Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 23

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Dananghie, tocmai pentru stiam ca trebuie sa dormi continuu cel puti 4 ore, am spus ca nu mi se pare relevanta masuratoarea. As fi vrut si eu sa pot dormi, dar se pare ca emotiile si grija primei masuratori si-au spus cuvantul. Sunt in ziua 8.

Fetele poate aveti ceva sfaturi in aceasta privinta. Sau poate ma voi obisnui cu ideea si de-abia de luna urmatoare intru in normalitatea masuratorilor. Oricum am sa-mi iau temperatura cel putin pana luni cand ma duc la eco. Si daca iar se vede ciclu anovulator.....ma impusc

Va pup pe toate.
Tania mi se pare o decizie inteleapta sa mai stai pe aici poate, poate ne molipsesti si pe noi. Stiu eu vreo 10-20 fete (chiar asa cate suntem acum inscrise la subiect?) care sunt de acord cu mine.
Si poate va functiona netul cand vii tu de la eco, ca de nu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrrha spune:

Iepurila, Tania-z
V-am urmat sfatul.
Dupa cum v-am spus, este prima luna in care imi iau temperaturile, sint in ziua 22 (ciclul meu e lung, de 33 zile) si pina acum am avut niste temperaturi aiuritoare. Cit despre mucus, luna aceasta eu n-am observat sa am, am fost tot timpul cam uscata , nu stiu de ce...
Dau mai jos temperaturile (una din cauzele inconsecventei lor cred ca este hipotiroidia, de care ma tratez insa)
z10:36.95
z11:36.78
z12:37.00
z13:36.67
z14:36.95
z15:36.88
z16:36.88
z17:36.78
z18:36.78
z19:36.50
z20:36.58
z21:36.65
z22:36.95

De fapt, ma tem ca nu sint relevante, in lipsa temperaturii urmatoarelor zile. Totusi, arata, hm, cam prea ciudat, nu?

Ale, ma intristeaza si pe mine mult diagnosticul tau, care totusi mi se pare ca prea suna a condamnare. Cred ca la un moment dat lucrurile isi vor reveni de la sine, si vei avea un bb "din cauze necunoscute". Esti prea inspirata ca sa nu se intimple asta...
Va tin pumnii (mai ales Cristinnei) si va urmaresc indeaproape.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Mirrha, intr-adevar cam greu de decis in cazul temp tale. Initial inclinasem sa spun ovulatie in z13, dar la fel de bine poate fi in z21, mai ales daca ai ciclu lung. Spuneai ca nu ai mucus, se intampla, in schimb sa ai dureri la ovulatie (crampe, balonari etc)?
Ai incercat sa introduci datele pe fertility sa vezi ce data prezumata iti da programul?
Si inca ceva: temp ai luat-o la aceiasi ora? Pentru ca tendinta este de crestere cu cat ora este mai inaintata fata de ora obisnuita de masurare.

