Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 23

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Cristinuta,

Ma bucur ca te simti bine si mai ales ca esti optimista si plina de incredere. M-ai molipsit si pe mine, desi mi-e cam somn acum si sunt un pic stresata cu luatul temp. la ora fixa, dar sper sa ma obisnuiesc, dasi ma mai trezesc peste noapte si mai arunc un ochi la ceas, dar nu ma ridic din pat.
Deci cu forte noi la atac sa-i zapacim pe rusii cei de toate.... lunile.

Florinini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Florinni scumpa,
Nu te stresa cand iti iei temperatura, atunci ea are tendinta sa creasca si nu e concludent.
Sunt mai optimista da,desi asa durere pana la lesin ca si atunci cand s-a spart chistul, nu am mai avut niciodata in viata mea si am tras sperietura vietii.Dar acum e totul ok si sunt fericita si ma sa fie bine atat pt mine cat pentru toate fetele dragute si optimiste de aici.
Multumesc Florinni ca te-ai gandit la mine ...cred ca a contat mult si mai stii..poate datorita voua dragutelor mele am scapat de el asa de repede fara medicamente... pe toate.
Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Cristinna sa stii ca ma bucur mult ca ai scapat de anticonceptionale si ai liber luna asta la bebe.Optimismul nu poate sa-ti faca decat bine,sa o tii tot asa si o sa vezi ca bebeul nu o sa se lase mult asteptat.Cineva acolo sus are grija de fiecare!
Luna asta o sa fie noi gravidutze printre noi,iepurasul trebuie sa fie generos.
Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Cora,
Voi ce faceti, cum este cu bebeul la purtator, cred ca e o senzatie faina, mai ales ca in curand incepe sa se vada burticuta prin haine.
Cam ce simptome ai, dintre cele clasice ma refer, dar si cele care sunt particulare tie, nu ar fi rau sa ni le impartasesti si nou, ca uite na ca m-am umplut de optimism si eu de la Cristinela si acu bag lemne pe foc ca poate da caldura mare si pe la mine si vine la jan. 2006 bebele.

Te pup Florinini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DaianaM spune:

Neata, fetelor!
Va citesc mai demult dar nu am indraznit sa ma alatur.
Ma primiti si pe mine aici la voi sa vorbim?

Daiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DaianaM spune:

Hai ca va scriu tot eu caci am putin timp liber la scarbici...
Vreau sa ma sfatuiti si pe mine...
M-am "lasat" de Desorelle acum 8 luni, iar de vreo 2-3 luni incercam sa avem si noi un ingeras...
Din cand in cand am mai luat cate un test, dar... doar o liniuta...
Si inainte aveam de pastile aveam CM neregulat si acum cred ca la fel, de ex: 32, 32, 38, 37, 40, 32 si acum sunt in a 41 zi. Eu zic ca ar fi trebuit sa vina rushii, dar... As lua un test dar nu prea stiu ce tip sa iau sa fie cat de cat concludent, cand sa il fac, adica daca a trecut destul timp...

Astept raspunsul vostru.
Multumesc.

Daiana

Mergi la inceput

Florinini dragutzo este o senzatie foarte faina,va doresc si voua din tot sufletul sa simtiti aceasta bucurie mare.Este placut sa stii ca din tine se va naste o noua viata,un bebeu cu totul dependent de tine.Dar in acelasi timp o sa vedeti ca grijile si ingrijorarea este mult mai mare ca in perioada de incercari.Incepi sa devii atenta la toate modificarile care au loc in organism si la fiecare crampa sau durere de cap te gandesti..Doamne o fi bine cu puisorul meu?
Eu una NU am avut semne evidente de sarcine(dureri de sani,oboseala,somnolenta),din contra imi iesisera cosurile care anuntau rushii,crampe exact ca la ciclu,nici o durere de sani...nici acum nu pot zice ca ma dor dar au devenit sensibili si parca mai mari...Singura chestie care le-am mai spus-o fetelor a fost urinatul frecvent..ceea ce la mine era chiar o ciudatenie pentru ca nu mai avusesem niciodata asa ceva...dar si asta o puneam pe seama emotiilor de asteptare a rushilor...Primul test l-am facut cu 2 zile inainte de presupusa invazie si a iesita doua liniutza abia ,abia vizibila...daca ma uitam la lumina puternica si dintr-o anumita pozitie o vedeam..daca nu ..nimic.Apoi la o zi de intraziere testul arata o a doua liniutza vizibila,dar tot palidutza.
Cam asta ar fi pe scurt istoria sarcinii mele...de marti am intrat in sapt8...si azi cand ma duc la eco sper sa-mi spuna ca totul e OK.
Va pup si sa o sa vedeti ca repejor,repejor o sa ajungeti si voi la gravidute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Cora cat ma bucur de cate ori te citesc! Iti tin si eu pumnii azi la eco si ma rog pt tine si puiutul tau desi stim amandoua ca totul e ok si te duci sa-l vezi si sa mai primesti niste sfaturi. De fapt eu iti tin pumnii ca sa faci fata emotiilor, nu de altceva.
Fetelor ma rog si pentru voi sa fiti bine, sanatoase si sa vi se implineasca visul. Cine stie, poate intr-o zi ni se va implini la toate.
Cata, tocmai acum, cand stam toate cu sufletul la gura sa auzim vesti de la tine, tu te-ai gasit sa ai treaba multa.... Nu-i corect.
Cristina, ma bucur enorm ca ai scapat de chist si ca poti sa o iei de la capat. Ma bucur si ca esti vioaie si vesela.
Florini si eu am mari probleme cu luatul temperaturii. Imi este foarte clar ca luna asta e doar de antrenament. Poate de luna viitoare o sa inteleg si eu cum sta treaba.
Salisa si Tania sa va dea Dzeu multa sanatate si sa aveti grija de voi si de bebici
Mishulina, pe tine te-am lasat la urma, stii tu de ce
Endometrul este intr-adevar cam micut, dar se poate rezolva, nu ai de ce sa-ti faci griji. Te pup dulce, dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Cora, Salisa,si restul viitoarelor mamici, felicitari si multa sanatate la dublu ptr fiecare, si "trageti piciorul" poate se prinde si la noi.

Aveti idee ce inseamna sa am temperatura 37.1 incepand cu ziua de dupa ovulatie pana azi (a 11a zi de la ovulatie ),cand a scazut la 37.0? chestia e ca ieri sau azi trebuiau sa vina rushii,nimic inca, si ieri am facut un test - negativ .Nici nu stiu ce sa cred, decat ca am exact senzatia asta .

vreau sa am burtica cu bebica

Mergi la inceput

Iepurila si sa stii ca eu nu plec de la aspirante pana nu treceti toate la gravidutze!
Cata,spor la treaba,din cand in cand mai fa o pauza si mai zi-ne despre tine.
Maria se pare ca nemtii aia iti dau de furca nu gluma!
Pupici!

Mergi la inceput