Gradinita 41 Drumul Taberei
Stiti ceva despre aceasta gradinita? Aveti, ati avut copiii inscrisi acolo? Orice informatie mi-ar fi de folos.
Va multumesc,
Tana
Raspunsuri
vlada spune:
S-a mai discutat despre gradinitele din Drumul Taberei, insa nu stiu daca si despre cea care te intereseaza...sper sa te ajute - http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41135
Andreea si Vlad
Iubirea mea
simonasirbu spune:
Buna! Gradinita 41 este cea de la Drumetul, da? Eu am baietelul inscris acolo; este in grupa mijlocie acum; noi sintem multumiti de gradinita; este foarte curata, mincarea e variata, au multe activitati la clasa si in plus cursuri optionale, pe care le platim separat: engleza, calculator, muzica, pictura, dansuri moderne, karate si gimnastica. Nu stiu ce te-ar interesa exact, sint si cam grabita acum, daca e intreaba-ma tu si o sa-ti raspund. Zilele astea se face reinscrierea copiilor pentru anul scolar urmator, probabil dupa aceea o sa urmeze inscrierile pe locurile ramase libere. Acum am vazut subiectul si am zis sa-ti spun ca mie mi se pare OK gradinita, mai ales ca am vazut ca nu a mai raspuns altcineva. In speranta ca ti-am fost cit de cit de folos, astept sa mai intrebi si o sa-ti raspund in masura in care stiu.
Simona, mamica de Andrei Mihai (5 ani si 3 luni)
Tanaion spune:
Multumesc Andreea si Simona.
Simona si mie la prima vedere mi-a facut o impresie buna, este foarte curat si meniul afisat in ziua respectiva suna bine. Directoarea nu mi-a facut o impresie foarte buna, a spus ca sa mai trec saptamana asta, dar ca nu prea sunt locuri (nici nu au inceput inscrierile si nu sunt locuri). Totusi, sper sa mi-l primeasca pe Toma.
Din cate am inteles programul e de la 8 la 18, dar parintii isi iau mai devreme copiii. Dar pot sa-l las pana la 18 nu?
Imi poti spune si mie te rog cat ma costa pe luna fara cusrsuri optionale si separat cat costa cursurile optionale.
Multumesc,
Tana
simonasirbu spune:
Buna! Intr-adevar e cam problema cu locurile; noi acum 2 ani nu am reusit sa-l inscriem pt. ca n-am stiut exact cum e; insa anul trecut sotul meu s-a dus in prima zi de inscriere de la 6 dimineata; era al 4-lea parinte la coada. Trebuie sa afli cind incep inscrierile si sa mergi chiar in prima zi-dimineata; inca nu s-a afisat cind incep- scria doar ca reinscrierile se fac pina pe 15 aprilie. Despre costuri, ar fi cam asa: pt mincare 50.000 lei/zi- se plateste anticipat pe luna in curs; daca nu se duce citeva zile, se scad din luna viitoare; optionalele costa cam 20-30.000 lei/ora; unele se fac 1 data/sapt., altele de 2 ori; alte cheltuieli ar mai fi: un sapun, o hirtie igienica si un pachet de servetele- o data/luna; pt rechizite am dat la inceputul anului; la inscriere mai e un fond al gradinitei (cam 500.000- o data pe an) si am mai dat la fondul clasei- cit se stabileste la sedinta cu parintii; cam asta ar fi...nu-mi dau seama acum de altceva. A si ar mai fi: teatrul de papusi care vine cam o data pe luna- 30.000. Mie nu mi se pare ca e o gradinita scumpa...din ce am intrebat si la altele de stat e cam la fel.
Succes la inscriere, daca te hotarasti sa-l dai aici.
simonasirbu spune:
Buna! Gradinita este aproape de statia RATB Drumetul, mai exact pe Str. C-tin Titel Petrescu, pe stinga mergind spre Ghencea, linga Scoala Dimitrie Sturza. Si referitor la program, Tana, eu stiu ca dimineata poti duce copilul intre 7 si 8,30 (dar nu mai tirziu) si de luat in intervalul 16-17,30; Acum ce pot sa-ti spun e ca eu am ajuns intr-o vineri la ora 17 sa-l iau si era singurul copil ramas in clasa; asa ca..nu stiu ce sa-ti zic despre ora 18.
Va pup, Simona
simonasirbu spune:
Buna! Tana, vezi ca ti-am trimis un mesaj pe PM.