cu un baiat pt simplul motiv ca nu poate fi vb doar d o prietenie. intodeauna exista subintelesuri, si desi si noi, cei implicati ne am pus de mii de ori intrebari, am facut pacturi peste pacturi, stim ca e doar atat. e nedrept sa nu poti avea incredere in rationamentul si in judecata unor adulti, crezand mereu ca se vor lasa prada unor instincte "primare"
ma rog..intr un fel e ciudat ca primii care au raspuns au fost baieti ;-)
nu va voi putea citi in week end, dar sper ca luni sa gasesc opinii "prietenoase"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

De ce nu ?ba eu chiar cred in prieteniile dintre un baiat si o fata.intradevar e greu de crezut dar de ce nu?totusi...chiar ca se poate.

camy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:
Originally posted by blinky
ma rog..intr un fel e ciudat ca primii care au raspuns au fost baieti ;-)

Poate asa o sa intelegi ca intr-o prietenie baiat-fata conteaza si parerea lui, nu numai a ei...

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyah spune:

eu am un prieten f bun, iar pentru ca si iubitul meu a devenit prieten cu el, am dezvoltat relatia si mai mult, deci este posibil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mir2 spune:

cele mai lungi relatii de prietenie le-am avut si le am cu barbatii. daca ei s-or fi gandit la altceva,asta e.parerea mea este ca poti vorbi deschis cu un barbat fara sa se supere si sa sara de cur in sus ca l-ai jignit spunandu-i adevarul.pe barbati ii poti lua la misto,pt. ca apoi sa iesi la o bere cu ei.cu multe femei e mai greu sa faci asta.asta e doar parerea mea ce rezulta din experientele avute cu prieteni si prietene.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Eu cred in prietenie sincera si numai atit intre un barbat si o femeie. In special daca tipii se stiu din copilarie si fiecare are prieten sau prietena acum. Daca insa cei doi, prieteni fiind sint neimplicati sentimental si petrec o buna parte din timpul liber impreuna e f. posibil ca prietenia sa devina legatura romantica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Da, poti avea o relatie de adevarata prietenie cu o persoana de sex opus. De ce nu?

Daniela

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

fata fiind, cei mai buni prieteni ai mei au fost baietii, nu erau asa ofticati ca si fetele din jurul meu. deci eram ferm convinsa ca se poate sa ai relatii de prietenie cu baietzi. insa pentru ei a fost mai greu..., aproape fiecare s-a gandit la un moment dat ca relatia noastra ar putea trece peste barierele unei simple prietenii, si cum eu nu aveam de gand sa fac asa ceva, totul ramanea cu un gust amar si relatia se strica, putini au fost cei care au reusit sa treaca peste un refuz. ori eu nu mai puteam avea aceeasi incredere in ei ca si inainte...
primul prieten (boy friend) pe care l-am avut a fost un bun prieten din copilarie, in care aveam o incredere totala si fiind ca nu ne mai vazusem de multa vreme, cand ne-am intalnit, am incurcat sentimentele si am crezut ca e chiar iubire. apoi ne-am dat seama ca am gresit abia dupa vre-o 2 ani. in acelasi timp, prietena mea cea mai buna, sora lui, era prietena cu fratele meu, fara ca baietzii sa stie unul de celalalt:) ma rog, o incurcatura totala. insa relatiile s-au degradat apoi foarte mult, si acum doar noi doua, fetele, am mai ramas prietene. asta a fost doar un exemplu, ca daca le-as da pe toate, ar iesi o telenovela...
trageti singuri concluziile, ca eu am ajuns la una: poate exista prietenie intre fete si baietzi atat timp cat nu e prea stransa..., ca atunci nimeni nu mai garanteaza nimic, si toate pacturile sunt egale cu zero!!!

Mergi la inceput