Draga pruncule!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EmmaT spune:

Felicitari draga mea
Va pup dulce dulce dulce si imi este tare dor de voi

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Multumesc!
Dar nu-mi apartin.
Le-am scris aici, cu ghilimele, pentru voi, pentru bucuria voastra, a celor care sunteti mamici(si nu numai), si simtiti dragostea fata de pruncusorii vostrii cum va inunda intreaga fiinta la fiecare zambet al puiutilor vostrii.
Caci nu-i asa, "ce-a mai mare ,menire e aceea de a fi mama", altfel de ce ar avea acest forum numele pe care il poarta cu cinste?

Pentru azi (daca imi mai permiteti):

"Nimic nu va mai fi la fel vreodata
Bineinteles ca vei fi profund implicata in munca ta, in prieteniile tale, interesele tale, lumea din jurul tau. Asa cum ai fost mereu.
Doar ca de acum va exista intotdeauna o prioritate.
Un colt al mintii se va ocupa de altceva.
Miezul vietii s-a mutat.
Se afla in bratele tale."

POZICI:
Omuletul_meu_drag

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

„Nasterea unui prunc seamana cu desfacererea ambalajului unui pachet care te-a contrariat cea mai mare parte a anului – si surpriza unui continut mai emotionant, mai desavarsit, mai minunat decat ai visat vreodata.”

„Ati planuit pruncul. Ati citit toate cartile. Ati fost la toate cursurile. O camera gata pregatita, nou decorata, proaspata. Talc si uleiuri si ursuleti de plus. Emotie si urari de bun venit. Si totusi – nu se poate sa nu te cuprinda uluirea atunci cand aduni la piept si stangi in bratele protectoare – realitatea.
Acolo unde ar trebui sa fie un prunc este o fiinta deosebita.”

POZICI:
Omuletul_meu_drag

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

Mergi la inceput