Miresele anului 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna dimineata miresici

ANANGEL_LEXI nu mai fi trista, se rezolva. La BCR este deschis si sambata si creditul il aproba in 24 ore. Asa am facut noi.
In legatura cu mama ta incearca sa discuti cu dinsa, trebuie sa existe o cale prin care sa ajungeti la o intelegere. Incearca sa o intelegi pt ca nu iti vrea decat binele. Iti spun asta pt ca acum as da orice ca mama mea sa traiasca si sa fie alaturi de mine in aceste momente. Gandeste-te bine, este mama ta si trebuie sa fii fericita ca este in viata. Te pup si bafta la pregatiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by alexia28

Buna dimineata miresici

ANANGEL_LEXI nu mai fi trista, se rezolva. La BCR este deschis si sambata si creditul il aproba in 24 ore. Asa am facut noi.
In legatura cu mama ta incearca sa discuti cu dinsa, trebuie sa existe o cale prin care sa ajungeti la o intelegere. Incearca sa o intelegi pt ca nu iti vrea decat binele. Iti spun asta pt ca acum as da orice ca mama mea sa traiasca si sa fie alaturi de mine in aceste momente. Gandeste-te bine, este mama ta si trebuie sa fii fericita ca este in viata. Te pup si bafta la pregatiri.

M-am interesat si eu la BCR dar acolo suma maxima pe care o imprumuta e 3000 USD si noua ne trebuie mai mult de atat. Eu vreau sa fac credit la Volksbank si au si ei deschis sambata, merg maine sa vedem ce-or sa-mi spuna!
Cat despre mama bineinteles ca ma bucur ca apuca sa fie de fata la eveniment, dar tare mult as vrea sa-l iubeasca si ea macar un pic pe viitorul ginere. Mai ales ca el tine mult la ea. Oricum ma doare mult ca tata nu a apucat sa ma vada mireasa , dar si el daca ar fi aflat ar fi fost negru de suparare, nu-i placea deloc de Cristi.
Si acum, ca sa ma "laud" si eu un pic, sa va zic si eu: l-am cunoscut pe Cristi direct pe 29 mai 2003 (il cunoscusem inainte virtual, da' nu se pune), asa ca la sfarsitul lui mai facem 2 ani, iar in iulie facem 1 an de cand locuim impreuna. Anul trecut in decembrie ne-am hotarat cand sa facem nunta, adica pe 22.10.2005...sper sa si reusim sa ne tinem de plan...

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna dimineata miresici!

Anangel_lexi nu mai fi trista....noi suntem alaturi de tine...

Ca sa te putem ajuta spune-ne cam la cite persoane te-ai gindit- sau daca ti-ai dori un restaurant anume??? ca totusi pina in octombrie mai e timp sa mai gasiti restaurant - apropo noi am dat avans 3 milioane. Si totodata trebuie sa te orientezi de pe acum la biserica - unde ai vrea???? ca restul chestiunilor ce trebuie cumparate se pot lua si mai incolo...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxygeo

Buna dimineata miresici!

Anangel_lexi nu mai fi trista....noi suntem alaturi de tine...

Ca sa te putem ajuta spune-ne cam la cite persoane te-ai gindit- sau daca ti-ai dori un restaurant anume??? ca totusi pina in octombrie mai e timp sa mai gasiti restaurant - apropo noi am dat avans 3 milioane. Si totodata trebuie sa te orientezi de pe acum la biserica - unde ai vrea???? ca restul chestiunilor ce trebuie cumparate se pot lua si mai incolo...

http://community.webshots.com/user/roxygeo

Roxygeo esti o dulce, multumesc de incurajari!
Noi avem pe lista fix 126 de persoane, dar am facut socoteala ca vor veni probabil cam 80 (noi speram sa vina mai multi, dar nu prea cred). Noi nu am facut fixatie pentru un restaurant anume...unde gasim acolo e bine, sa fie curat inauntru si personalul amabil si daca se poate, corect. Important e sa gasim. Oricum noi mergem pe recomandari, ce ni se recomanda aia incercam. Daca au liber pentru 22.10 e perfect, dar am inteles ca avansul e cam peste tot in jur de 15-20 milioane. Mi-e imposibil sa dau banii astia din salariu, toti odata. Asa ca ne trebuie credit.
Cat despre biserica ne-am hotarat pentru Manastirea Radu Voda: ne-a placut mult acolo si am inteles ca nu au pretentii financiare prea mari.
Pupici tuturor miresicilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Am vorbit si eu cu cineva de la Volksbank si mi-a spus ca au deschis sambata pana la ora 13 si ca trebuie sa mergi sa discuti cu Ofiterul de Clientela de la orice sucursala de-a lor si sa ceri documente. Mult succes!

Mergi la inceput

Sarumana, leyla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Anangel_lexi

Avansul la restaurant e intre 3 - 4 milioane, crede-ma ca peste tot pe unde m-am plimbat am intrebat.

Eu o sa intreb daca au liber pe 22.10 unde facem noi nunta - la club Polo / Floreasca / Nasty sau cum io mai zice, tacimul e in jur de 32 de euro fara bautura si tort.

Noi cam tot acelasi numar de persoane avem - 130/80

Mie mi-a placut si la Continental - la Universitate,
Club Elite - in Baneasa,
Crowne Plaza - salonul Primavera,
Romanian Catering - pe linga str.Buzesti ( mi s-a parut cel mai ieftin dintre toate, si am auzit de la niste prieteni care au fost la o nunta acolo ca e foarte bine, nu numai frumos),
Yda Club - pe cealalta parte a lacului Floreasca.....si daca imi mai aduc aminte iti mai scriu.....daca vrei eu ma uit dupa numerele de telefon ca le am pe undeva pe acasa si pot sa sun si sa intreb....

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Fetelor, nu am mai scris de mult, am avut foarte multa treaba....
AM ROCHIE DE MIREASA!!!!
Sunt foarte incantata, am inchiriat-o si este cea mai frumoasa rochie, normal, nu?
Intre timp, am fost la casa de moda si am dat comanda pentru costumasul de cununie, joi ma duc la prima proba.
Am mai luat din bautura, 8 sticle de whisky si 2 de Martini alb, urmeaza restul.
Azi mergem sa dam comanda de invitatii.
Incet, incet, se apropie marele eveniment!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Restaurantul de la hotelul Triumph de pe Kiselef, apoi restaurantul de la hotel Residence de pe Clucerului. Si tot pe Clucerului a mai aparut un hotel cu restaurant unde se fac nunti, Eurohotel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonitza spune:

Aruncati, va rog o privire si pe www.karnak.hu
Mie-mi plac mult rochiile de acolo si vreau sa-mi cumpar una...sunt insa extrem de nehotarata, pe care sa mi-o cumpar?
Voua va plac? Pe care dintre ele ati cumpara-o?
Astept parerile voaste sincere...

Mergi la inceput