Cresa Titan I

Cresa Titan I | Autor: cris1511

Link direct la acest mesaj

Buna,
As vrea sa-l inscriu pe Andrei (1an si 5 luni) la cresa Titan I de pe strada Izv Muntelui, langa parc, dar mi s-a spus ca acum nu au locuri, doar din septembrie.Iar pt inscrieri pt sept sa ma duc pe la sfarsitul lui iulie sa iau fisele. Oare nu e cam tarziu? Am vazut ca se discuta ca inscrierile la gradi se fac in apr-mai.
O sa ma duc si la fata locului sa vad cum arata, fiindca am inteles ca e o cresa buna.
Are cineva copilul acolo sau cunoasteti pe cineva (asistente, director, etc)?
Orice informatie e bine venita.
Va multumesc,
Cristina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauditzadennis spune:

Am doua prietene care si-au dus fetitele acolo, dar n-au fost mutumite. Una dintre ele a tinut-o numai intr-o boala, pana a ajuns in spital cu pneumonie. Cealalta nu s-a imbolnavit, dar inca mai plange si dupa 3 luni.Eu am fost acolo, pentru ca am vrut la un moment dat sa-l inscriu pe Dennis si un singur lucru nu mi-a placut: erau copii bolnavi, pe care-i tratau asistentele acolo, iar mie nu mi se pare normal ca un copil aflat sub tratament cu antibiotic sa fie primit in colectivitate!Am inteles ca mult mai buna ar fi cresa Titan 4. Succese!

Claudia,soacra frumoasei Oti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris1511 spune:

Cred ca nu vorbim de aceeasi cresa. Rectific strada: Lunca Bradului. Cresa la care ma refer se pare ce e Titan 4 si nu 1 cum am zis.
Mersi mult de informatii.
Cristina

Mergi la inceput