Bebelusi de noiembrie-decembrie2004(37)
Raspunsuri - Pagina 12
roserb spune:
quote:
Originally posted by try
Cred ca nu trebuia sa maresc cant atat de repede, ci pe parcursul a mai multe zile, ca sa aiba timp si intestinele lui sa se obisnuiasca si noua mancarica. Eu cand am vazut cu cata pofta mananca, i-am dat pana la 4 linguri de cereale amestecate cu 80ml apa distilata la o masa, de 2 ori/zi. Se pare ca a fost prea mult pt. sistemul lui si nu a reusit sa faca fatza cum trebuie si ca urmare s-a constipat.
Mama denatrata ce sunt...
Try, e cam mare cantitatea de cereale pe zi, intr-un timp asa de scurt, intr-adevar. Trebuia inceput cu o lingurita de amestec (cereale+lapte), apoi doua si tot asa, dar deocamdata trebuia sa-i inlocuiesti numai o masa. Doua mese de cereale dintr-o data duc inevitabil la constipatie,din pacate, mai ales ca Alex a fost obisnuit pana acum numai cu laptic de la tine. Imi aduc aminte ca ai intrebat mai demult cat de rapid sa-i introduci noile alimente, dar in zapaceala de la mine de acasa am uitat sa-ti raspund. Multa sanatate lui Alexutzu', sper sa nu fie racit.
Noi suntem tot 3 raciti, eu doar tusesc, Bianca e varza, ii curge nasul ca la robinet si sforaie noaptea ca un tractoras, in plus ma lupt cu ea ca sa reusesc sa-i pun ceva de desfundat nasul,sa-i iau temperatura, toate numai cu razboi, de parca cine stie ce i-as face, iar Mihnea e si el mucos. Deocamdata nimeni nu are temperatura, si sper ca lucrurile sa ramana asa, ca altfel nu stiu ce fac singura cu amandoi copilasii defecti si ciufuti.
Fulguletzule, dar ati luat-o la picior deja, mey? Ce mai , ai un barbatel adevarat de acum .
Ieri imi spunea pediatra sa nu-l las in fundulet nesprijinit, pana la 6 luni, dar ce sa fac, cand iesim afara cu caruciorul , se apuca de bara din fata si sta in fund o gramada, daca incerc sa-l imping pe spate se supara tare...
Aseara l-am facut pe Mihnea mov pe o bucata de caput, zici ca-i Gorbaciov saracutul, macar de ar folosi , sa nu-mi vopsesc coplul degeaba. Acum pe bune, sper sa iasa , nu? Ca vad ca pateaza ingrozitr violetul asta de gentiana!
Roxana&Co
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu
FELIS spune:
Gata.... GANDACELU... am reusit sa ved pozele!... Sa-ti traiasca flacaul!... Multi din partea mea pt gandaceii tai!...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Albumul lui Mihai
FELIS spune:
MONICA... mi-e dor de tine... Nu stiu ce m-a palit asa dintr-o data, ca nici nu te-am vazut (doar ne-am auzit la telefon)
Pupi pe printzisorii tai frumosi!
Vezi ca ziua nu mai e zi fara mesajul tau de dimineatza!...
Albumul lui Mihai
FELIS spune:
MEY.... Azi e ziua cuiva de nastere...... a uneia dintre noi... AIME?????????????? sau gresesc?????????? A scris acum vreo 2 zile ca sambata se sarbatoreste!... Cine????
Oricum, sa fii sanatoasa si petrecere frumoasa...
Albumul lui Mihai
FELIS spune:
Am mai scris ceva www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477" target="_blank">aici despre ce mai are Mihai.
Albumul lui Mihai
FELIS spune:
quote:
Originally posted by try
Mai, fetelor, cine i-a zis lui Raduleasca ca are voce de cantecele de copii?
Ce-nseamna sa ai capritzii si sa ti le poti satisface
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
Nu stiu, da lui fii-miu nu-i prea plac melodiile cantate de ea
Albumul lui Mihai
FELIS spune:
quote:
Originally posted by try
Doamne, de l-ati fi vazut cum se lipea de mine si-si punea caputul pe umarul meu, cum statea el asa nemiscat, bolnaviorul lui mama. El? Care nu ar sta locului in brate nici batut, acum nu vroia sa stea decat sprijinit cu capul de mine si sa-l tin eu in brate si sa-l mangai, iar cand sugea de la tzitzi gemea usor la fiecare inghititura. Mi-era asa de mila de el, ca-mi venea sa plang. Si mai ales ca se mamosea asa tare pe langa mine.
