Copilasi din 2002 (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
Sinzi, ca sa ai reusita cu olitza, o data ce incepi operatziunea olitza, trebuie sa te si ti de ea, sa nu renunti. Rabdare si perseverenta si vei reusi !
Eu o dojeneam pe Cristina cand facea pe ea, fara sa o sperii, bine-nteles.
Inceputul e greu, apoi totul va decurge de la sine. Succes !
Cristina, ce creste Mariuca ! E domnisoara tare frumoasa si dulce !
Ema, si Cristina este innebunita dupa topogan si leagane, ar sta numai in curte, daca ar fi dupa ea.
Acum, cu vremea asta rece si ploioasa, stam in casa si coloram, cantam, dansam pe "Cutiuta muzicala", facem puzzle, ne jucam cu papusile si vasele de bucatarie, jucam carti si ne uitam la Scooby Doo. Chiar spune, ca nu mergem afara ca este frig. Iar mai nou, il asteapta pe Pashu', cum zice ea. Spera sa ii aduca o . Pt. asta trebuie sa fie o fetita ascultatoare.
Va doresc o zi frumoasa in continuare !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46837" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Cristina, sorry pentru incurcatura, mielul ti-l trimit gata facut, ce spui?
Sa auzim vesti tot mai bune despre Mariuca ta!
Elena si George

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

buna fetelor!asatzi am fost cu andy sa-l inscriu la gradi!!!!!a fost super incantat si nu a vrut sa mai plece.eu ,ce sa va zic am avut niste emotii !!!nici cererea de inscriere n-am putut s-o compltez asa imi trnspirau palmele .el fugea la copii ,venea inapoi ,sa verifice daca sunt si iar pleca.m-am tooot gandit ce va face cand va ranane singur.sa speram ca vafi k.
Hellene felicitari ptr george .lasa-l sa testeze si sa stii ca si andy ma pacalea si si acuma daca vede ca nu-mi poate atrage atentia .
ema ,cred ca sieu am facut al fel.nu-mi placea sa vad ca il bat alti copii sau ca-i smulg jucariile si-i spuneam pe drum sau acasa ca sa nu se lase .acuma nu se lasa .oare am gresit?sper sa nu devina un batatus.va pup

laura si andy(7.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Pentru ca noi umblam mult pe afara nu prea ma tin asa mult de el sa insist cu olita...si DAvid e foarte smecher...imi spune ca vrea caca cand il culc ca sa il scot din tarc, sau cand vede ca ma pregatesc de baie doar doar de are si el voie sa bage mainile in apa...
Deci eu cred ca mai avem mult pana atunci...

Sunt cam dezamagita, pentru ca de cand a plecat Radu si am inceput gradinita bunicile dau din colt in colt cand e vorba sa stea cu DAvid, si desi se bat cu pumnul in piept ca il iubesc de nu mai pot, cand e vorba sa puna osu la munca...nu mai stiu pe unde sa scoata camasa...si nu prea stiu ce sa fac...mi s-a facut lehamite sa le mai rog sa stea cu el...
Pentru 2 zile pe sapt nu sunt si ele in stare sa nu carcoteasca cand stau cu el!!!!
Uf...ce sa fac?

"O coardă prea întinsă se rupe, o coardă prea slabă nu vibrează așa cum trebuie. ."

Sinzi si David
David pe tractoras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara spune:

