Aici, in Olanda (11)
Raspunsuri - Pagina 10
danyce spune:
Ancade, imi pare bine ca a fost asa frumos in vacanta si ca piticii s-au simtit minunat. E tare maricica Miruna. Sa-ti traiasca!!!La capitolul dinti se pare ca a intrecut-o pe Alma, ea avand abia un dintisor, si asta iesit saptamana trecuta si ea are deja 9 luni si jumatate. Cat despre pasaport, am fost in iunie sa imi depun actele si presupun ca va fi gata prin septembrie. Tu ce ai facut pana la urma?Eu astept sa-l primesc si apoi solicit un nou permis de sedere si cand il am si pe asta o sa cer pasaportul olandez.De luna viitoare, cand imi vine sotiorul din Australia, o sa ma apuc in sfarsit de scoala de soferi, iar prin noiembrie plec in vacanta la Paris cu socrella.
Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit
Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi
cele mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
anky spune:
Danyce,eu intru mai rar acuma pe net.E ok daca veniti toate trei.Haideti vineri sau simbata.Cum a fost in Romania?.Si eu vreau sa merg in septembrie, dar mai intii vreau sa ii fac vaccinurile lui Cris si vreau sa ma scap si de kg. astea in plus.Tu mai faci dieta?.
http://commnuity.webshots.com/user/cristil102
http://community.webshots.com/user/anky2100
AncaCristian Lucian 12.05.05 si Bianca Melissa 02.02.03
danyce spune:
Anky, tocmai ti-am trimis un email, dar l-am primit inapoi. Vroiam sa-ti cer nr de telefon inca o data pt ca nu il mai gasescpt a vorbi mai multe personal vis-à-vis de vizita noastra.Sper ca vezi acest mesaj in tp utilPupici,
cele mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
Dantje spune:
Buna fetele!!!!
Sunt nou nouta pe aici,acum v-am descoperit..si sper sa ma primiti si pe mine in "familie"....
Dantje & Martijn
danyce spune:
Salut, fetelor,
Dantje, bine ai venit! Te asteptam sa ne povestesti despre tine si micutul tau, Martijn!
Am niste intrebari pentru fetele care au facut scoala de soferi aici si au reusit sa-si ia permisul in NL: la ce scoala ati facut cursurile, cat timp v-a luat sa invatati sa conduceti si de cate ori ati fost nevoite sa dati/repetati examenul auto?Intreb toate acestea pt ca si eu as vrea sa incep scoala in septembrie si inca nu stiu la ce scoala apelez. Mai mult, socrul meu sustine ca e incomparabil mai usor pt cineva care stie sa mearga pe bicicleta pt ca acea persoana e deja obisnuita cu traficul. Ei bine, eu nu merg pe bicicleta inca si ma intreb daca o sa-mi fie cu adevarat mai greu decat unei persoane care face asta. Astept raspunsuri de la voi si va multumesc anticipat.
cele mai noi
danyce spune:
Ik zou graag een aantwoord willen ,A.U.B.
cele mai noi
Ancade spune:
Danyce,eu nu ma pot pronunta cu privire la scoala de soferi;insa ieri am mers pt prima oara singura pe bicicleta;o vecina s-a oferit ca dupa ce nasc sa ma invete sa merg pe bicicleta; asa ca am inceput acum vreo 7-8 saptamani(1 data/sapt cu pauza de 2-3 sapt pt vacanta ); are 50 ani, dar e foarte in forma, insa nu s-a putut tine mereu sa fuga ,tinandu-ma de spatele bicicletei;asa ca ieri i-am zis sa ma lase singura.Sunt tare mandra ca pot merge insa nu am curaj pe drumurile circulate;inca nu tin linie dreapta si nu pot opri ca lumea.Si eu trebuie sa fac scoala de soferi insa cred ca mai incolo cand o fi Miruna mai maricica.
Ce ma fac cu ea ca nu vrea lapte deloc? Abia cate o sticla la 2-3 zile.In rest gris pt sugari(din Germania) , Olvarit, iaurt danone,fructe cu biscuit.
Ma intrebai de pasaport...astept sa soseasca din Rom;am intrebat ieri la consulat insa nu era gata; precis va fi gata cand incep scolile , sa merg singura cu trenul si cu Miruna...o bucurie..(((
Anca, Miruna(noi ii zicem Miruncik-asa ii place lui Vladimir),Vladimir
gologanii spune:
Sper sa nu va suparat ca ma bag si eu in vorba!
In septembrie ergem cateva zile in Olanda-Belgia. Vom sosi intr-o sambata in Maastricht (cu Blue Air) si pe internet nu gasesc nici un hotel rezonabil pt weekendul respectiv, nici masina se pare ca nu mai putem inchiria sambata dupa pranz. Se pare ca nu am ales prea bine cursa de sambata?
Stiti unde am putea gasi cazare acceptabila sau daca putem inchiria masina avand in vedere tara de unde venim?
danyce spune:
Gologanii, uite aici un link cu adresele firmelor care inchiriaza masini in Maastricht: http://www.autoverhuursite.nl/maastricht/
In ceea ce priveste innoptarea/cazarea, citeste aici:
http://www.bedandbreakfastalberti.nl/nl/contact.htm
sau aici:
http://www.bedandbreakfastmaastricht.nl/index.html
sau aici:
http://home.tiscali.nl/~ggjdov/hp16nl.htm
Sau intra pe google si da-i cautare cu cuvintele-cheie:"overnachten maastricht" si o sa-ti apara o multime de optiuni. Mult succes!!!
Ancade, felicitari ca poti circula cu bicicleta! Cat despre lipsa poftei de laptic a Mirunei, nu stiu ce sfaturi sa-ti dau. Eu stiu ca la varsta asta bebelusii trebuie sa consume cel putin 500ml lactate. Macar papa iaurt. Daca tot cumperi produse pt bebelusi din Ge, vezi ca acolo au si laptic(praf) cu fructe, gata facut. Si Alma a baut de cateva ori (in deplasare) cu banane. Poate prefera asa. Ai incercat sa-i pui cateva masuri de cereale cu fructe in lapte? Poate ii place. Bafta si pupici,
cele mai noi
Dantje spune:
Buna fetele!
Danyce mersic,Martijn e un minunat ca toti copilasi,vineri are 4 lunisoare...,rade in "cascade" cum imi place mie sa spun,si ii topeste pe toti cu zambetul lui pe care il distribuie tuturor,ceea ce ma bucura enorm.Despre mine,inca mai am 32 de ani(asta pana in 13 sept)si sunt brasoveanca.
Ancuta felicitari pentru bebe2,sa fie sanatos,si tu la fel.
va pup,si multumesc ca m-ati primit in familie.
Dantje & Martijn