cum obtinem viza definitiva in japonia pt parinti
as vrea sa aflu de la voi care sti cum obtinem viza definitiva pt parintii nostri astept raspunsurile voastre pupici
Raspunsuri
OtiliaLia spune:
Nu se poate obtine viza de alt fel decat turistica de 3 luni (singura solutie sa ii angajezi pe undeva si poti obrtine viza mai lunga).
Viza de sedere se poate acorda doar sotului (sotiei) si copiilor cetateanului care domiciliaza in Japonia (japonez sau nejaponez).
hosen spune:
salut,am si eu o intrebare,daca-i invit pe fratii mei,in japonia si vrea sa stea mai mult de trei luni,cum fac?-platesc ceva?-si ce acte trebue sa faca sotul meu,de aici din japan si unde sa se duca si eu ce acte trebue sa trimit de aici?astept saru mina
Dan_jp spune:
quote:
Originally posted by hosen
daca-i invit pe fratii mei,in japonia si vrea sa stea mai mult de trei luni,
hehe....daca fratii tai chiar vrea,cum sa nu ?sa se apuce sa munceasca la negru p-aici ca d-astia avem nevoie 'la imagine'.
//Dan.
sora2001 spune:
quote:
Originally posted by Dan_jpquote:
Originally posted by hosen
daca-i invit pe fratii mei,in japonia si vrea sa stea mai mult de trei luni,
hehe....daca fratii tai chiar vrea,cum sa nu ?sa se apuce sa munceasca la negru p-aici ca d-astia avem nevoie 'la imagine'.
//Dan.
serios ? daca in modul asta se contribuie la " imaginea " romaniei in japan ...hai, ca-l aduc si eu pe frate-miu la " capshuni "
lorycika.s spune:
Buna fetele .. noua pe aici , dar cu foarte multe nelamuriri .. sunt in japonia de doar 2 luni , m-am casatorit acum 1 luna si 2 saptamani , iar acum astept raspunsul celor de la imigration , in legatura cu viza mea pe un an .. a trecut o luna de cand mi-am bagat actele la ei , dar nu am primit nici un raspuns.. este cineva care s-a casatorit de curand , situatie asemanatoare cu a mea ? am auzit ca sunt foarte stricti acum cu privire la acordarea vizelor , chiar si romancelor care se casatoresc cu japonezi.. nu stiu ce o sa urmeze.. am auzit ca voi primi o scrisoare in care imi vor spune mie si sotului in ce zi sa ne prezentam la ei .. acolo ne vor pune cateva intrebari , dupa care vor decide daca-mi dau viza sau nu .. chiar asa este ? ce stiti despre asta ?.. la voi cum a fost ?.. sunt ff stresata , ca nu mai am chef sa fac nimic.. astept raspuns , daca stie cineva exact cum procedeaza acum cei de la imigration ..
Samurai-lady spune:
Stiu ca exista o viza de sedere cu familia,pe o durata de 6 luni.
Viza de 3 luni se poate prelungi la imigration,pentru inca 3 luni.
Samurai-lady si bb Ken
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
Lia spune:
quote:
Originally posted by Samurai-lady
Stiu ca exista o viza de sedere cu familia,pe o durata de 6 luni.
Viza de 3 luni se poate prelungi la imigration,pentru inca 3 luni.
Samurai-lady si bb Ken
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
Foarte interesant.Samurik,ai certitudinea ca exista viza asta?se obtine la Ambasada Japoniei din tara?
pupici lui Ken-chan de la noi:))
ralucami spune:
quote:
Originally posted by lorycika.s
Buna fetele .. noua pe aici , dar cu foarte multe nelamuriri .. sunt in japonia de doar 2 luni , m-am casatorit acum 1 luna si 2 saptamani , iar acum astept raspunsul celor de la imigration , in legatura cu viza mea pe un an .. a trecut o luna de cand mi-am bagat actele la ei , dar nu am primit nici un raspuns.. este cineva care s-a casatorit de curand , situatie asemanatoare cu a mea ? am auzit ca sunt foarte stricti acum cu privire la acordarea vizelor , chiar si romancelor care se casatoresc cu japonezi.. nu stiu ce o sa urmeze.. am auzit ca voi primi o scrisoare in care imi vor spune mie si sotului in ce zi sa ne prezentam la ei .. acolo ne vor pune cateva intrebari , dupa care vor decide daca-mi dau viza sau nu .. chiar asa este ? ce stiti despre asta ?.. la voi cum a fost ?.. sunt ff stresata , ca nu mai am chef sa fac nimic.. astept raspuns , daca stie cineva exact cum procedeaza acum cei de la imigration ..
Ca sa nu raspund pe langa subiect, lamureste-ma intai cu o treaba: tu esti casatorita cu un cetatean japonez si ai aplicat pt viza de "Spouse of Japanese National" sau ai aplicat pt viza de " Dependent"(asta in cazul in care sotul tau nu este nici cetatean japonez si nici rezident permanent)?
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Samurai-lady spune:
Buna Lia,
m-am inselat,e pe durata de 1 an.
uite aici un link
http://www.ro.emb-japan.go.jp/web1/consulara/225.htm
si pe mine ma bate gandul sa o chem pe mama aici sa stea 1 an cu mine cand ma decid sa fac pe bb 2.
Pupicei si de la noi.
Samurai-lady si bb Ken
Web-poze Kenutz
ralucami spune:
Samurai-Lady viza de dependent nu este valabila si pentru parintii nostri. Ea se poate obtine doar in cazul sotului /sotiei/copiilor. Singura optiune pt moment, ramane viza de turist (de 3 luni) atunci cand vrei sa iti inviti pe unul dintre parinti(sau chiar pe amandoi, de ce nu). Si din cate stiu, viza de turist nu se poate extinde.
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!