Succes si asteptam noutati

http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Buna fetelor..mai bine mai tirziu decit niciodata asa ca nu ma certati...
Sunt in ziua 22...temp. este 37.1...dar am luat-o aiurea...la 3 ore de ora la cit trebuia...in fine...stiu ca nici luna asta nu va fi nimic...mai am max. 6 zile si imi vine...asa ca nici nu mai stiu ce sa zic...Ale tu stii...si eu sufar cind vad burtici...ieri nu a venit graviduta la petrecere...imi pare rau pentru ea...este in 5 luni si doctorul i-a recomandat numai odihna ca se pare ca are contractii si trebuie musai rest in bed...altfel nu este a buna...i-am trimis prin sotul ei tort, chec si placinta cu mere, sper sa le fi mincat cu placere ca eu sunt totusi un suflet sensibil...apropo petrecerea a iesit bine si cind am timp o sa incarc si niste poze...treaba este ca am cam baut ieri...dar cum stiu ca nici luna asta nu se lasa cu bebe, nu-mi fac prea mari probleme...
Ale imi pare rau ca ti-a venit...stiam ca asa va fi din cauza temp....bine macar ( daca se poate spune asa ) ca ti-a venit ceas...
Tania felicitari pentru Clear Blue....eram sigura ca iese tot poztiv...marti sau miercuri sa te duci la eco, chiar si neprogramata si sa ne zici ca-l vede acolo...bine plasat ...pe bebe strumf...
Florinini terminat cu rusii...ai trecut la temp.?
Iepurila ti-a explicat Ale ce trebuie sa faci cu fertility...sper ca ai completat cu brio primele temp...din sper eu...putinele grafice ce vor urma...
Mishulina dupa cum vezi..in ciuda temp. ridicate stiu ca va mai trece o luna,....dar merg mai departe...toate mergem ...
Myrrha eu nu stiu daca temp. astea indica vreo ovulatie..parerea mea ca nu...l-ai facut pe ferility...daca da ..acolo ti-a dat ca ai ovulat?
Danangie si restul fetelor cu dureri de cap...eu zic asa ca primavara trebuie luat o luna macar niste suplimente minerale si vitamine....eu iau de o luna si in conditiile in care toate colegele de birou se vaita de astfel de dureri eu nu am nimic...daca nu ai luat ceva ia si tu Danangie..
Pup toate fetele aspirante sau gravidute si pe curind! O seara super!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Mai Roscatel - fa-ma si pe mine sa inteleg: de unde stii tu ca luna asta nimic? Si mai ales cu 6 zile inainte de rusi! Sa recapitulam: foliculi babani, prestatie "a-la-carte", temperaturi DPO ridicate, ce te face sa spui atat de sigura ca nu va iesi nimic? Sau e doar o pregatire psihologica? Sa nu-mi spui de mucus, ca am vazut pe DC destule care nu au avut mucus albus de ou in luna cu pricina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Taniuta draguta hai sa-ti zic de unde stiu....pentru ca nu am nici unul din urmatoarele semne....sini durerosi, greata, pofte, ...chestii pe care acum 8 ani cind am ramas le-am avut....stiu ca nici o sarcina nu seamana cu alta...dar ai sa vezi weekendul viitor ca ma cunosc bine...sa stii ca nu sunt suparata, chiar daca va mai trece o luna...totusi analizele sunt bune..nu incerc decit de 8 luni totusi...si va veni anul asta si rindul meu...si sper sa va ajung din urma pe voi...recentele gravidute...in alta ordine de idei ai perfecta dreptate...e adevarat ca am prestat ca la carte...stiu ca mucusul desi are rolul lui imp. totusi nu el ar constitui impedimentul pentru luna asta, dar tot mai cred ca toate mai vi si la timpul lor...poate timpul meu nu a venit inca...dar o sa vina si tot am sa fac eu bebe frumusel si cumintel ca mine...Te pupic recenta noastra "bortosica"...pe maine..somn usor blonduta mica cu bebel in "ghiozdanel"!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Fetelor,si voi imi lipsiti mult in timpul saptamanii,ma frig degetele sa mai scriu ceva dar abia daca apuc sa citesc ce ati mai facut voi!
Tania,bine faci ca mai stai pe la noi si ne mai ridici moralul,cine stie,poate chiar se ia,cum zici tu...
Cata,sigur ca mergem mai departe,doar ca eu indur mai greu "depresia unei singure liniute"...iar pentru tine poate nu e totul pierdut luna asta,e cam devreme sa "depunem armele"!Suntem cu tine!
Pupice la toata lumea si sa auzim numai vesti bune!

Mergi la inceput

Cata nu ma pot abtine sa nu-ti spun ca sunt convinsa ca iti cunosti organismul, dar si corpul nostru se cam schimba ca functionare (un ginecolog spunea ca din 4 in 4 ani). In 8 ani s-au putut intampla multe...
Si eu aveam inainte de ciclu sani durerosi, tari. Acum nici vorba de asa ceva. Nu mai vorbesc de greturi sau alte chestii, parca nu mi se potriveste deloc descrierea unei gravide. Si ma tot mir, ca eu sunt sensibila fizic si am avut totdeauna probleme cu stomacul, ma asteptam sa dea greturile peste mine... dar sa nu vorbesc prea repede, ca cine stie?
Te si ramani optimista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara fetelor!

UTOCATALINA eu iau de aproape 2 luni niste vitamine de aici numite: GESTOSAN.(in afara de acid folic contine multe alte vitamine).Iti lasasem un mesaj la un subiect despre progesteron.L-ai vazut?

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

fetelor!
danangie, un dulce. Momentan sunt tot pe baricade in speranta ca in curand sa vina si la noi bb miiic. Pana acum am facut 3 inseminari, toate esuate. Stau si ma intreb de ce nu se prinde si de ce la toate cele 3 inseminari faza luteala a fost la fel, de fix 16 zile. Parca ar fi un sablon, in trei luni mi-a venit ciclul dupa 16 zile de la inseminare, numai ziua ovulatiei difera. Nu stiu ce o sa fac luna asta, daca o fac o nou inseminare sau nu. Sotu vrea, chiar mi-a cerut in ziua cand mi-a venit ciclul sa ii dau capsulele de Napraznic ca sa ai gigeii in forma. Am sa fac monitorizarea luna asta si in functie de cum o sa stau la capitotul foliculi si endometru mergem mai departe. Cateodata imi vine sa iau o pauza de o luna doua dar stau si ma gandesc ca daca lunile alea sunt bune si ratez totul?
Din cate am citi tu esti la inceput de luna si te pregatesti de o noua batalie. Iti doresc spor la lupta si sa auzim cat mai curand de bb. Un

Felicitari noilor gravidute! Sa fiti sanatoase si voiase!

Mergi la inceput