Draga pruncule!

Draga pruncule! | Autor: rachel owen

Link direct la acest mesaj

"Draga Pruncule, numai pentru o vreme locul tau este in bratele mele, culcusul pe umarul meu, intins pe genunchii mei - sau cufundandu-te in somn la un unghi pe care-l alegi, cu manutele intinse, asemeni stelelor de mare. Dar chiar si acum simt cum ma imping piciorusele tale, te simt zvarcolindu-te ca un pestisor, pregatindu-te sa scapi.
Se apropie timpul cand ai sa te tarasti pe dusumea, pe urma ai sa mergi in patru labe, pe urma in picioare.
Pe urma ai sa alergi in cele mai indepartate colturi ale lumii.
Dar eu nu voi uita niciodata.
Si voi astepta mereu.
Asa...in caz ca ai nevoie de mine."

POZICI:
Omuletul_meu_drag

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

"Mai intai copilul descopera lumina, si pe urma un chip. Si o vreme chipul acela reprezinta intregul lui univers. Pe urma inca un chip, si inca unul, si apoi altele, toate zambitoare si binevoitoare. Si lucruri frumoase, lucitoare. Si flori si copaci, caini si pisici, si pasarele atarnand in aer. Si autobuze, masini, oameni care sapa santuri. Si nisip si mare.
Dar intotdeauna, cand se lasa noaptea, chipurile acelea indragite prima oara, pecetluiesc ziua cu un sarut."

POZICI:
Omuletul_meu_drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Sa-ti traiasca puiul, draga mea, si sa-ti aduca numai bucurii

La toate gandurile negative pe care le-ai putea avea, Dumnezeu are un raspuns pozitiv pentru tine.

Cu drag,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Foarte frumos, Rici !
Ce dulce e bb Albert ! Sa va umple mereu sufletele de bucurie !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45484" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Sa-ti traiasca omuletul !

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Rachel, nu te-am mai citit demult. Ma bucur ca ai revenit. Iti doresc numai bine tie si puiului tau.

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Foarte frumos!

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camiT spune:

Draga Rachel ma bucur sa vad cat de mult te iubeste Domnul si ce cadou foarte pretios ti-a facut.
Sa-l iubiti mult pe puisorul vostru si sa binecuvantati tot timpul lucrarea mainilor lui Dumnezeu.
Sa va traisaca copilasul, sa creasca mare si voinic si sa fie o binecuvantare pentru voi si pentru ceilalti oameni in mijlocul carora Il va aseza Minunatul nostru Domn.

Poze la: http://www.score.is.tsukuba.ac.jp/~dorinte/albums/albums/david/thumbs.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Multumesc!

"UN ZAMBET E DE AJUNS

V-ati spus de o suta de ori: "de-acum incolo schimbam foaia" si "trebuie sa fim blanzi dar fermi" si "copilul nu trebuie lasat sa faca ce vrea el".
Si pruncul zambeste.
Si cu asta s-a terminat cu tot ce v-ati propus."

POZICI:
Omuletul_meu_drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Foarte frumos.
sa iti traiasca Omuletul cel dulce si frumos

Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA

Mergi la inceput