Of TRY... Cand citeam mesajul tau eram cu Mihai in bratze, el cu capul lipit de umarul meu... si cu o mana imi inconjura gatul... Citind cele scrise de tine l-am strans mai tare la piept... din partea mea pe puiul mic si scump. Sanatate multa lui Alex...
ROSERB ... sanatate multa si voua, la toti!...
MICHE... unde esti???????... Ai lipsit ieri la apel in Herastrau... Sa fi vazut cum dadeam eu si Miki san puilor nostri pe banca in Herastrau... Silviu e mai pudic... el a acceptat biberonul...
Albumul lui Mihai
FELIS spune:
Stie cineva ceva despre www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46957" target="_blank">acest subiect?...
Albumul lui Mihai
Siminna spune:
Mai, ce frumos ca voi va intilniti..noi nu putem veni pina-n Herastrau, deoarece nu posedam masina. Sincer, eu ma-nvirt in jurul blocului, ca parcul IOR e la 40 minute distanta. In plus, alaptatul pe banca ramine in continuare imposibil, deoarece eu am invatat-o pe Maria sa pape tzitzi intinsa pe o perna la mine-n brate....na, ce sa fac..asa am invatat-o...
Auras, m-am topit cind ti-am vazut bebetu' cum se chinuie sa ridice capsorul...si ce gemete scoate...!!!o frumusete!
Roserb, violetul de gentiana iese mai greu, da' iese, nu-ti face tu probleme. Si eu i-am dat Mariei cind avea piodermita. Aveam toate hainele violete, toate pernele violete, ea avea si muntele violete...si si le baga in gura! N-a fost bai. Important e sa-i treaca. Pupici la toate.
Siminna si Maria (1 noiembrie 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/siminna123/
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor,
azi noapte chiar am dormit si eu super bine si pot spune ca m-am odihnit, asa ca azi sunt proaspata si in fortza sa ma intalnesc cu andrea si mariuca si sa colindam prin parc.ruxi e bine, are si ea dimineatza niste mucisori mai lichizi (dar nu tocmai) si-i scot cu pompitza...dar nu prea ma lasa si apoi nu mai are nimic, nimic toata ziua...asa ca nu-i dau nimic...mi se pare destul de normal fiindca si eu ma trezesc de multe ori cu nasul infundat si apoi imi trece...nu mai am nimic.
felistu esti o dragutza si mie imi este dor de tine si de cate ori te vad online pe ym imi vine sa-ti zic ceva si sa stam de vorba dar ma gandesc cum esti tu singurica cu mihaitza si nu te ajuta nimeni si atunci ma calmez repede...astept sa citesc vesti pe dc despre voi si sa nu te deranjez...eu am ajutor de la mama mea si cateodata tot simt ca nu ma descurc cu "nebunaticii" mei...ti-a dat Dumnezeu fortza sa poti alerga si pe la doctori cu mihaitza, sa poti sa ai grija de el si de casa, sa te poti si plimba...mama eroina, ce sa maisi pentru tine si pentru mihaitza si multa sanatate. am citit ce ai spus in legatura cu ce are mihaitza la ochisori si iarasi iti spun sa te duci la 10 medici...nu la unul singur care-si da o parere sa te convingi de 10 ori daca este adevarat sau nu...
despre subiectul cu fetitza cu fibroza chistica...nu stiu nimic, imi pare tare rau...sa-i dea Dumnzeu sanatate si ne rugam si pentru ea sa fie totul bine.
fulguletz, cuscritza...dar ce ginere mare amdeja merge in picioruse...sa vezi cam cat sunt de nebuna, am luat-o pe ruxi in brate in timp ce ma uitam la poze si ea sa vezi ce mai radea...parca ziceai ca intelege hi hi. mey fulgule dar tu ai slabit tare de tot....cum ai reusit??? eu mai am de dat jos 12 kg ...acum am 72 si mai am pana la 60 cat aveam inainte de sarcina...dar totusi ma simt multumita ca am reusit sa dau jos de cand a inceput postul vreo 8 kg...dar acum sunt iarasi in perioada de stagnare si-mi vine sasi sa
roserbitzo...sanatate multa si tie si copilasilortare faza cu mihnea care seamana cu gorbaciov
va pupici si mai vorbim...sa aveti o zi minunata si linistita
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos