CAUT URGENT BONA/CRESA BEBE 7 LUNI

CAUT URGENT BONA/CRESA BEBE 7 LUNI | Autor: Fenciuc

Link direct la acest mesaj

CAUT URGENT BONA/CRESA PT BEBE 7 LUNI IN ZONA DRISTOR.ROG SERIOZITATE MAXIMA.PROGRAM: LUNI-VINERI DE LA 8-17.

Virginia Fenciuc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

nu e in Dristor, dar daca nu gasesti iti sugerez cresa Ciobanasului. Vezi ca e un subiect deschis unde s-a dezbatut problema cresei. E pe Str Ciobansului.

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

uite aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45606

subiectul tot de tine e deschis. cred ca nu l-ai mai gasit.

succes.

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fenciuc spune:

Da, stiu am incercat dar mi-au spus ca nu mai au locuri si nu primesc asa mici. Nu stiu ce sa cred. Poate nu m-am dus suficient de pregatita....

Virginia Fenciuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandapop spune:

stiu o doamna care sta la piata muncii,care are 54 ani si doreste sa stea cu un copil,ti-o recomand ,da-mi un raspuns daca te intereseaza ,iti dau nr ei de tel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fenciuc spune:

Iti multumesc, am rezolvat problema. Suntem in perioada de acomodare la cresa. Daca va fi cazul, voi apela la tine.

Virginia Fenciuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ni spune:

quote:
Originally posted by sandapop

stiu o doamna care sta la piata muncii,care are 54 ani si doreste sa stea cu un copil,ti-o recomand ,da-mi un raspuns daca te intereseaza ,iti dau nr ei de tel.

Buna!Ma numesc Elena si am citit mesajul tau in legatura cu o bona care sta la Piata Muncii, k si mine de altfel.Te-as ruga, dak se poate, sa-mi trimiti si mie pe mail (nitoielena@yahoo.com) un nr.de tel.sau o adresa de mail a doamnei respective.
Iti multumesc mult.
(Insist sa-mi trmiti pe mail, pt.k nu stiu dekt sa citesc sfaturile voastre de pe forum-sunt un membru foarte nou si nepriceput!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUSE spune:

Draga Fenciuc, si eu caut cresa pentru bebe 9 luni.
La ce cresa l-ai dus pe al tau ?
Sunt disperata cul bb meu pentru ca nu imi place nici o bona (cred ca sunt cam crazy, dar vreau sa vad si cresa cum mi se pare).
Saru' mult !

Mama lui Sorin

Mergi la inceput