Servus, fetele, mi-a fost tare dor de voi!
Am citit pe nerasuflate ce-am mai scris de cand n-am mai intrat aici. NU mai pot, sunt rupta de oboseala, la serviciu e alergatura continua, azi m-au frecat ingrozitor niste clienti 2 ore incontinuu, de-mi venea sa ma urc pe pereti. Asa cam sa va faceti o odee in mod normal cu un client caruia ii vinzi ceva stai cam intre 10 minute si o ora cel mult. UUUF!
Scuze , stiu ca nu va intereseaza dar simt nevoia sa ma descarc si va simt prietenele mele.
Ma simt un pic vinovata ca nu am timp sa stau cu puiul meu mic si sa o invat cat mai multe. Cateodata ma impresia ca creste fara mine... Sunt asa obosita, ma doare gura de cat vb la serviciu, si desi stiu ca nu e corect, vin acasa si nu-mi doresc decat sa tac! Si imediat intru in sesiune si-apoi sa ma tin bine!
La multi ani sarbatoritilor acestei luni, sa cresteti mari si sanatosi!
Bun venit fetelor noi noute in club mamici 2002!
Iulia, sarcina usoara!
Felicitarile mele Hellenei pentru reusita in lupta cu olita!
Fetelor, m-ati pus pe ganduri cu gradinita, ar trebui sa ma duc si eu sa o inscriu pe Daria pentru toamna, sa nu pierd trenul!
Cristina, draga mea, eu sunt mai noua pe-aici si abia acum v-am citit povestea. N-am cuvinte sa scriu ce simt acum , sunt cu ochii in lacrimi. Sa-i dea Dumnezeu sanatate multa Mariucai tale frumoase!
Ema, Daria mea, cand ma vede la calculator vine si-mi zice "nu chie, mami, nu chie, mami, ajuta-ma!" E asa de geloasa cand ma vede ca ma uit la ati copii! Cand era mai mica nu suporta sa pun mana pe alt copil-facea istericale! Nu stiu ce-ar face daca ar veni un fratior!
Sanzi, eu pateam asta cu bunicile cand stateam acasa, im maternitate.Ma simteam vinovata cand ma duceam undeva, ce sa va povestesc, parca Daria era prelungirea mea! Acuma de cand am inceput serviciul, nu mai comenteaza nici una. Mi-a fost tare groaza inainte sa incep, ma gandeam ca o sa innebunesc facand tot ce faceam inainte+serviciul. Dar nu, sarcinile s-au impartit multumitor. Daca inainte eu eram responsabila cu toate-de, eram acasa, alta treaba n-aveam: spalat rufe, facut cumparaturi, mancare, platit facturi... acum face fiecare cate putin.
Anina, si Daria il asteapta pe Piashu-asa ii zice-dar nu pentru daruri ci, bineinteles, sa o duca la Mionaltz! Unde altundeva? Ma dispera cu Mionaltzu asta!
Carmen, si Daria bea un biberon cu lapte inainte de culcare: bicu', asa ii zice. Si cand se trezeste il cere. Ai vostri mai dorm cu suzeta? Fetita ta cea mica e dintr-o zi cu Daria!

Vreau sa va intreb ceva, adica sa fac un mic sondaj: ce greutate au puiutii vostri? Daria la 2 ani si imediat 4 luni are peste 16 kg. E si inalta peste 90 (bine) de centimetrii. E cam grasunica?

Va pupam pe toti cu drag!

Dana si Daria
Dara si Darisor
http://photos.yahoo.com/dana_birtas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Dana draga, eu zic ca e super bine papusa ta, la varsta asta. George al meu are 97 cm inaltime, iar la kg nu l-am cantarit naroada de mine de la 1 an, pentru ca la dr noastra nu are cantar pentru el si acasa nu am si... ca sa vedeti cum nu am timp de copil. Noroc ca am usha unde sa il masor!
Sanzi, ca sa biruiesc cu olitza l-am scos rar de tot afara saptamanile astea si daca ma crezi, brusc a cerut singur la olitza luni dimineata si... brusc nu s-a mai scapat pe el. Bine, e numai inceputul, numai ca pentru mine e victorie totala! Deoarece simt asta si, desi nu stau mult cu copilul meu, mi-au mai ramas treze anumite instincte! Poate e si varsta, are 2 ani si 7 luni, dar am insistat si am stat dupa fundul lui la greu. In fond, fiecare copil cu ritmul lui, acum ai citit si tu tot felul de povesti pe aici! Cu bunicile... ce sa iti spun? Pe mine ma ajuta enorm mama mea si fara ea nu stiu ce faceam, e un sacrificiu pe ambele parti: ca noi nu suntem cu el, ca ei sunt incurcati rau de tot cu el... dar va trece si asta ca nu e vesnic. Poate asta ar trebui sa le spui "bunicilor": ca nu va avea vesnic 2 ani si nevoie de ajutorul lor! Daca nu te ajuta acum, cand e nevoie, atunci cand? Imi dau si eu cu parerea, sa nu te superi!
Ema, de obicei copilul adoarme fara mine, asta pentru ca e intelegator, parca stie ca pe DC am stat dinainte de a-l concepe, deci ma suporta macar pentru asta!
Laura, sigur va fi ok cu Andy cand va ramane acolo, poate la inceput va plange, dar... se obishnuieste (ia uitati ce viteaza sunt, parca vad ce am sa spun cand va merge la camin George la toamna)!
Nina, ma intreb citind ce face Cristina ta daca am in casa baiat!? Ca si al meu se joaca cu papusile si ursuletii de plus deseori! Ma linistesc cand trece la parcul de masini: sigur e baiat, restul e experiment, probabil vrea sa le inteleaga pe fetite mai bine!
Hai ca fug sa il pup de noapte buna, chiar daca a adormit!
Noapte buna si voua si somn usor puiutilor!
Elena si George

