baiat/fata: prieteni cei mai buni?
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
marcellinna spune:
Eu sunt prietena unui barbat.Prietenia noastra dureaza de 20 de ani,chiar de 21.
Eram foarte tineri cand ne-am cunoscut,avem familiile noastre
Avem o prietenie foarte sincera,frumoasa,sanatoasa si foarte stransa,niciun pact n-a fost incalcat niciodata si cred ca e singura persoana care nu mi-ar insela increderea...n-a facut-o niciodata pana acum si acum cu-atat mai putin as avea motive sa ma indoiesc de asta.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/daniela_daneza/daniela_daneza.jpg)
daniela_daneza spune:
Intotdeauna am avut prietenii cei mai buni, baieti.Intre tine si ei nu exista o rivalitate asa cum exista in cazul in care sunt prietene 2 fete.
Raspuns la intrebare: DAAAAAAAAAAAA- exista , prietenie doar intre o fata si un baiat.
Dana
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Viovio/Viovio.jpg)
Viovio spune:
Intotdeauna m-am inteles mai bine cu baietii decit cu fetele.Cind eram la liceu preocuparile pe care le aveau colegele mele erau deosebit de plicticoase asa ca m-am lipit de grupul baietilor si am avut 4 ani de distractie continua.De ce sa vorbesc toata ziua despre haine,pantofi,baieti si sa ma ingalbenesc de invidie ca aia are mai mult sau mai "misto",cind puteam comenta "meciul" de la care ne intorceam(fie el fotbal,box sau arte martiale),cind iloc sa admir masina colegului x,ma plimbam cu ea,ca doar eram din gasca.
Am facut 7 ani arte martiale,intr-un club unde erau numai baieti,ieseam cu ei dupa antrenament....si niciodata nu s-a pus problema de mai mult.
Eu cred ca se poate o astfel de prietenie si ca e mult mai sigura si mai stabila de prieteniile dintre femei,care oricit ar fi de vechi tot sunt umbrite de neintelegeri marunte,mici invidii...
Asta e parerea mea!
Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA
Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kehleyr/Kehleyr.jpg)
Kehleyr spune:
Si eu cred ca exista. Conditia cea mai importanta este ca nici unul dintre ei sa nu confunde sentimentele. Eu nu pot sa spun ca cei mai buni prieteni ai mei sunt barbati, dar de multe ori cand am avut cate un necaz mare, am preferat sa ma destainui unui prieten decat unei prietene. Aveam mai mare incredere ca nu o sa duca vorba mai departe si ca nu o sa ma judece. Si in imprejurari grele din viata au stiut sa fie alaturi de mine fara sa puna intrebari si fara sa le fie mila de mine. Cred ca si la mine a contat faptul ca am studiat intr-un mediu preponderent masculin si eram mai obisnuita cu conversatiile cu barbati decat cu femei. Si acum ma simt ciudat sa stau la taclale cu colegele despre pantofi...
Beam me up, Scotty, there is no intelligent life down here...
elilenus spune:
Adevarul e ca de multe ori m-am intrebat cum ar fi daca...?
Parerea mea: exista prietenii solide baiat-fata, poate chiar mai puternice decat cu acelasi sex, desi, intotdeauna va exista o mica tensiune sexuala intre cei doi. Si chiar tensiunea aia face totul...si discutiile libere despre sex, experiente impartasite liber...e foaaarte frumoasa o astfel de prietenie.
val77 spune:
quote:
Originally posted by daniela_daneza
Intotdeauna am avut prietenii cei mai buni, baieti.Intre tine si ei nu exista o rivalitate asa cum exista in cazul in care sunt prietene 2 fete.
Raspuns la intrebare: DAAAAAAAAAAAA- exista , prietenie doar intre o fata si un baiat.
Dana
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
sunt de acord cu tine
cei mai buni prieteni ai mei sunt doi baieti cu care ma inteleg minunat si nu ne-am certat niciodata
A sti, a putea sã te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata
blinky spune:
nu ma asteptam sa mi raspunda atatia care sa ma sustina in ideea mea. sunt d acord cu cineva care a spus ca poate tensiunea asta de "semi-atractie" e interesanta, dar nu stiu daca nu cumva e si sursa tuturor problemelor...
mai ales atunci cand unul din cei doi isi gaseste pe cineva.
prietenul meu cel mai bun este singura persoana din lume fara de care nu mi as inchipui viata (in afara de familie bineinteles) si in general, baietii m au sustinut mereu muuult mai mult decat fetele...nu am vrut nicodata o prietena cea mai buna pt simplul motiv ca exista mereu o rivalitate, o rautate ascunsa, remarci insidioase, si MEREU teama ca "duce vorba" mai departe. dar acum, am trecut prin multe si stiu ca e doar atat, un prieten, si nicidecum mai mult. deschisesem subiectul tocmai pt a vedea daca sunt eu singura ca se mai bate cu morile de vant impotruva celor care zambesc tembel cand ne vad mereu impreuna, sau care ne prevad un viitor roz, de cuplu. si vad ca suntei multi care credeti in sentimente sincere merci
andira spune:
Am avut si eu un prieten bun, nu trecea zi in care sa nu vorbim sau sa nu ne vedem, am mers pe munte amandoi, am dormit in acelasi pat fara absolut nici un gest care sa depaseasca granitele prieteniei.
Toate astea insa au fost de-a lungul une perioade de 1 an, 2, in care nici el, nici eu nu am fost implicati in vreo relatie serioasa.
In momentul in care ne-am gasit fiecare jumatatea, relatia n-a mai fost la fel. Nici o sotie nu cred ca e fericita sa-si imparta sotul cu o "cea mai buna prietena" in loc de "cel mai bun prieten". Si mi se pare normal.
Iar eu mi-am gasit jumatatea in "cel mai bun prieten" al lui, care nu crede intr-o astfel de prietenie, si intotdeauna se uita la noi circumspect...
lena spune:
Si eu am avut un foarte bun prieten...eu doar asa il consideram, si chiar am vorbit de mai multe ori despre asta...ca pana la urma sa aflu ca el era indragostit de mine si ma vroia chiar si numai ca simpla "prietena" in preajma lui.
De-atunci am rupt legatura.
Lena
ankalaura spune:
Eu chiar am un asa prieten, este cel mai bun barbat din lume in afara de sotul meu, si chiar aici primele reactii au fost exact cum spui tu. La inceput s-a concluzionat ca as fi indragostita de el, sau el de mine, mai nou se banuie ca ar fi homosexual.
Desi eu il cunosc bine, nu e nici una, nici alta. Chiar e un om normal, poate prea bun pentru unii din noi.
Si imi este cel mai bun prieten. Imi este atat de bun prieten, ca ne putem impartasi orice!
Am si o prietena foarte buna, dar ea e mai noua, e numai de vreo 11-12 ani. El este de.... vreo 16? Sau 17? Nici nu mai stiu...
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea