cartierul militari...... unitiva
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
danielaaaaa spune:
ANA MARIA---imi pare foarte bine,si ma bucur pt tine... faci un bine copilor si mai ales pt tine ca sa te simti mai bine si sa ai sufletul mai limpezit.
Am inteles ca ai ales data de 1 iunie ,dar sti tu anume cativa copiii care au nevoie de hainute sau jucari ,sau te-ai dus la o casa speciala de copii orfani.
Sa imi zici si mie cum faci si daca ai gasit intradevar pe cineva sa se implice cu tine intradevar ca persoane sant multe care zica ca fac dar nu se arata.
Te asteptam sa ne dai mai multe detali poate sant cateva persoane aici care vor ajuta si ele ca sant cateva cu copilasi,si poate au hainute ,sau jucari.
RALUALEXANDREI----ce ai facut cu fetita ai reusit la dispensar?
ELLY1977---cum stai cu dantura ,esti multumita?
VA PUPICESC PE TOATE
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Elly1977 spune:
Buna dimineata fetelor. Ce mai faceti?
Dani, abia am inceput de luni cand mi-a facut trei extractii absolut necesare. Astazi ma duc din nou. Va dura ceva timp pentru ca trebuie cam 3-4 sapt. pana se vindeca gingia si poate sa-mi ia amprenta.
In privinta sotului, te inteleg perfect. Si al meu este la fel. Desii mama, din putinul ei, ne mai trimite si noua, el face crize daca afla ca i-am trimis vreun ban. Asa ca fac totul pe muteste. Am noroc cu serviciul ca mai pica ceva pe langa.
Ralu, cand ai timp da-mi si mie nr. de telefon al doctorei tale. Nu e o urgenta, ma gandesc sa am o alternativa daca mi se pune pata rau de tot.
Ana-Maria, o sa mai caut prin casa ceva hainute si jucarii. Ce varste au copii? Majoritatea lucrurilor le-am dat dar poate mai strang ceva.
Alina, nu te-am mai sunat atunci ca a fost vremea urata. Poate ne vedem in alt we.
Pupici la toata lumea,
elly
Maruta spune:
salut fetelor
da, da stiu ... cam rar pe aici ...
elly - cum o cheama pe pediatra ?
lywh - ce face poporul de persane ?
va doresc un we superb
Maruta si bazdaganiile ... Aristotel Zamisar's , Dolly Mezel si Perusita Zapacita
martta spune:
Buna, fetelor!
Merci pt urari!
Eu vreau sa-l scot pe Vladut, pe la ora 17 la plimbare in Poli.
Inainte sa plec am sa mai intru inca o data pe DC sa verific daca vrea cineva sa ne intalnim pe acolo.
Pupici voinici!
danielaaaaa spune:
BUNA ZIUA
MARTTA-----ai cateva flori de la mine ,pt ca esti o draguta ca te-ai gandit sa inviti si fetele la poli..Dar vad ca nu a aparut nimeni care vrea sa mearga in POLI...daca eram eu in rom fi sigura ca eu mergeam cu tine cu ceea mai mare placere.
Poate fetele sant ocupate ,ca nici pe la Militari nu a mai trecut.
Dar sper sa ne intalnim in iunie cand vin eu sa mergem cum zicea si ELLY la o terasa poate pe la COCOSUL ROSU sa ne facem putin de cap.
Va astept care vine la cocosul rosu in iunie ..am sa stabilesc o data ca sa putem toate sa fim prezente.
Asa ca va astept pe toate sa ziceti o zi in care santeti libere si asa putem sa stabilim o data anume.
VA ASTEPT
VA PUP PE TOATE
martta spune:
Fetelor, sa inteleg ca...poate altadata!
Daniela, tu cand vii in tara?
Eu pe 13 n-am sa pot, caci implineste Vladutz 2 ani.
Mi-ar face mare placere sa ne intalnim cat mai multe!
Din punctul meu de vedere, la "cocosul rosu" e o.k.
Fetelor, voi ce spuneti?
Pupici voinici!
Marta&Vladutz(13.06.03)
MariaG spune:
hop si eu
noi nu stam inca in Militari, da' o sa ne mutam in curand (asa imi place mie sa cred) ca ne-am luat casa pe Babesti. (am fi preferat dr Taberei ca era parcul pentru pitik, da' locuintele de acolo nu-si merita banii cu nici un chip)
Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)
poze iara poze poze din nou
intalneala
MariaG spune:
quote:
Originally posted by ralualexandrei
In fiecare zi am cursuri si ajung pe la zece seara acasa unde ma asteapta un balamuc de jucarii,teme de verificat,sotz infometat,etc,asa ca in fiecare seara ajung in pat pe la ora 2.Va pup si va doresc o zi buna!
Mami drag (sper sa nu te superi ca ma bag, intentionez sa nu mai deschid subiectu' a doua oara), da' sotu' nu poate sa-si ia mancare singur?? sau sa adune potopul de jucarii din casa?
![](pupic.gif)
Maria (01.08.1978) si Alex(06.05.2004)
![](copilas.gif)
poze iara poze poze din nou
intalneala
Elly1977 spune:
Buna dimineata,
Martta, i-mi pare tare rau ca nu am mai intrat pe DC ca tare as fi vrut sa merg si eu. Am stat de la 3 la 7 si ceva in "parculetul" de langa bloc. Astazi ne-am propus sa mergem in Moghioros daca e vremea buna.
Dani, cand vii? Eu, mai mult ca sigur, voi sta si iunie in medical, asa ca stabileste tu o data cand vrei sa ne vedem.
Maruta, cea de acum e Teodorescu.
Fetelor, vreau sa va povestesc ceva tare dragut. Ieri in parc, Daria se juca cu niste copii. O fetita desface o acadea si arunca ambalajul pe jos. Fiimea se crizeaza cand vede si aratand spre hartie, rosie la fata de nervi, incepe sa tipe "unoi, unoi" (adica gunoi). Nu s-a potolit pana cand mama fetitei nu a venit sa ia hartia si sa o arunce la gunoi. Apoi Daria, foarte senina a zis "bavoo" (bravo) si ...gata, s-a intors la jucariile ei.
Cred ca mi s-a urat de bine , dar asta-i fiimea. A invatat un lucru si-l aplica.