Aici, in Olanda (11)
Fetelor,am deschis partea a 11-a.Poftiti!
Rog un moderator sa inchida partea a 10-a.
Multumesc
Raspunsuri
anky spune:
Buna fetelor,eu nu ma simt bine deloc,azi am fost la doctor si s-a ajuns la concluzia ca am sinuzita.Acum sint la cura de antibiotic de sapte zile.M-am speriat cind mi-a spus doctorul ca trebuie sa iau antibiotic dar ma asigurat ca nu dauneaza bebelusului.
Partea cea buna e ca bebelusul s-a intors cu capul in jos si cintareste 2900 gr. Off...m-am saturat,abia astept sa-l tin in brate dar mai intii trebuie sa scap de sinuzita asta.
O zi buna
Anca 35sapt. si Bianca Melissa 02.02.03
http://community.webshots.com/user/anky2100
danyce spune:
Salut,
Anky, mai ai putina rabdare ca o sa treaca si saptamanile astea. Bine ca e totul bine si bebe e pozitionat cum trebuie pentru nastere.Iti urez sa iti treaca sinuzita cat mai repede. Ai grija de tine.Pupici de la noi,
Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit
Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
anky spune:
Danyce,sinuzita e tare nasoala,nu stiu daca tu ai avut dar eu am avut niste dureri de cap ingrozitoare.Am fost la medic sa imi schimbe antibioticul pentru ca aveam dureri de stomac de la Amoxicilina,asa ca acum mi-a prescris Eritromicina.Nu prea imi vine sa le iau desi scrie si in prospect ca nu afecteaza sarcina,mai bine fac inhalatii cu musetel si aplic metode naturiste.Sper sa fie ok,eventual o sa incep cura cu antibiotic dupa ce nasc.
Voi ce mai faceti,ce face Alma?.Bianca e acum la socrii,asa ca pot si eu sa ma odihnesc.O sa vina si mama duminica viitoare pe 17,abia astept.
O zi buna
Anca 36sapt.si Bianca Melissa 02.02.03
http://community.webshots.com/user/anky2100
danyce spune:
Anky, din fericire nu stiu cat de nasoala e sinuzita ca nu am avut parte de ea.
E bine ca socrii tai au grija de Bianca sa mai poti avea timp si pt. tine, sa te odihnesti. Iti inteleg temerile legate de antibiotic, dar daca nu trece nicicum si daca nu afecteaza sarcina, cred ca poti sa le iei. E important si ca tu sa fii sanatoasa.
Alma e foarte bine. Nu ai vazut ultimele poze?Creste ca din apa, e ff activa si galagioasa, se rostogoleste toata ziua, isi papa piciorusele, o zgarie pe mami, isi bate jucariile si isi jumuleste ursuletul de plusSe ridica in fundulet si vrea sa se ridice si in picioare din pozitia sezut, nu are stare.
Pe unde umblati, restul fetelor?Pe cand ne mai intalnim?
Pupici,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
Alina Maria spune:
Buna fetelor , se pare ca am ramas in urma cu scrisul , a venit primavara si toate sunteti niste .
Anky sper ca la ora actuala esti mai bine , ma bucur ca vine mamica ta si nici nu mai e mult pana pe 17 , adica duminica . Sper sa mai reusesc sa te sun insa in ultimul timp am fost f. ocupata , de a venit timpul de a ma ocupa de gradina .
Danyce am vazut ultimile poze cu Alma , e intradevar de necrezut , e frumoasa foc , cel mai mult mi-a placut poza in baie , si aia in rochita rosie , dar si mai mult cand doarme in scaunel cu bunicul ma gandesc , si in fotoliu ii sta bine , ce mai m-a inebunit .
Eu mi-as dorii f. mult de fapt ma rog la Dumnezeu ca fetita mea sa creasca si ea si sa faca falcute ca e slabuta , in trei luni a crescut doar 1500 kg, caci s-a nascut cu 3300 si acum la 3 luni are 4800 . Nu imi mananca si nu stiu ce sa-i mai fac . Ias da cereale sau altceva daca puteti sa ma sfatuiti poate voi stiti cum s-or numi pe aici.
Dar in fine ce sa mai eu vreau sa va vad , intr-o buna zi cu soare si nu prea departe de mine .
Va pupacim !
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 12 saptamani
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
an-k spune:
dragi romancutze din Olanda, am o problema, imi trebuie tarate de grau pentru Bianca si nu stiu cum se spune in olandeza, astept cu interes un raspuns
multumesc anticipat
anca si micutza Bianca
lena spune:
An-k eu stiu ca zemelen=taratze in romaneste si tarwe=grau, dar in franceza nu se poate ca vad ca stai in Belgia, nu scriu cumva pe pachet si in frantuzeste?
Poate te lamuresc alte fete mai bine.
an-k spune:
nici in franceza nu stiu cum se zice
eu am gasit in dictionar zemelen si grau=graan, o sa ma descurc eu cumva cand voi cere
multumesc
anca si micutza Bianca
lena spune:
uite zemelen=enquiquiner in franceza si graan=le grain...sper sa te ajute.
Numai bine,
Lena si Freya
danyce spune:
Alina Maria, merci mult de aprecierile la adresa Almei. E adevarat ca a crescut. Are acum 8700g si cam 72cm si mai are 8 zile pana la 6 lunisoare. Lasa ca o sa creasca si bebita ta.
Si eu vreau intalnire!Asa ca treceti la apel, fetelor!
Iris, sper ca mai e libera data de 24 la tine in agenda. Daca da, pazea ca venim
An_K, tu nu cumva "havermout" cauti pentru micuta? Din asta se face un fel de pap,adica ca o budinca pentru copilasii mici. Nu am vazut sa scrie zemelen pe nici vreun produs de cereale pentru copii.