Mamici de iulie-august 2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare fetele!

Am intrat si noi in 23 de saptamani, bebe Daria e bine, dar mami are contractii si mi s-a scurtat colul de la 4cm in februarie la 3cm la ultima eco morfo facuta la Iosup.
La dr. Nayel o sa ajungem maine pe la ora 15.00 sa vedem ce zice. Pe eco scrie ca as avea valorile de la IR -urile uterine mari (dreapta= 0,61-0,62 si stanga= 0,66-0,68),dar nu mi-a zis Iosup ce inseamna.

1. Aveti idee cat trebuiau sa fie la 21 de saptamani implinite?
2.
Katink vrem si noi la intalnire....c-am bazait pana acum de vreo 3 ori pe la Anis si nu ne-a bagat in seama!

Anis o pentru tine ....asa ca intre burticoase! (parca tu aveai probleme cu IR-urile?)

Va pupic si va doresc sanatate multa si voua si bebeilor )

Irda
22+1 si bebe Daria

http://community.webshots.com/user/irdaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Oriadam,
bine ai venit si sarcina usoara in continuare! Te-am trecut pe listuta.

Irda,
s-a facut, gata mergi si tu la intalnire

Noi o sa iesim la plimbare sa hranim ratele, gastele, lebedele... de pe Main, asa ca daca mai este cineva de trecut pe vreo lista, ma ocup cand ma intorc.

Pupici,
Katink cu dulcineea mea 23+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/catalina_secrieru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

quote:
Originally posted by Monica-Elena

Laura ai grija de tine si de bebe in concediu medical.

Lulu farmacii stiu si eu care dau gratuitati darce te faci cu medicul de familie care sustine ca nu se mai dau gratuite si deci nu iti elibereaza reteta........

Si cica am votata ptr schimbare si pentru mai bine..........mi-e scarba. Cm se explica sloganul presedintelui "Sa traiti bine" , ptr cine o fi???????????

Monica si bocanila din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Pai tot ei traiesc bine. Nu vezi ca oricine vine la putere, nu face nimic pt noi?

Luminita
22 saptamani - mama de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Burtici eu va spun de azi we placut si ne vedem lunea viitoare.
Sa aveti grija de voi si de bebici.
Pupici pe burtici,
Laura

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pitilau2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Laura sa ai grija de tine si de bebe!

Luminita
22 saptamani - mama de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Buna ziua burticoaselor!

Nici eu nu inteleg de ce mai zic astia ca gravidele au gratuitate cand singurele medicamente pe care le luom,adica Materna in cazul meu,nu se mai dau gratuite.Pai ce sa iau gratuit altceva daca nu mai am nevoie???

O fii prea devreme...dar pe mine ma macina un gand.Cum voi naste???M-am gandit,si m-am tot gandit...si am ajuns la concluzia ca cel mai bine ar fi sa astept momentul in care bb este pregatit sa vina,sa inceapa travaliul si apoi sa intru in CEZARIANA.Am citit la mamici de martie-aprilie despre o mamica care trebuia sa nasca azi prin cezariana si dr. ei a trimis-o acasa pt ca nu avea colul deloc deschis si in concluzie bb-ul nu este pregatit.Ar fi o teorie care spune ca in momentul inceperii travaliului plamanii copilului se pregatesc si ei.Mi se pare mai bine sa astept travaliul natural,nu indus.
Voi ce spuneti despre asta?Care este parerea voastra si CUM VRETI SA NASTETI?Mie sincer...mi-e fff frica de nastere natrala.Mai ales ca sunt foarte scunda,am 1.53m si am auzit ca si daca bb este mare...e periculos.

Haideti,ca m-am intins...

Giana21s

http://photos.yahoo.com/gianadedu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisinuca spune:

Buna fetelor!

Sunt si eu pe aici de ceva timp, dar mai mult va citesc, imi dau cu parerea doar daca cunosc subiectul pe propria-mi piele.
Astazi va abordez cu o intrebare: eu am 20 sapt aproape implinite si peste tot citesc ca bebe se agita mult, ca mama nu poate dormi de cat se misca si perumbla prin burtica, dar eu.. desi sunt slabuta (inca) nu prea il simt, decat foarte rar. E normal sau bebeul meu e mai lenes? A cam intrat frica in mine, nu as vrea sa fie un molatec.
Daca puteti sa imi impartasiti din experienta voastra v-as fi recunoscatoare.
crisinuca cu burtica 20 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Buna fetele, burticoase
Cu unele m-am "vazut" azi pe mess...dar tot dor imi e de voi
Monica_Elena...super articol...pe masura ce citeam ma vedeam pe mine...la fel...la fiecare pas ma intrebam daca visez, sau e realitate...daca cumva nu imi era greazta..."gata nu mai sunt gravida" cred ca toate am trecut prin asta...sa continuu ca e SUPER
Giana, si pe mine ma framanta lucru asta, dar nu stiu ce sa zic. La mine e in coada de peste, pt ca mi-au descoperit un nodul, deasupra uterului si vor sa vada cum evolueaza. Eu plecasem pe ideea de a naste natural..dar vom vedea

Albinutzza 26+ & Luca din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny_82 spune:

Buna burtici....Voua ce vi s-a recomandat pt. contractii?Mie mi s-a dat No-spa si scobutil(mai noul scopantil)de dr. ginecolog dar medicul de familie mi-a interzis sa iau No-spa in timpul sarcinii,cum ca nu ar fi recomandat.......Privind neancrederea mea in doctori....oooooffff.......eu dupa cine ar trebui sa ma iau in cazul asta?![bang Text

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Offfff....doctorii astia...!Eu nu inteleg cand s-or pune si ei pe aceeasi lungime de unda.Nu odata mi s-a intamplat si mie sa imi spuna unul ceva si altul-altceva.

deny_82,atat eu cat si fetele de aici am luat la un moment dat NO-SPA.ESTE indicat in sarcina deoarece relaxeaza uterul si nu trece de placenta...deci,nu ii poate face nici un rau micutului.De Scompantil insa nu stiu sigur ce sa zic.Nu mi s-a recomandat asa ceva.Dar fetele trebuie sa stie sigur.

Giana21+

http://photos.yahoo.com/gianadedu

Mergi la inceput