Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 23

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns salisa spune:

Buna fetelor!!!
Am intrat sa vedem ce mai spuneti..., noi inca nu am ajuns la echo, dar imediat ce mergem va dau vesti.
Tania ma bucur pentru tine....si sa creasca mare bebeul tau.
Si celorlalte fete, aspirante le doresc sa li se implineasca dorinta cat mai repede.
Va pupam !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Tania, felicitari pui mic!!!
Ma bucur din suflet ca l-ai vazut pe bb-ik, acum sa ai mare grija de el. Te rog mult de tot da-mi si mie detalii ref la Gravibinon, cat faci si cand. Poate discut si eu cu dr mea despre asta cand va fi sa fie.

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Bună fetelor! Dumnezeule, Tania, felicitări și să fiți fericiți să feceți mare pe bebe si să vă bucurați de minunea voastră!
Eu am fost ieri la endo cu hipertiroidia mea și cu viitorul husband care oricum nu înțelegea nimic dar stătea și el acolo cu suportul moral în brațe. Păi și după ce i-am spus povestea și a văzut analizele ( TSH -ul = 0.0!!!) mi-a zis scurt că bebe NUUUUU vrei 6 luni de-acum încolo, de-am crezut că încep să plâng pe acolo (dar am așteptat totuși până acasă, când am făcut o criză de plâns de nu mai știa mister al meu ce să-mi mai facă). Oricum , când m-a văzut cum eram m-a rugat să am totuși răbdare 3 luni, și mă duc marți la spitalul Elias pentru alte tone de analize, eco EKG etc, ca să vadă ce tratament îmi dă. Vă pup fetele și sper să aveți mai mult noroc decât mine, că eu nu știu a cui greșeală o plătesc. Știți...dacă nu luam pastilele alea pentru inimă, poate acum eram și eu . Dar așa, și cu inima în pioneze și cu hipertiroidie, și fără bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Ufff mai Alexia27...ce rau imi pare...fir-ar el sa fie de TSH...si eu il am mic..0,572...mama lui, dar este macar inca in limite...sper sa faci cum a zis husbandul si sa mai tragi in curind un set de analize...unde le-ai facut pe astea? Eu la Medsana si te sfatuiesc sa le faci si acolo, da? Iti da rezultatul in maxim 2 zile...1 zi pentru TSH si 2 pentru ATPO! ATPO cum a iesit? L-ai facut? Iti tin pumnii sa se regleze tiroida cit mai repede!!!!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Roșcățel,esti super drăguță. Cred că am vreo trei seturi de analize (TSH ,T4 și FT4), toate proaste de altfel. Le-am făcut la MedLife și la Medicover, ca să le verivic. Pentru ATPO, eco și Doppler merg marți la Elias.
Auzi, măcar un lucru bun în toată povestea asta: analiza husbandului a ieșit bună, nu grozavă, dar bună și gineco a mea i-a dat și lui niște pastile ca să înmulțească . Iar rezultatul apare în 3 luni...cam tot atunci când (teoretic) aș avea liber la bebe. Și cine știe, poate chiar reușim!

Mergi la inceput

Alexia 27 fi optimista...sper ca in 3 luni si poate mai devreme toate problemele sa dispara si sa primiti unda verde la bebel...care sa vina cit mai repede...pina atunci dati-i bataie sa remediati problemutele ca sa prestati cu folos...si tot am o intrebare TSH-ul l-ai facut o singura data sau de 2 ori? Daca l-ai facut numai o data eu as repeta analiza...daca in schimb deja ai repetat-o in alta parte..atunci asta este...treci pe tratament si mergem mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Draga Ale,
iti multumesc mult pentru informatiile cu adevarat utile. Din pacate nu am pus la prima zi a ciclului nici o temperatura, nu am stiut ca trebe. Hai ca ma duc la Help sa vad.
Multumesc inca o data si pupici,

Catalina

Mergi la inceput

Fetelor va zic si voua ca ma maninca sinii..cind unul cind altul..cred ca m-am timpit de tot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Cata eu zic ca ramane valabila oferta cu testele de la Sibiu. Ti le trimitem numai pe cele care ies pozitive

http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

Prima luna de stimulare cu clomifen in ziua a 12-a situatia se prezenta cam asa>
-endometru -8mm
-OD-folicul 14mm
-OS-folicul 18mm
Maine in ziua a 13-a mi-a dat sa fac pregnylul-10000ui, i la cca 30-34h-.
Nu sunt foliculi prea mici?

Ana

Mergi la inceput