Nunta in Constanta(2)
Raspunsuri - Pagina 6
ancamaria1979 spune:
Roxy sa stii ca in ceea ce priveste gozonacul miresei, nasea mea mi-a dat o idee super buna
Sa luam un Panetone si pe ala sa il rupem. E si mai asectuos si mai gustos.
Treci si tu pe la alimentarile astea mai mari si vezi daca iti face vre unul cu ochiul mie mi-au placut vre-o 2 si cred ca asa ma sa fac.
dorinitza spune:
Si la noi tot 4 feluri vor fi, dar ma interesa ce puneti de rontsait inainte pe masa, daca si cand puneti prajiturelele. Sheful de la restaurant ne-a zis ca un rand de cafea ajunge, dar ma tot gandesc ca ar trebui 2, al doilea spre dimineatsa.
Angelique , ma duk azi iar la Bilutzi sa vad ce gasesc. Poate nu m-am facut eu intseleasa cand am intrebat, cine stie? Acolo in statie la 42 are fuste de tiul, dar ar trebui sa-mi iau vreo 2-3 ca sa stea rokia umflata. La Agne Toma avea fusta la 2 milioane dar era f mishto, formata de fapt din mai multe straturi.
I pup you!
ancamaria1979 spune:
quote:
Originally posted by dorinitza
Si la noi tot 4 feluri vor fi, dar ma interesa ce puneti de rontsait inainte pe masa, daca si cand puneti prajiturelele. Sheful de la restaurant ne-a zis ca un rand de cafea ajunge, dar ma tot gandesc ca ar trebui 2, al doilea spre dimineatsa.
Angelique , ma duk azi iar la Bilutzi sa vad ce gasesc. Poate nu m-am facut eu intseleasa cand am intrebat, cine stie? Acolo in statie la 42 are fuste de tiul, dar ar trebui sa-mi iau vreo 2-3 ca sa stea rokia umflata. La Agne Toma avea fusta la 2 milioane dar era f mishto, formata de fapt din mai multe straturi.
I pup you!
Eu zic ca 2 sunt deajuns punele in oglinda si ai sa vezi ca arata destul de umflat
dorinitza spune:
...Fac ce fac si iar va spun de Vanimar(nu fac reclama). Cand am fost sa intreb de tort, ne-a zis ca tot acolo putem face si cozonacu' miresei, prajiturele, saleuri,cozonaci, ...ce vrei. Poti lua si alune prajite varsate tot de acolo. La tort stiu sigur ca se asigura transportul la local la ce ora le zici tu. La restul nu stiu.
Cozonacul miresei cred ca poate fi facut la orice patiserie. Dar cand se rupe? Eu stiam ca se rupe de nasa, la ieshirea din scara (am vazut la o vecina), iar bucatile se arunca in forma de cruce. Dar cine arunca bucatile, mireasa sau nasa?
Hai ca va pup si ashtept comentarii.....
Dorina.
ancamaria1979 spune:
quote:
Originally posted by dorinitza
...Fac ce fac si iar va spun de Vanimar(nu fac reclama). Cand am fost sa intreb de tort, ne-a zis ca tot acolo putem face si cozonacu' miresei, prajiturele, saleuri,cozonaci, ...ce vrei. Poti lua si alune prajite varsate tot de acolo. La tort stiu sigur ca se asigura transportul la local la ce ora le zici tu. La restul nu stiu.
Cozonacul miresei cred ca poate fi facut la orice patiserie. Dar cand se rupe? Eu stiam ca se rupe de nasa, la ieshirea din scara (am vazut la o vecina), iar bucatile se arunca in forma de cruce. Dar cine arunca bucatile, mireasa sau nasa?
Hai ca va pup si ashtept comentarii.....
Dorina.
Am vazut la unele nunti ca bucatile au fost aruncate de nasa la altele de mireasa. Eu stiu ca nasa le rupe si mireasa le arunca.
Dar pot fii atatea pareri pe tema asta.....
Cel mai bine e sa hoatarasti tu cum vrei. Pana la urma e vorba de o datina, nu vre-o regula stricta, o poti adapta dupa nevoile tale
roxy79ro spune:
Shi eu la fel shtiam ca nasha rupe cozonacul shi mireasa le arunca in forma de cruce,dar daca nu ma inshel le arunca pe spate nu in fatza.
