Miresele anului 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Multumesc fetelor pt. incurajari...sper sa reusesc intr-un final...
Ramo, nu e asa de greu sa-ti faci album. Te duci in partea stanga a paginii, acolo unde apare meniul, dai click pe album si o sa-ti apara scris relativ micut "editeaza album". Intri acolo si...cam asta e.
Succes

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmariejeane spune:

Noi suntem de 5 ani si aproape 5 luni impreuna....Asa ca nu pot sa spun ca sunt atat de "experimentata" ca viitoarele miresici care au deja 16 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

anangel_lexi nu dispera. Nu e neaparata nevoie sa iei un credit ca sa dai avans la local. Eu zic sa incercati sa stabiliti o data a nuntii si sa stabiliti localul.
Noi am dat avans la local 100 euro.
Sa nu-ti fie frica sa-ti anunti parintii in legatura cu planurile voastre de nunta. Ai sa vezi cum se vor inmuia cand va vor vedea hotarati sa mergeti pe acest drum. Daca va doriti o nunta anul acesta atunci uniti-va fortele si treceti la treaba. Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Noi ne-am cunoscut pe 15 mai 2004 si ne casatorim in 11 iunie 2005.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pupezica spune:

Noi suntem impreuna de 7ani si 5luni..de o groaza de timp...
Dar abia astept pasul asta, desi mari schimbari nu vor fi, noi locuim impreuna de 2 ani.

Ioana07, unde iti faci rochita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pupezica spune:

Noi suntem impreuna de 7ani si 5luni..de o groaza de timp...
Dar abia astept pasul asta, desi mari schimbari nu vor fi, noi locuim impreuna de 2 ani.

Ioana07, unde iti faci rochita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumi spune:

Neata tuturor miresicilor!
Cine poate sa ma ajute si pe mine in legatura cu rochia de mireasa? Cam cand ar trebui sa ma duc sa o cumpar asta in cazul in care am gasit ceva care sa-mi placa. O alta dilema foarte mare sunt pantofii si asta pentru ca nu gasesc pe nicaieri ceva clasic, peste tot prin magazine gasesti numai modele noi cu tot felul de dantele si fundulite ,care mie una, sincera sa fiu nu-mi plac. Voi unde v-ati gasit pantofi? Si la ce pret?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

quote:
Originally posted by estera

Tucike esti o scumpa! Spor la pregatiri in continuare, ca mai ai putin! Sa aveti o nunta de vis!
Numeioana rochita ta e super! E cam ca a mea, dar fara manecute. In poza se vede ca si cum ar fi pe jupa de tul, nu pe crinolina. Asa e?
Roxygeo e incredibila legatura care se poate forma intre persoanele care trec prin aceleasi situatii. Gandim la fel, simtim la fel.. ca de! suntem toate viitoare miresici!

estera

Are crinolina....si nu e atat de "infoiata" ca in poza....parca nu e chiar asa....e super si imi vine excelent. Uitati-va si la invitatii si spuneti-mi daca a mai comandat cineva acest model.

http://photos.yahoo.com/narcesteh

Ioana
http://community.webshots.com/user/numeioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

Ce faceti fetele?
Eu am racit......ma indop cu medicamente...cred ca nici intr-o farmacie nu veti gasi atatea medicamente cate am eu acum pe birou...

Anangel lexi fruntea sus papusha......am mai spus eu ca nu se poate sa ne merga toate chiar ca unse...ne mai incearca si cate-o dezamagire din cand in cand......dar in final toate se rezolva si satisfactiile sunt mult mai mari...

Bibyrox......iar ai disparut mai fetitza?

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

http://community.webshots.com/user/ioana07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Pumi draga, eu una imi doresc o pereche de astfel de pantofi mai deosebiti cu fundita sau ceva accesorii si nu gasesc in afara de modele clasice care se gasesc PESTE TOT (Unirea, Comart, Mall-uri). Eu una ii voi face la comanda la Mihai Albu.

quote:
Originally posted by pumi

Neata tuturor miresicilor!
Cine poate sa ma ajute si pe mine in legatura cu rochia de mireasa? Cam cand ar trebui sa ma duc sa o cumpar asta in cazul in care am gasit ceva care sa-mi placa. O alta dilema foarte mare sunt pantofii si asta pentru ca nu gasesc pe nicaieri ceva clasic, peste tot prin magazine gasesti numai modele noi cu tot felul de dantele si fundulite ,care mie una, sincera sa fiu nu-mi plac. Voi unde v-ati gasit pantofi? Si la ce pret?

Mergi la inceput