Nunta in Constanta(2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

pentru noua noastra shefa.Sa ne traieshti.

In ceea ce priveshte tortul,ca am vazut ca problema asta te macina pe tine acum, nu e scump.La 100 de persoane de exemplu itzi trebuie un tort de 10 kg.In general pretzul la kg de tort variaza intre 120.000 - 400.000, asta bineintzeles in functzi de cofetaria aleasa shi felul tortului.

http://community.webshots.com/user/roxy79ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetelor, eu de ce nu am album?
Daca intru pe album foto imi spune ca inca nu am cont de album si sa contactez administratorul. Ce trebuie sa fac, ca vad ca voi aveti? Am mai intrebat odata si mi-a spus cineva sa intru pe album si sa activez, dar cred ca eu sunt mai asa ca faceti-va mila si de mine... Si ma mai vroiati ca sefa...

Pupici,
Angelique
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdala spune:

Aaaa, pai e bine.
Nu stiu de ce credeam eu ca, fiind tort de nunta o sa ma ajunga cam la 10 mil numai tortul.
Voi ce altceva mai luati pentru desert?
Eu m-am gandit la alune si saratele la inceput si apoi fursecuri asortate. De asemenea cateva banane, portocale si struguri sau mere.

Mami Magda si scumpa Rafaela
noi

Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Noi pe langa fructele pe care le vom aduce noi, am ales tort ambasador plus inghetata (fac parte din meniu restaurantului).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdala spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Fetelor, eu de ce nu am album?
Daca intru pe album foto imi spune ca inca nu am cont de album si sa contactez administratorul. Ce trebuie sa fac, ca vad ca voi aveti? Am mai intrebat odata si mi-a spus cineva sa intru pe album si sa activez, dar cred ca eu sunt mai asa ca faceti-va mila si de mine... Si ma mai vroiati ca sefa...

Pupici,
Angelique
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner

AngeliguedeS, eu am incercat sa-mi fac album dar pozele pe care le am sunt prea mari si nu m-am mai chinuit.

noi

Mergi la inceput

Ati incercat pentru tort si la Cafe Gim? eu ii stiu din Bucuresti si mananc destul de des de la ei prajituri sau baclavale iar la aniversarile de pana acum (si de cand sunt si ei pe piata) am luat torturi numai de la ei. Stiu ca sunt mai scumpi dar fac un tort cu visine... yami, yami, te lingi pe degete. De cate ori am adus la birou din tortul respectiv toata lumea mi-a spus ca nu a mai mancat asemenea bunatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinitza spune:

Deja am ajuns la capitolul 2 pagina 3?!? Mama-mama, ce vorbaretse suntem! Dar asta e bine!
In "cautarile" mele disperate dupa tort prin oras , am fost si la Cafe Gim. Dezamagire totala: preturile sunt mari si nu au decat un singur suport, cel din vitrina de la Dacia(il puteti vedea si din troleu), si dc e vorba de cantitate mai mika de 13-15 kg nu iti face. Am auzit si eu ca sunt bune prajiturile de acolo(nu am mancat, dar arata super)si m-am dus sa fac sapaturi. Cert este ca pentru un tort de 10 kg mi-au facut totusi calculul si ma costa vreo 4 milioane si ceva, adica cat pt 20 kg in alta parte. suprtul este interesant, nishte triunghiuri suprapuse, iar kestia din mijloc e un fel de piramida din plastic transparenta in care cica se introduce apa, pestisori si luminitse. Dar spre dezamagirea mea nu aveau macar o poza sa imi arate, sa vada si okiu' meu cum arata.
Am plecat dezamagita
I pup you!

Mergi la inceput

mersic de feedback pentru cafe gim. O sa trag un semnal de alarma la proprietari fiindca ii cunosc oarecum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sisimop spune:

Buna fetelor
Puteti sa imi spuneti va rog mult cand are loc expozitia organizata de Cristina Mode si daca stiti programul de vizitare ?

Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamaria1979 spune:

quote:
Originally posted by magdala

Aaaa, pai e bine.
Nu stiu de ce credeam eu ca, fiind tort de nunta o sa ma ajunga cam la 10 mil numai tortul.
Voi ce altceva mai luati pentru desert?
Eu m-am gandit la alune si saratele la inceput si apoi fursecuri asortate. De asemenea cateva banane, portocale si struguri sau mere.

noi

Sfatul meu e sa nu te complici cu prea multe dulciuri ai sa vezi ca pe la 3-4 cand vei servi tortul o sa se imputineze nr invitatilor, iar dupa tort nimieni nu va mai putea inghitii nici un pahar cu apa, poate o cafea...
Iar pt inceput ca sa fie ceva de rontait pe mese pana se serveste antreul poti sa ai un niste fructe saratele si alune
nu prea multe pt ca dupa ai nu mai manca din restul

Mergi la inceput