Dorinitza spune-mi shi mie te rog cum ajung la Vanimar?Ca am vazut un banner pe B-dul Mamai pana in intersectzia de la Delfinariu shi te-am mai auzit pe tine ca e undeva in spatele liceului Energetic.Scoate-ma shi pe mine din ceatza, pls.Shi asha ca idee cat costa kg. de tort acolo, daca shtii.
In rest eu ce sa va mai zic.M-am apucat sa fac casutza pentru bani shi iese super frumushica.Sunt tare mandra de ea .
V-am pupat.Week-end placut shi plin de iubire
http://community.webshots.com/user/roxy79ro
dorinitza spune:
Vanimar e in spatele Lic. Energetik. De obicei cand explik ceva, nu prea ma intselege nimeni.Dar, hai sa incerc. Cum vii dinspre Delfinariu pe b-dul Mamaia, treci de Lic Energetik, si faci dreapta, dar nu mai stiu a cata strdutsa.Te orientezi sa fie una care e mai lunga. Cred ca e a doua sau a treia.Cand ai gasit stradutsa, mergi pana in capatul ei si faci stanga. O sa vezi ca scrie undeva Vanimar. Eu am gasit cu greu, am intrebat pe unu' si pe altu' si in sfarshit am reushit. Imi pare rau ca mai bine nu pot sa-ti explik , dar sper ca ai intseles ceva. Nu e nimik mai cunoscut pe acolo ca sa-ti dau un punct de reper sigur, si e si f ascuns.
Sa-mi spui cum a decurs "aventura".
Din ce faci casutsa?
I pup you!
roxy79ro spune:
Dorinitza mersic de explicatzie.O sa incerc sa ajung shi eu pe acolo shi o sa-tzi spun cum a decurs aventura.De obicei ma orientez destul de bine in spatziu, dar m-a dezorientat banner-ul ala de care tzi-am zis, care e mult mai departe de stradutza asta de care zici tu.Poate ca or avea shi acolo un magazin ceva, shi unde zici tu o fi laboratorul?
Cu casutza e foarte simpla treaba.Am gasit un model pe net la adresa asta http://www.enchantedlearning.com/crafts/dwelling/twighouse/.Am luat o cutie de carton potrivita ca marime de la vecina mea de la boutique , shi am urmat intocmai instrucziunile de acolo.Nu-i mare filozofia.In scimb am imbracat-o in hartie alba, nu cu betzishoarele alea ca in imagine.La ferestre am pus nishte floricele shi a ieshit super marfa.Oricum cele din orash nu merita 500.000 shi 1.500.000 garantzie.Mi se pare totushi prea mult.
dorinitza spune:
Bai, oricum, felicitarile mele, dc o sa iasa la fel de mishto ca coshuletsele e super. Am vazut si nishte fluturasi pe coshuletse.Aia de unde i-ai luat? Pe bune iti zik, cand am vazut coshuletsele am ramas f placut impresionata, mi-au placut maxim. Te pricepi. Bannerul de care zici tu e destul de departe de stradutsa aia. Aici langa energetik e laboratorul iar in Piatsa Tomis III e magazinul. Nu mai au altul.
I pup you!
roxy79ro spune:
Mersic pentru aprecieri .
Fluturashii i-am luat de la confiscate din Satul de Vacantza.2.000/bucata ,chilipir adevarat.Am luat mai multzi shi vreau sa-mi pun shi in buchetul de mireasa shi in aranjamentele florale de pe mese .Cred ca o sa arate f. frumos.Dupa ce am gasit fluturashii am gasit pe net un buchet de mireasa pe care-l pun acum in pozele mele shi de acolo mi-a venit ideea sa pun shi in buchet.Eu ii luasem initzial pentru aranjamente.
Hai ca bag acum poze.O sa pun shi nishte pahare care seamana foarte mult cu cele de la magazinul din Tomis 3.Sunt mai deosebite decat cele ornate cu pamblicutze.
Dupa ce termin de facut casutza o sa pun o poza, s-o vedetzi shi voi.