Aici, in Olanda (11)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana spune:

Felicitari Ancuta

O sarcina usoara si frumoasa si un bebelus cuminte si mancacios!
Succes si la examene luna viitoare!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancade spune:

Sarcini usoare noilor gravidutze!
Si-a reinnoit cineva recent permisul de sedere?Cat costa ? ca pe site-ul IND vad ca unul permanent costa 890 euro.Eu imi amintesc ca numai la primul am platit vreo 50 guldeni parca si la al doilea nimic; anul asta urmeaza sa-l iau pe al treilea si sunt curioasa cat treb sa platesc.
Vacanta placuta celor care pleaca in iunie in concediu!
Anca, Vladimir(21.08.2001) si Miruna(18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

am si eu o intrebare va rog...
care este diferenta de fus orar intre olanda si Romania?

". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"

Sinzi si David
Poze de la prima noastra serbare si excursia din Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancade spune:

Sanziana, diferenta e de 1 ora;Olanda e cu o ora in urma Romaniei(daca in Rom e ora 20.00 aici, in Olanda e ora 19.00).Si asta e valabil pt aproape toate tarile din Europa cu cateva exceptii ca de ex.Marea Britanie sau Portugalia (sunt cu 2 ore in urma).
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana spune:

quote:
Originally posted by Ancade

Si-a reinnoit cineva recent permisul de sedere?Cat costa ? ca pe site-ul IND vad ca unul permanent costa 890 euro.Eu imi amintesc ca numai la primul am platit vreo 50 guldeni parca si la al doilea nimic; anul asta urmeaza sa-l iau pe al treilea si sunt curioasa cat treb sa platesc.

Anul trecut costa prelungirea permisului 290 euro, primul permis sau schimbarea tipului de permis (de ex. din permis pe baza contractului de munca in permis pt reintregirea familiei) costa 430 euro, iar cel permanent cat ai spus tu 890 euro. Nu stiu daca s-au marit preturile intre timp, dar site-ul IND e o sursa destul de sigura de informatie.
Probabil ca permisele tale anterioare au fost emise inainte de 2002. De atunci s-au introdus taxe f. mari pt permise.

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

quote:
Originally posted by Ancade

Sanziana, diferenta e de 1 ora;Olanda e cu o ora in urma Romaniei(daca in Rom e ora 20.00 aici, in Olanda e ora 19.00).Si asta e valabil pt aproape toate tarile din Europa cu cateva exceptii ca de ex.Marea Britanie sau Portugalia (sunt cu 2 ore in urma).
Anca

mersic...asteptam un tel de la sotul meu care e in olanda si el mi-a dat o ora fixa...si acu nu stiam cat sa scad sau sa adun...(aveam impresia ca sunt 2 ore...)

". A man should treat all creatures in the world as he himself would like to be treated.
Janism"

Sinzi si David
Poze de la prima noastra serbare si excursia din Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Wow nu s-a mai scris nimic nimic. E de vina vremea asta calda .
Eu una sunt f.f. ocupata cu Mandy , casa , airobic , si plus ca mai am si serviciul .
Am o intrebare foarte importanta , este cineva care a dat pt. carnetul de conducere in Olanda ? eu am inceput recent teoria si mi se pare super greu , oare am sanse sa iau carnetul ?
Felicitari noilor burticute !
Sper sa fie catusi de cat activitate si la noi desi stiu cat de greu e si cate sunt de facut .
Va pupam pe toate .

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 4luni si jumatate

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Alina Maria, si eu vreau sa ma apuc de scoala de soferi dupa ce ma intorc din Romania.Multa bafta la invatat iti doresc!Stiu si eu cum e sa fii busy cu un bebe, mai ales cu unul nazdravan ca Alma care face numai prosticele si asta cand nu ma uit la ea cateva minutele, iar cand sunt cu ochii pe ea ca pe butelie sta foarte cuminte si cu o mutrita din aia de vulpita de iti vine sa o papi.
Ancade, si eu vreau sa-mi prelungesc permisul de sedere si stiu ca intr-adevar costa ceva banuti. Nu o sa-mi cer unul permanent pt caoricum , dupa obtinerea lui, o sa cer passul olandez.
Noi plecam in Romania sambata. Pana atunci mai facem cumparaturi, eu tot sortez si calc la haine si tot tai de pe lista cu lucruri pt noi pt a avea spatiu cat mai mult pt lucrurile Almei.Asta e, de fiecare data cand plecam undeva ai impresia ca ne mutam.
Sper sa mai aud cate ceva si despre celelalte fete. Ce mai faceti voi:Iris,Danab, Ruxi, Anky, Ancuta? Sper ca numai bine.
Pupici tuturor si sper sa mai intalnesc pe careva pe forum pana plec,

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi
cele mai noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danab spune:

S'altare natiune!

Dupa o lunga absenta va salut si eu din nou. Sunt atat de ocupata incat abia daca mai intru pe aici si atunci asa pe fuga de nici n-am timp sa scriu. Nici nu stiu cu ce sa incep...
Incep prin a o felicita pe Ancuta pentru noua sarcina, sa fie intr-un ceas bun!
Anky, felicitari pentru bebe, sa aveti parte de el, sa creasca mare si sanatos!
Eu lucrez deja de trei luni pentru Avaya, imi place foarte mult, este foarte-foarte mult de lucru dar mai bine asa, timpul zboara, nici nu-mi dau seama de multe ori ca este ora 17, adica ora cand trebuie sa plec acasa. Deja stiu cam tot ce am de facut, adica dupa 1 luna stiam deja foarte, foarte mult, totul se invata rapid si chiar daca mai am probleme de limba-cu colegii de departament vorbesc olandeza, cu restul engleza, mail-uri si la telefon de asemenea in engleza-faptul ca stiu ce am de facut imi da un sentiment foarte placut si de siguranta. Mai am inca o luna contract cu uitzendbureau-ul apoi primesc contracutl de la Avaya. Atmosfera este super faina, nu regret nici o clipa alegerea care am facut-o! Sunt o gramada de nationalitati in companie, si destul de multi est-europeni ceea ce-mi da un sentiment mai "de-acasa". Lucrez in apropierea unui mare centru comercial-cele care stiti zona Haga este centru com.din Rijswijk-motiv pentru care de multe ori iau prinzul sau fac cumparaturi aici impreuna cu colegele mele.
Eu(si familia) m-am intalnit sambata trecuta cu Dani(Iris2002)si sotul ei la un restaurant in Scheveningen, a fost foarte placut.
A...am fost si in Romania pentru trei saptamani la sfarsitul lui Aprilie inceputul lui Mai. Am venit cu maica-mea inapoi care are grija de Mihai.
Mihai este un scumpel si jumatate, super nazdravan. Mai are inca probleme cu gradinita, mai il apuca plansul cateodata, nu-i mai place sa mearga acolo pentru ca educatoarea i-a spus:"taci". Spune deja cuvinte in olandeza, chiar si propozitii scurte.
Va pup, si sper sa ne auzim mai des pe-aici.
Danyce, drum bun in Ro si pupici Almei.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

fetelor, am gasit un anunt, si ma gandeam sa-l pun aici. Este vorba de un job, si suna interesant. daca aveti cunostintele pe care le cer, incercati.

http://jobsearch.monsterboard.nl/getjob.asp?JobID=31286338&AVSDM=2005%2D06%2D29+01%3A17%3A09&Logo=1&pg=21&brd=1&cy=NL&fn=3007&fn=543&fn=6&fn=660&fn=561&sort=rv&vw=d

Ancuta 7+ & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn

Mergi la inceput