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

15.04.2002--- Irina --- georgianab
15.04.2002--- Andreea Diana --- lili
16.04.2002--- Andrei --- Maria
17.04.2002--- Marius --- nalamus

La multi ani, sarbatoritilor din aceste zile !
Felicitari, parintilor ! Sa va aduca numai bucurii si in continuare, puiutii vostri !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46837" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

quote:
Originally posted by Anina_n

15.04.2002--- Irina --- georgianab
15.04.2002--- Andreea Diana --- lili
16.04.2002--- Andrei --- Maria
17.04.2002--- Marius --- nalamus

La multi ani, sarbatoritilor din aceste zile !
Felicitari, parintilor ! Sa va aduca numai bucurii si in continuare, puiutii vostri !

La multi ani si din partea noastra!Sanatate si mult noroc!

Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea
nasterii
Parada modei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Elena nu ma supar, stai linistita, ca si eu sunt foarte impotriva lor...ele spunca ma ajuta de nu mai pot!!! La clantza nu le intrece nimeni...vai ce uram am vb despre ele..dar azi am ajuns in situatia in care sa ii caut o gradi particulare pentru 2 zile pe sapt, ca sa pot sa imi fac treaba la gradinita la mine. L-as lua cu mine, dar nu prea pot sa imi fac treaba, si daca il las la alta grupa mai mare nu poate educatoarea sa isi faca treaba ei...ca copiii au lectii, caiete....
In fine...
Ieri am fost pe malul marii si a fost tare distrctiv, prietenul lui David a facut si o baie in mare, s-a aruncat pur si simplu in apa, inainte sa il putem scoate noi...
Am facut si poze...la semnatura...
In rest...sunt cam suparata pe David, caci azi in parc s-a jucat cu masinuta unui baietel si dupa ce i-am dat-o inapoi a plans tot drumul si a vomat de atata plans...uf...

"O coardă prea întinsă se rupe, o coardă prea slabă nu vibrează așa cum trebuie. ."

Sinzi si David
David pe malul marii primavara - noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

15.04.2002--- Irina --- georgianab15.04.2002--- Andreea Diana --- lili16.04.2002--- Andrei --- Maria17.04.2002--- Marius --- nalamusLA MULTI ANI! Si din partea noastra sanatate si fericire la maxim!!!Dana adevarul este ca e de alergat cu gradinitele astea. Eu am inceput din februarie. Acum, deja la unele s-au terminat inscrierile.Liviu are 95 cm si 15 kg. Nu a fost niciodata gras. Dar cred ca si voi va incadrati bine in limite, nu cred ca e problema. O sa iti trimit un link pe pm sa ii faci un test.Elena felicitari pentru George!Laura esti o mamica norocoasa, nu o sa ai probleme cu plansete la gradinita.mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002)

Mergi la inceput