Bebelusi de noiembrie-decembrie2004(37)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns auras_80 spune:

Va multumesc mult de tot pt foaie.
va pupam dulce,dulce, dulce....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_80 spune:

Noutatile despre noi:
Am trecut la diversificare.
Dimineata la 9-10 avem suculetul din morcov+mere+un alt fruct pe care il scimbam saptamanal,
La 13-14 avem supica deocamdata din morcov, patrunjel, telina si 1/2 ceapa. Noi am facut o supita mai consistenta din legumele pasate, nu e chiar pireu, e ceva intre dar mai inspre supa.
De luni introducem si cartoful in supa iar la suc adaugam si pulpa de fruct.
In rest laptic de la mami.
Am invatat sa ne intoarcem de pe spate pe burta si ne place atat de tare incat doar asta am face toata ziulica. A prins smecheria si acum stie cum sa faca sa-si scoata manuta de sub ea.
Ieri am fost la radiografia de sold. Nu avem luxatie dar doctorul ne-a recomandat preventiv chiloti de abductie.Saracuta e cam suparata cu ei, uneori chiar plnage ca-s tare incomozi...
Pe scurt asta e...
Va dorim noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Adriana ce bine ca ai revenit.Ne-am tot intrebat pe unde esti...si cu vesti asa bune...
Banuiesc c tot printre ingerasii tai.te pupam si te asteptam cu alte detalii.
Noi maine spunem prezent pentru parc.
Noapte buna

http://photos.yahoo.com/mikiparisa

poze de la cluj
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna seara fetelor,
azi am avut si noi intalnire cu andrea si mariuca, noroc cu ele ca ne-au gasit in parc...
am stat f mult afara astazi cu astia mici si acum abia am reusit sa citesc ce ati scris si ca de obicei mooor de somn, va pup si ma duc la culcarica...noapte buna si linsitita si sa aveti un we placut

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

somn ushor cuscritza(Monicutza)! ce-i mai face gagicutza lui Alex? ii prieste gradinitza?

lui David voinicelu', tras ca prin inelu' (1 dec. 04)
pozitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Roserbina - mama eroina , eram sigura ca nu e vorba de dermatita ...sanatate la piticii tai! si nu ne uita cu pozele cu Mihnea vopsitu mov!

craitzele cele trele de la rasarit(miki and Co), toata ziulica va plimbati prin parc, na ca m-am ofitcat ca nu-s si eu cu voi si am mai pus niste poze facute duminica intr-un parc din Stuttgart:
Pozici cu greuceanu David, mama lui David si tata lui David

Lista info cu alimente de evitat in cazul bebeilor care incep diversificarea si "interzise"(daca se poate ) pentru cei cu dermatita::

citrice sau alte fructe(sucuri de fructe) care au continut ridicat de vitamina C, oua, peste , lapte (dupa 1 an de zile) , rosii, rabarbar, spanac, ketchup, nuci, mandeln, marzipan, nougat, ciocolata.

lui David voinicelu', tras ca prin inelu' (1 dec. 04)
pozitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

FULGULETZ... sa-ti fie baiatul sanatos... Tare voinic mai este... Auzi, sa o ia "la pas" cu mami prin parc!...

GANDACELU... pozele tale de ce nu mi se deschid?...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Albumul lui Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

FULGUUU nemtzish nu mai e neamt,gata mi-am dat seama seamana cu tati si are ochii lui mami.prima si ultima poza sunt concludente.

gandacicoo chiar ca seamana fff bine Ioachim cu ILE!

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Luminita, hai ca acum te-am dibuit. Merci de cantecele.

Noi am facut febra azi noapte si azi pana pe la pranz. Nu stiam de ce anume se tot trezea baiatu' mamii des azi noapte. Dar cand i-am dat sa suga nu am simtit ca ar fi fierbinte. Dimineata am vazut ca are amnutele si piciorusele fierbinti. Avea temp. de 38.5 (luata in fundulet). I-am dat un siropel sa-i scadatemp si dupa nici o ora a fost bine. I-am mai dat o doza si la culcare acum sa nu cumva sa faca si la noapte si eu sa nu-l simt.
Doamne, de l-ati fi vazut cum se lipea de mine si-si punea caputul pe umarul meu, cum statea el asa nemiscat, bolnaviorul lui mama. El? Care nu ar sta locului in brate nici batut, acum nu vroia sa stea decat sprijinit cu capul de mine si sa-l tin eu in brate si sa-l mangai, iar cand sugea de la tzitzi gemea usor la fiecare inghititura. Mi-era asa de mila de el, ca-mi venea sa plang. Si mai ales ca se mamosea asa tare pe langa mine.
Nu stiu sigur de la ce a facut-o: racit pare a nu fi (desi tac-su a fost cobza sapt. asta, dar ne-a izolat la maximum in restul casei cand era el printr-o camera), nu-i curge nasul, nu tuseste, nimic; dintisorii - nu stiu ce sa zic, are gingia de sus umflata bine, insa pe muchie nu se zareste nici un dintisor sub pielicia si am vazut ca nu mai suporta sa bage orice jucarie in gurita (se enerveaza si incepe si plange - cred ca-l doare sau e sensibila gingia de sus).
Pe dealta parte mi s-a constipat (nu a facut kk de miercuri seara) si azi l-am ajutat eu cu termometrul (cat i-am luat temp.).
E posibil sa faca temp de la constipatie?????

Aveti grija fetele care dati cereale de orez ca se constipa usor bebeii de la ele. Alex de la cerealele de orez s-a cosntipat. Cred ca nu trebuia sa maresc cant atat de repede, ci pe parcursul a mai multe zile, ca sa aiba timp si intestinele lui sa se obisnuiasca si noua mancarica. Eu cand am vazut cu cata pofta mananca, i-am dat pana la 4 linguri de cereale amestecate cu 80ml apa distilata la o masa, de 2 ori/zi. Se pare ca a fost prea mult pt. sistemul lui si nu a reusit sa faca fatza cum trebuie si ca urmare s-a constipat.
Mama denatrata ce sunt...

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Mai, fetelor, cine i-a zis lui Raduleasca ca are voce de cantecele de copii?
Ce-nseamna sa ai capritzii si sa ti le poti satisface

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput