Nunta in Constanta(2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

quote:
Originally posted by sisimop

Buna fetelor
Puteti sa imi spuneti va rog mult cand are loc expozitia organizata de Cristina Mode si daca stiti programul de vizitare ?

Merci

Buna Sisimop, n-ai mai postat de multishor.Pe unde ai umblat?Vezi ca s-a facut o listutza a miresicilor de Constantza.Poate vrei sa fii trecuta shi pe ea.
Shi acum sa-tzi raspund la intrebare.Expozitzia are loc pe 23-24 aprilie, la Casa de Cultura.Noi am vorbit sa ne intalnim in prima zi la ora 13.Poate vii shi tu sa ne cunoashtem .Programul de vizitare nu-l shtiu dar o sa merg zilele astea sa ma interesez.
Ancamaria sa shtii ca ai dreptate.Shi mie mi s-a spus de la local sa las tortul sa fie tort, adica sa nu mai servesc shi prajiturele atunci,astfel incat sa fim siguri ca se mananca tortul.Mi-a zis nenea ala ca daca toushi vrem sa luam ceva de rontzait, le vor pune pe mese de la inceput, ca sa mai ciuguleasca lumea pana incepe sa se serveasca mancarea.Shi mi-a spus sa iau pentru 180 de persoane,10 kg de prajiturele, fursecuri, covrigei shi cam 3 kg. de alune.

Mai fetelor voi ce fel de vin luatzi?Shi ce shampanie luatzi shi cata??????????Habar nu am.Voi o sa servitzi shampanie de 2 ori, adica shi la venirea oaspetzilor shi la tort?Eu sincer nu am mai auzit pana acum ca se serveshte shampanie shi cand vine tortul, dar am tot auzit la fetele de pe forum.de la local mi s-a spus sa iau 3 baxuri, dar nu shtiu cate sticle are un bax?6 sau 12?Ajutatzi-ma shi pe mine va rog ca iar incep sa ma crizez cu bautura .

Angelique nu e greu sa pui poze.Dai click pe Album foto, dupa care dai click pe Editeaza albumul tau shi de acolo e simplu.Cine shtie de ce nu merge.Ca nu cred ca are vreo legatura cu vechimea pe care o ai pe forum.Poate te ajuta Catalin.Trebuie sa se poata rezolva cumva treaba asta

Pupicei ,
Roxi

http://community.webshots.com/user/roxy79ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sisimop spune:

Multumesc mult Roxy

Vreau si eu pe lista va rog frumos :1 oct 2005 RESTAURANT TRIUMPH,BISERICA SF .NICOLAE

Nu prea am mai avut timp sa intru pe net si nici nu am avansat cu pregatirile ...am vrut sa o las mai usor pentru ca daca ma agit asa de acum pana in octombrie o sa fiu super stresata .
In legatura cu vinul noi am hotarat sa il luam varsat de la o crama ..e si mai ieftin si arata tare bine pe mese vinul in carafa .

Despre intalnire nu stiu ce sa zic ..nu pot promite nimic ...se pare ca o sa lucrez

Mergi la inceput

Neatza fetele.Ce facetzi?Vremea asta se joaca cu nervii noshtri .Nu mai suport.Vreau sa se faca frumos odata, sa vina primavara.
Sisimop eshti shi tu pe listutza.Magdala sper ca nu te superi ca mi-am permis sa o trec eu, dar asta doar pentru ca ma apucasem sa fac eu listutza.De la capitolul urmator te ocupi tu de tot .
Pupici, Roxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdala spune:

quote:
Originally posted by roxy79ro

Neatza fetele.Ce facetzi?Vremea asta se joaca cu nervii noshtri .Nu mai suport.Vreau sa se faca frumos odata, sa vina primavara.
Sisimop eshti shi tu pe listutza.Magdala sper ca nu te superi ca mi-am permis sa o trec eu, dar asta doar pentru ca ma apucasem sa fac eu listutza.De la capitolul urmator te ocupi tu de tot .
Pupici, Roxi

Absolut deloc.
Multumesc mult pentru ajutor.
De listuta de la capitolul acesta te vei ocupa tu, daca tot ai inceput cu ea, iti vine mai usor sa modifici acolo, si mai bine decat sa fie doua listutze in acelasi capitol, de la urmatorul...negociem?.
tuturor.

