betahcg

betahcg | Autor: laurabyby

Link direct la acest mesaj

am facut in urma cu 15 zile transfer de embrioni { fertilizare in vitro} ieri am fost si am facut analiza betahcg si valorile au fost 3,68 si rezultatul a fost negativ mi-au confirmat de la clinica ,am facut impreuna cu alte fete ,ele au avut singerari la 7 zile eu nu am avut nimic ,chiar am avut simtome ca as fii ramasa insarcinata ,cei de la clinica afirmind la fel ,pe seara mi-au dat rezultatul fara nici-o explicatie spunind ca mai multe detalii voi afla de la medicul meu dar acesta este plecat din tara urmind sa vina la sfirsitul lunii ,dar pina atunci mai este mult si nu mai stiu ce sa fac ,sint disperata ,va rog sa imi raspundeti daca a mai patit cineva asa ,care ar fii trebuit sa fie valoriile negative si pozitive si poate stie cineva sa imi dea O explicatie la ce mi-sa intimplat caci am urmat exact tratamentul ,va rog sa imi raspundeti .As vrea sa ai intreb ce este sarcina molara ????

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

mergi aici: http://www.eva.ro/sanatate/articol215.html

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annaa spune:

Valorile betaHCG incep de la
sapt 2-3 10-50
sapr 4 40-1000...
Eu am pierdut o sarcina oprita in evol la 9sapt, si am facut HCG de doua ori pe sapt,intradevar era la limita inferioara mai tot timpul si dr. mi-a spus din start sa nu imi pun prea mari sperante dar "poate totusi"
Cel mai bine ar fi sa te calmezi, si maine sa mai repeti odata analiza, si daca valoarea HCG este mai mare, sa o mai repeti dupa alte doua zile si poate e cu ochisori, ca sau mai vazut analize aiurea.

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurabyby spune:

mersi mult ptr rasp.dar tu tot in vitro ai facut???

Mergi la inceput