Gradinita 41 Drumul Taberei

Gradinita 41 Drumul Taberei | Autor: Tanaion

Link direct la acest mesaj

Stiti ceva despre aceasta gradinita? Aveti, ati avut copiii inscrisi acolo? Orice informatie mi-ar fi de folos.
Va multumesc,

Tana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Chiar nu stie nimeni nimic despre aceasta gradinita?

Tana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

S-a mai discutat despre gradinitele din Drumul Taberei, insa nu stiu daca si despre cea care te intereseaza...sper sa te ajute - http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41135

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonasirbu spune:

Buna! Gradinita 41 este cea de la Drumetul, da? Eu am baietelul inscris acolo; este in grupa mijlocie acum; noi sintem multumiti de gradinita; este foarte curata, mincarea e variata, au multe activitati la clasa si in plus cursuri optionale, pe care le platim separat: engleza, calculator, muzica, pictura, dansuri moderne, karate si gimnastica. Nu stiu ce te-ar interesa exact, sint si cam grabita acum, daca e intreaba-ma tu si o sa-ti raspund. Zilele astea se face reinscrierea copiilor pentru anul scolar urmator, probabil dupa aceea o sa urmeze inscrierile pe locurile ramase libere. Acum am vazut subiectul si am zis sa-ti spun ca mie mi se pare OK gradinita, mai ales ca am vazut ca nu a mai raspuns altcineva. In speranta ca ti-am fost cit de cit de folos, astept sa mai intrebi si o sa-ti raspund in masura in care stiu.
Simona, mamica de Andrei Mihai (5 ani si 3 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Multumesc Andreea si Simona.

Simona si mie la prima vedere mi-a facut o impresie buna, este foarte curat si meniul afisat in ziua respectiva suna bine. Directoarea nu mi-a facut o impresie foarte buna, a spus ca sa mai trec saptamana asta, dar ca nu prea sunt locuri (nici nu au inceput inscrierile si nu sunt locuri). Totusi, sper sa mi-l primeasca pe Toma.
Din cate am inteles programul e de la 8 la 18, dar parintii isi iau mai devreme copiii. Dar pot sa-l las pana la 18 nu?
Imi poti spune si mie te rog cat ma costa pe luna fara cusrsuri optionale si separat cat costa cursurile optionale.
Multumesc,

Tana

Mergi la inceput

Buna! Intr-adevar e cam problema cu locurile; noi acum 2 ani nu am reusit sa-l inscriem pt. ca n-am stiut exact cum e; insa anul trecut sotul meu s-a dus in prima zi de inscriere de la 6 dimineata; era al 4-lea parinte la coada. Trebuie sa afli cind incep inscrierile si sa mergi chiar in prima zi-dimineata; inca nu s-a afisat cind incep- scria doar ca reinscrierile se fac pina pe 15 aprilie. Despre costuri, ar fi cam asa: pt mincare 50.000 lei/zi- se plateste anticipat pe luna in curs; daca nu se duce citeva zile, se scad din luna viitoare; optionalele costa cam 20-30.000 lei/ora; unele se fac 1 data/sapt., altele de 2 ori; alte cheltuieli ar mai fi: un sapun, o hirtie igienica si un pachet de servetele- o data/luna; pt rechizite am dat la inceputul anului; la inscriere mai e un fond al gradinitei (cam 500.000- o data pe an) si am mai dat la fondul clasei- cit se stabileste la sedinta cu parintii; cam asta ar fi...nu-mi dau seama acum de altceva. A si ar mai fi: teatrul de papusi care vine cam o data pe luna- 30.000. Mie nu mi se pare ca e o gradinita scumpa...din ce am intrebat si la altele de stat e cam la fel.
Succes la inscriere, daca te hotarasti sa-l dai aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

unde mai excat este gradinita, va rog?

Roxana Lilea,mama Mariei 3 ani si ceva

Mergi la inceput

Buna! Gradinita este aproape de statia RATB Drumetul, mai exact pe Str. C-tin Titel Petrescu, pe stinga mergind spre Ghencea, linga Scoala Dimitrie Sturza. Si referitor la program, Tana, eu stiu ca dimineata poti duce copilul intre 7 si 8,30 (dar nu mai tirziu) si de luat in intervalul 16-17,30; Acum ce pot sa-ti spun e ca eu am ajuns intr-o vineri la ora 17 sa-l iau si era singurul copil ramas in clasa; asa ca..nu stiu ce sa-ti zic despre ora 18.
Va pup, Simona

Mergi la inceput

Buna! Tana, vezi ca ti-am trimis un mesaj pe PM.

Mergi la inceput