Mami Magda si scumpa Rafaela
noi

Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

quote:
Originally posted by roxy79ro

Pupici, Roxi

buna dimineata
urata vreme, m-am saturat de frig si imi induce o stare de deprimare....nu duceam lipsa
in ceea ce priveste vinul, am vb la murfatlar,pt ca eu vreau vin la sticla, am facut sondaje si mi s-a recomandat un sauvignon blanc care ii impaca si pe bautorii de vin sec si pe cei de vin dulce...asa... pretul este de 64.000/sticla 3/4, din ce am intrebat este un pret bun, pt week-endul acesta mi-am propus sa dau o raita prin metro, selgros....sa vad preturi

http://community.webshots.com/user/cornelianeli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinitza spune:

Ce facetsi fetele? Eu sunt cam ofilita de la vremea asta. Vroiam sa va intreb exact ce veti pune pe masa. Ma refer la mancare. Ma intereseaza ordinea exacta, pt ca dc voi lua si prajiturele , nu stiu cand sa le pun la inceput(cum am mai vazut la alte nunti, dar nu prea mi se pare normal), sau inainte de tort, sau......
Aaaaa.....si era sa uit, cate cafele veti pune,una sau doua si cand? Mie restaurantul imi asigura doar un rand de cafele. Credeti ca mai are sens si randu' 2?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

quote:
Originally posted by dorinitza

Ce facetsi fetele? Eu sunt cam ofilita de la vremea asta. Vroiam sa va intreb exact ce veti pune pe masa. Ma refer la mancare. Ma intereseaza ordinea exacta, pt ca dc voi lua si prajiturele , nu stiu cand sa le pun la inceput(cum am mai vazut la alte nunti, dar nu prea mi se pare normal), sau inainte de tort, sau......
Aaaaa.....si era sa uit, cate cafele veti pune,una sau doua si cand? Mie restaurantul imi asigura doar un rand de cafele. Credeti ca mai are sens si randu' 2?

'neatza
meniul exact inca nu l-am stabilit dar vom avea asa: aperitiv, peste, sarmale si friptura, nici nu le stiu ordinea
la inceput vom pune pe mese saratele, alune.....si probabil vor fi fructele asezate frumos pe mese
prajiturele m-am gandit sa punem pe mese undeva dupa friptura, inaintea tortului oricum
cafele iti trebuiesc 2, una sa zic in jur de ora 22-23 si una dimineata, si noua ne dau una de la restaurant, pt cea de-a doua cumparam cafea noi
roxy sampanie la tort nu are rost...nu mai bea nimeni sampanie...dupa ce toata noaptea au baut tarie, sau vin....zic si eu din ce am auzit..

http://community.webshots.com/user/cornelianeli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetelor, vreau sa vina primavara, nu mai pot!
Ieri am fost sa imi iau voalul si crinolina din tulle de la Bilutzi, atentie, fetelor, ARE, am luat-o eu acasa, cu 350.000, e foarte frumoasa si bogata. Voalul este o nebunie, face toti banii, aseara m-am tot jucat cu el...
Sa stiti ca iubi al meu a probat costum de aco si este super, si calitativ si croi si tot si de acolo o sa luam costumul, coste 3.200.000 ceea ce mi se pare foarte bine.
Sisimop, bine ca ai revenit, sper sa ne intalnim cu toate in sambata aceea!

Pupici,
Angelique
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner

Mergi la inceput

Angelique felicitari pentru achizitzii.Se pare ca ai cam terminat din punctul asta de vedere cu pregatirile.Tu eshti imbracata, restul ce mai conteaza .Shtiam shi eu de costumele de la Bilutzi.Sunt intr-adevar fumoase shi bune calitativ, ca sa nu mai vb. de pretz.Sa vina iubi acasa shi mergem shi noi sa vedem de costum pentru el.
Dorinitza nu shtiu sa-tzi raspund care e ordine exacta de servire a mancarii dar stai linishtita ca shtiu cei de la local.Noi vom stabili exact meniul cu vreo 2 saptamani inainte de nunta.Din cate shtiu eu totushi se serveshte in ordinea asa:aperitiv, peshte , sarmale , friptura.La inceput voi pune pe masa fructe,alune shi covrigei.M-am gandit totushi sa iau shi nishte prajiturele pe care sa le puna cei de la restaurant pe masa cu putzin timp inainte de a se servi tortul.Ma mai gandesc eu pana atunci.
De cafea nu shtiu ce sa zic.La mine nu asigura restaurantul nici o cafea.Mi s-a cerut sa aduc 3.5 kg. de cafea.Oare ajunge pentru 2 randuri?Trebuie sa ma duc sa vb. cu nenea ala.
V-am pupat

Mergi la inceput

Mai fetelor atzi intrat in week-end deja?
Vroiam sa va intreb cava.Am tot discutat de prajiturele shi tort, dar cozonacul miresei unde vi-l facetzi??????Cunoashtetzi o brutarie care face cozonac bun???
Aaaaaaa shi ca sa nu uit.Am fost ieri la Metro shi sa shtitzi ca nu mai vand decat pentru firme, pentru persoane fizice nu mai dau.Cica au avut un cotrol shi nu mai au voie sa vanda decat asha.Se pare ca shi la Selgros e aceeashi problema.Sa speram ca se va remedia cat de curand .Asha am auzit vorbe ca se incearca rezolvarea pbl.
V-am pupacit

Mergi la inceput