Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 23

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Florinini, Cristina, Cora, Iepurila si restul fetelor...Am facut o pauza dar nu am noutati..si, dupa cite v-am spus sunt abia in ziua 26...mai am 2 zile pina la ziua critica...momentan nu sunt semne de rusi, stau cuminte...vad in schimb ca sunt ceva semne de raceala...nasul mi s-a infundat ceva de groaza...iar ieri seara am avut la limita 36.9..temp. luata oral...sa iau un paracetamo;..ce ziceti? Acum nu stiu daca am febra, doar ca sunt infundata in nas...

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Si am aflat ca T. si-a deschis de 2 sap. cabinetul..are cineva relatii despre treaba asta...nr. de telefon..adresa si cind il gasesc pe T la cabinet...ca am zis ca daca vin rusi sa ma programez si la el...vreau si eu detalii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Florinini, Mishulina si mie mi-a fost dor de voi, ma bucur de cate ori aud vesti de la voi.

Salisa eu am fost ieri la dr. de familie si mi-a dat carnetul de gravida + trimitere la analize (Rh, vdrl, Ca, etc.) Ne-am ciondanit ca dr. imi calculase sarcina la 6 saptamani iar eu abia azi fac 5! Nu iesie nicicum 6 de la UM in 10.03.2005. Dar ea a insistat ca sunt in 6 saptamani (nu stiu cum a calculat cu cercul ala al ei!)
Pe 27 aprilie am programare la echo pentru a vedea daca totul e OK. Am emotii foarte mari, Cora te inteleg perfect si iti tin pumnii stransi!
Pana atunci mi s-a dat sa iau acele injecttii cu Gravibinon care sper sa imi ajute punctuletul sa stea bine fixat, avan in vedere ca eu in z14 avem un endometru de doar 6 mm.

Cata abia astept we cu vesti bune de la tine! S-a intors sotiorul din delta? cu prada de rigoare? E bine sa mananci peste, mai ales daca ai deja ceva cu ochisori la purtator!

va dulce!

http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput

Taniuta saniuta..a venit sotul de ieri..mai repede..ca era inundatie in Delta si nu a prins nimic...dar iti promit ca daca se lasa cu ochisori o sa-mi cumpar peste! Pina atunci bafta multa tie si sanatate pentru mamica cu bebe la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Cata, uite tel la dr T. Dan Tutunaru
Dr. primar obstetrica - ginecologie
Telefon: 0723 999939

pentru programari : 0720 099299
L-am luat de pe site.
Pupici si sa dea Domnul sa ajungi la Dr. T doar ca sa-ti supravegheze sarcina

Mergi la inceput

Mercic Iepurica mica...