Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 23

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Annaa ala de 18 mm nu este foarte mic..parerea mea..cel de 14 mm...da...

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Ana, endometru e cam mic. Dar poate mai creste. trebuie sa fie de minim 9 mm ca sa se prinda bebe acolo.
Foliculii sunt bunicei.
Parerea mea..e ca ar mai fi putut astepta 1 zi
Bafta multa!

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna,fetelor! Eu,ca de obicei aflu ultima vestile! Asa ca Tania,daca accepti niste felicitari intarziate,ale tale sunt,din tot sufletul!Bravo voua! Cred ca va simtiti minunat impreuna ,tu si punctuletul!Trage piciorul,vreau si eu la
Andicule,Avalon bine ati venit si sedere cat mai scurta!

Am si eu o intebare,ca imi pierd mintile(incet,dar sigur!) Cum vi se pare un endometru de 8 mm in ziua 27 (la ciclu de 26-27 de zile)? Nu-i asa ca incredibil de subtire?
Pupice la toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salisa spune:

Si eu....!
Am fost la medic...astazi.
Nu a fost cine stie ce...ma asteptam sa fie altfel....a fost mai mult pentru a ne lua in evidenta.
Am stabilit si urmatoarea intalnire....care va fi pe 2 mai, abia asteptam.
Ne-a stabilit doctorul si varsta si acu avem 5 saptamani...stiti voi cum socotesc medicii..., dar de fapt noi suntem un picut mai mic.
Acu suntem bine...fara greturi, varsaturi sau pofte...doar ca nu ne mai incap bine sutienele....
Va pup si va doresc numai bine la toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salisa spune:

Tot eu!!!
Tania tu in afara de echo, care am inteles ca ai facut-o ai mai facut vreo analiza???
Sunt tare curioasa, ca astia cu sistemul lor medical cine sa-i mai inteleaga!!!
Pupici din nou

Mergi la inceput

Neata fetelor...azi nu o sa prea pot sa va scriu ca am treaba la scirbici, dar tot am intrat sa va zic ultimile date...ziua 26...temp. a crescut cu 0.1 fata de ieri...este 37...in rest nimic...nu ma mai maninca sinii si stau cuminte..va pupic pe toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Buna dimineatza!
Cata..ai vazut ..temperatura a crescut asa ca fata draga nu te mai tot speria de rushi ca cine stie ala micu e acolo si vrea sa-i faca mamicutzei o surpriza...daca am numarat eu bine azi ar trebui sa fi in z26 nu?Ce zici mai faci un test dimineatza?
Salisa felicitari pentru punctuletul de 5 saptamani...si eu cand am fost la prima eco(tot5 sapt) nu mi-a zis sa fac mare lucru..sa iau acid folic si sa ma duc peste 2 sapt(adica azi)la control sa vada cum a evoluat bebica.Abia azi cred ca o sa ma ia in evidenta..analize si toate chestiile legate de sarcina...daca totul va fi bine.
Tineti-mi pumnii ca am emotii cat mine de mari!
Va pup!
Daca imi face poza cu bebe ..o sa o scanez curand Cata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Ce mult mi-ati lipsit fetelor!

Salisa,
Bine ai venit si felicitari ptr. bebe.

Tania,
Sa-ti fie sanatos bebita cu ochisori de punctulet. Ti-am zis eu ca la casa noua vine puiut de om.

Cata,
Cum e astazi, cred ca si tu ai invins rusii luna asta dupa cum se pare ca te prezinti. Tin pumnii sa fie cu ochisori.

Cristina,
Tu ce faci fetito, sper ca acum te simti bine, imi pare rau ca ai avut probleme.

Danangie,
Ce mai faci, sper ca esti bine si esti pregatita luna asta sa dai lovitura decisivasi sa ma iei si pe mine cu tine si pe toate celelalte fete.

Bun venit fetelor noi si de la mine.

Eu sunt in ziua 6 dupa fertility si de doua zile imi iau temp.
In 12 si 13 am luat-o si a fost la fel: 36.4. Nu stiu ce este, inca sunt doar la inceput si nu stiu sa o interpretez, dar vad eu pe parcurs cum o fi si sigur ma ajutati voi. La mucus am pus inca spotting ca inca am avut ceva maro deschis.

Pupicei la toate
Florinini

Mergi la inceput

Cora scumpa nu mai fac nici test...astept sa vad ca am trecut de ziua de simbata...ziua critica..si abia pe urma...nu cred ca in momentul de fata as mai suporta un test negativ...asa ca prefer sa stau cumintica...si sa sper...pupici tie si la bebic mic...
Salisa felicitari pentru punctulet...vreau si eu punctuletul meu..promit sa nu mai fac prostii numai sa-l am! Succes si o sarcina usoara si tie si lui Cora...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna dimineata fetelor,,
Azi sunt parca mult mai optimista decat zilele trecute, chiar daca mi-a venit ciclul mai repede decat trebuia si chiar daca am ajuns alaltaieri dim pe jumatate lesinata de durere la urgenta .Vestea buna e ca i-am scris si dl dr T despre patania cu chistul si cu durerea aceea insuportabila care a dus la lesin si mi-a spus "Raspuns: s-a spart chistul".Deci am scapat de el fara anticonceptionale si fara operatie , doar cu picaturi din mladita de zmeur.Deci o iau de la capat si luna asta..sunt in ziua 3 a cm si din ziua 9 ma duc la monitorizari.
Tania, Cora,Salisa..sa va traiasca punctuletele si sa fiti sanatoase toate...si SA NE MOLIPSITI SI PE NOI
.
Celorlalte fete si o sa reusim si noi cat de curand sa ne laudam cu burtici si .
Va pup pe toate,
Cristinna

Mergi la inceput