Copilasi din 2002 (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara spune:

Multumesc, Lucia, verificasem si eu graficul acela cu cateva zile in urma si suntem pe la limita superioara...
Sanzi David e un scump! iar prietenul lui un mare nazdravan! Vaaaai ce dor mi-e de marea cea mare si de lumina aceea speciala de la voi de-acolo-mie, care stau intre dealuri mi se pare ca acolo e mai multa lumina decat pot cuprinde cu ochii! De-abia astept sa vina concediul sa venim la mare sa-mi umplu sufletul de soare si de lumina!
Elena, sper ca la 2 ani si 7 luni sa ajungem si noi la olita! Problema e ca pe Daria nu o deranjeaza deloc sa stea cu kk la fund. Uite acuma tocmai a imputit pe-aici si-si vede de joc linistita in continuare, m-a anuntat ce a facut(de parca mai era nevoie...) si nici nu vrea sa vina sa o schimb!!!!

Dana si Daria
Dara si Darisor
http://photos.yahoo.com/dana_birtas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna fetelor!
Dara, nici pe George nu il deranja deloc kk la "puduletz", dar atunci cand a ramas fara pampers l-a deranjat rau de tot! Mie inca nu imi vine sa cred ca deja am depasit orice obstacol! A mers super repede operatziunea, la fel iti urez si tie! Uite, acum refuza sa ii pun seara la somn pampers si plange, i-l pun dupa ce adoarme!
Lucia, mersi!
Sanzi, Cristina, vrem si noi acolo la voi, la malul marii!
Sanzi, ti-am vazut pozele, superbe! Dar Andrei nu a patit nimic, asa murat cum era?
Fug la George, ca ne uitam la "numai iubirea" si nu mai poate de dragul celor de acolo!
Elena si George

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Dara_Ana nu mai are suzeta de cand avea 1 an si 4 luni; i-am scos-o atunci pentru ca steam ca mai tarziu va fi mai greu; biberonul il mai lasam cu toate ca de la 3/zi cat obisnuia pana in ianuarie am ajuns la 1/zi seara. Cand sta la mine nu ii dau nici dimineata nici la pranz biberon dar daca o las la mama mama ii da la somnul de pranza ca ‘adoarme mai repede”.....
Cu greutatea la noi e o problema: are 2 ani si 5 luni si are numai 13 kg si 90 cm. De fapt ea nu este foarte mancacioasa si unele alimente le refuza de lene. De ex daca o intreb daca vrea banana spune NU daca i-o desfac si ii spun serios ca trebuie sa o manance o mananca. Problema mare la noi este carnea, nu vrea si pace. Si daca cumva a bagat-o in gura o tine in coltul gurii si 5 ore, bea apa, manaca altceva dar carnea ramane acolo.

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Dara multa sanatate si voua!Mariuca e mai maruntica are 12,5kg si 86 cm.Noi avem de recuperat.Mananca foarte bine si acest lucru ne bucura enorm.
Mirela te rog sa-mi trimiti si mie link-ul.Mersic.
Sanzi ferice de fetele care au un ajutor.Eu rezist eroic de trei ani aproape.Macar am o scuza .Nu avem pe nimeni in Constanta.Dar sa fiu in locul tau si eu as fi suparata.
Elena va asteptam cu nerabdare la .Ce bine ar fi sa veniti in Mamaia.Zilele astea chiar a fost mai frig in ct decat in restul tarii.Am fost la Bucuresti duminica si ne-am copt.Am ramas blocata cand am vazut cum erau imbracati copiii in parc (unii chiar cu piciorusele goale ,in carut desigur).Si noi...asa ca pentru 10 grade..chiar nu ma asteptam sa fie asa de cald.
Sanzi mai esti suparata pe David?pe obrajori de la noi.
Anina tu ai vazut cumva ceva cu scooby doo prin magazine?Tare mult as vrea sa-i iau Mariucai .Dupa cum vezi, ca si Cristinei ii plac desenele cu el.I-am descarcat de pe net niste poze cu biduu (scooby-doo)si-i plac mult.Mai nou ne jucam (adica eu butonez si ea se bucura si comenteaza de ce vede sau danseaza) pe diferite site-uri disney,barbie,winnie sunt faine de tot.Imi plac si mie.pacat ca nu avem imprimanta.Sunt multe imagini pentru colorat.
Acum inchei si va doresc un weekend placut alaturi de cei dragi!La noi s-ar putea sa ploua

Poate reusesc sa va mai arat niste poze cu experimente de-ale mariucai(sper sa nu ajunga chimista )

Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea
nasterii
Parada modei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Prieteni ai Mariucai voi sa nu facetiasa!

Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea nasterii

Parada modei

Mergi la inceput

Cristina si noi venim la Mamaia! Am acolo o colega de serviciu (firma la care lucrez are filiale in toata tara) si prietena buna, o cheama Madalina(cine stie, poate va cunoasteti) si mi-a promis ca ne cauta cazare la o pensiune draguta! Neaparat cu masa inclusa ca anul trecut am muscat-o si am fact mancare de mi-au iesit ochii din cap! De-abia astept! Mie cel mai mult imi place la mare, la soare!
Mariuca ta e o scumpa-experiente de-astea face si Daria, direct pe masa din bucatarie sau pe canapeaua din camera!!!
Cristina si Carmen eu zic ca fetitele voiastre sunt tar bine cu greutatea! A mea e cam baietoi! Intre fetitele de varsta ei e cea mai inalta si mai fortoasa-sa zic asa...
Va pupam pe toti!

Dana si Daria
Dara si Darisor

Mergi la inceput

A! Si ea zice tot biduu! Eu am vazut pe undeva tricou cu biduu asta!
La noi Tom&Jerry detin suprematia!

Dana si Daria
Dara si Darisor

Mergi la inceput

Buna fetele!
Dara, si la noi tot Tom si Jerry sunt favoriti, plus Tarzan cand e la tzara si nu are cablu... se uita si el la ce poate. Asa ca George se opreste doar la asta!
Cristina, super Mariuca ta! Dar ce facea ea acolo? Daca se face chimista si al meu popa... sa vezi ce experimente cu colaci si coliva or iesi... beton!
Asa mi s-a facut un dor de mareeeee! Cat mai este? Putin, nu? ... si vine vara!
Va pup, noapte buna la toti, Elena si George

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Pai ce mai asteptati?? Deja e soare si cald...hai la mare!!!
Noi de abia asteptam sa facem baie in mare...mai ales David, ca anul trecut am stat numai dupa fundul lui si nu am apucat sa inot si eu cum trebuie...
Andrei deja si-a facut prima baie pe anul asta...si deocamdata e sanatos tun!!!! Cine spune ca racesti daca faci baie in mare pe vremea asta nu stie ce e bun pentru organism...
Cristina, Mariuca varsa apa? Ca si David face tot cam asa "ups, mi-a scapat!!!" dar se vede dupa zambet ca e intentionat!!!!
DAra si eu am vazut multe fete solide si inalte...cred ca e varsta la care ii depasesc pe baieti (cum se intampla de multe ori in viata) hihi...
DAvid are "fane" putin mai mari decat el, care se joaca si il tarasc peste tot...si el e foarte supus...sta asa serios!!! Asa haios este!!!
Am sa pun diseara si niste poze de la o intrecere cu tractoare...am iesit cu tractorul a...si DAvid a invatat sa pedaleze la tractor!!! si ne-am intalnit cu un prieten care avea si el tractor si s-au luat la intrecere!!!!
bineinteles ca ca de obicei fi-miu vroia tractorul lui si a inceput sa boceasca cu tavaleli de pamanat ca de ce nu ii dau tractorul lui Alex (al nostru era si mai dragut!!!) si s-a tavalit pe jos, eu am plecat (m-am ascuns dupa o masina) si lui nu ii pasa, se tavalea pe jos, era ca un porcsor...se uita lumea la el ca la circ...(imi era o jena) si cand m-a vazut iar a inceput sa se tranteasca, se taraia pe jos...circul lumii pana la urma l-am luat si i-am dat una pe pulpita piciorului (mi s-a rupt inima si acum am remuscari) dar s-a potolit copilul ca prin minune si s-a urcat pe tractorul lui sa mergem acasa...
Acum ma simt vinovata ca asa repede am rezolvat pb cu o palma pe fund ca inca mai sunt tentata sa o folosesc cand face crize...
Voi le dati o palma la funduletz???? (ca la mine a fost prima)...
Dr. ne-a spus ca asa se educa baietii , cu o palma pe fund ca nu potis a ii stapanesti altfel si eu am zis ca e sarita de pe fix si i-am spus sa imi treaca pe reteta!!!

"O coardă prea întinsă se rupe, o coardă prea slabă nu vibrează aşa cum trebuie. ."

Sinzi si David
David pe malul marii primavara - noi

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Sanzi, acum recunosc ca i-am mai dat cate o palmuta lui George, pentru ca uneori nu asculta, desi imi dau seama ca intelege multe lucuri. Cel mai rau imi pare atunci cand nu e cu mine si ma simt vinovata... probabil noi nu intelegem de ce unii sustin ca bataia e rupt din rai. Cred ca trebuie sa ma controlez mai bine, de obicei procedez ca si tine, plec, il las singur sa se linisteasca, mai rau e in locuri publice! Cred ca e greu uneori sa fii parinte!
va pup si o saptamana buna voua si copilasilor!
Elena

Mami ”de George”

Mergi la inceput