Garderoba pentru cununia civila
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
kriss79 spune:
Si eu am cununia civila in aceeasi zi cu cea religioasa, dar in nici un caz nu ma imbrac in rochia de mireasa la starea civila. Mi se pare total nepotrivit sa vii in rochie de mireasa la starea civila. Nu stiu daca in iasi am vazut vreodata pe cineva venind in rochia de mireasa la starea civila. Poate in comune sau orase mai mici se poarta chestia asta..
eu ma gandeam la un costumas de vara cu fustita sau rochita si un sacou de culoare deschisa. Buchetel nu voi purta, doar gentuta eventual.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
pisu_miau spune:
Eu mi-as dori o rochita vaporoasa, din matase bleu, un buchetel albastru din margarete olandeze in manuta, sandalute asortate si parul in ucle lejere pe spate .
Ma gandem sa imi fac la comanda, dar inca nu am gasit un model . Ceva site-uri dragute stiti?
Nici mie nu imi place ideea de a merge imbracata in mireasa la starea civila, mi se pare chiar penibil sa apari in rochie de printesa intr-o cladire publica , in fata ofiterului starii civile.
Sa luam exemplu de la case mai mari: Camilla a venit dimineata la primarie imbracata la fel ca la binecuvantarea religioasa de dupa-amiaza?
NUUUU! Cum s-r spune...parerea mea . Sper ca nu s-a simtit nimeni ofensat .
Pupiiiciiii!
Pisu_Miau
http://photos.yahoo.com/cocopishika
before-after spune:
Buna! Poti sa-mi zici si mie te rog de unde ti-ai luat costumasul? Caut ceva asemanator cu ce ai spus tu, dar nu gasesc nicaieri.
Multumesc!
quote:
Originally posted by m_monique
fetelor m-am linistit. mi-am gasit haine pt. cununia civila.
am gasit un compleu compus dintr-o rochita din voal care are mai multe nuante de roz si o jacheta roz cu maneca scurta.
azi mi-am cumparat pantofi si poseta asortate.
saptamana viitoare merg sa-mi comand palarie.
eu de la 20 de ani tot spun ca atunci cand ma voi casatori pe la 30(asta s-a adeverit) eu voi purta palarie.
ellamiss spune:
Eu mi-am luat pentru cununia civila un costumas roz pal de la CAROL din Unirea.este foarte frumos iar sandalutele si posetuta sunt albe.
photos.yahoo.com/ellamiss2000
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
alexia28 spune:
Buna dimineata,
Fetelor am vazut si eu ieri in Mall un costumas care mie mi-a placut fff mult,culoare alb, cu sacou care se ia direct pe piele si pantalon. Costumasul este foarte finut si elegant dar intrebarea mea este daca merge sa ma imbrac in pantaloni la cununia civila? Va rog ajutati-ma cu un sfat pt ca trebuie sa ma horarasc cu ce ma imbrac ca mai e putinnnnnn.
Va pup.
dilaural spune:
quote:
Originally posted by alexia28
Buna dimineata,
Fetelor am vazut si eu ieri in Mall un costumas care mie mi-a placut fff mult,culoare alb, cu sacou care se ia direct pe piele si pantalon. Costumasul este foarte finut si elegant dar intrebarea mea este daca merge sa ma imbrac in pantaloni la cununia civila? Va rog ajutati-ma cu un sfat pt ca trebuie sa ma horarasc cu ce ma imbrac ca mai e putinnnnnn.
Va pup.
Alexia, sa stiu ca si eu m-am hotarat sa ma imbrac tot in pantaloni la cununia civila. Si iubitul meu este foarte de acord mai ales ca-mi sta bine in pantaloni si-mi este mai comod. Plus de asta nu vei sta toata noptea in rochie??? Daca iti place costumasul si-ti vine bine, ia-l!!!
Pupici
pisu_miau spune:
Sigur ca poti imbra ce vrei! Important este sa te simti bine si atunci ai sa arati minunat! Exista vreun motiv pentru care nu poti purta fusta sau pur si simplu ti-a placut costumasul cu pantaloni? Daca e vorba de a doua varianta, atunci mai cauta prin oras si daca nu gaseti nimic pe fusta ia-ti costumasul respectiv. Daca e prima varianta, cauta o rochie lunga . In orice caz, ai grja ca e un moment special si formal asa ca nu cauta sa arati casual ci mai degraba glamour. Fustele sunt prin definitie feminine, asa ca numai un costum foarte spectaculos si decoltat in partea de sus poate aduce feminitate unui costum cu pantaloni . Eu zic sa te gandesti cum vei aparea in poze, cum vei aparea pe video, daca pantalonii te avantjeaza, alege-i daca nu...nu :)
Pisu_Miau
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
alexia28 spune:
quote:
Originally posted by pisu_miau
Sigur ca poti imbra ce vrei! Important este sa te simti bine si atunci ai sa arati minunat! Exista vreun motiv pentru care nu poti purta fusta sau pur si simplu ti-a placut costumasul cu pantaloni? Daca e vorba de a doua varianta, atunci mai cauta prin oras si daca nu gaseti nimic pe fusta ia-ti costumasul respectiv. Daca e prima varianta, cauta o rochie lunga . In orice caz, ai grja ca e un moment special si formal asa ca nu cauta sa arati casual ci mai degraba glamour. Fustele sunt prin definitie feminine, asa ca numai un costum foarte spectaculos si decoltat in partea de sus poate aduce feminitate unui costum cu pantaloni . Eu zic sa te gandesti cum vei aparea in poze, cum vei aparea pe video, daca pantalonii te avantjeaza, alege-i daca nu...nu :)
Pisu_Miau
Nu am nici un motiv pt care sa nu pot purta fusta, imi sta bine in fusta. Pur si simplu mi-a placut costumul asta cu pantalon, nu am vazut altceva cu fusta care sa-mi placa asa de mult. Dar ai dreptate, nu cred ca pantalonii ma avantajeaja atat de mult. Eu sunt mai maruntica , am doar 1.60. Nu sunt grasa, am 50 kg dar cred ca tot mai bine imi vine o fusta, nu stiu, o sa mai caut.
Multumesc mult pt sfaturi
Va pup.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bibyrox/bibyrox.jpg)
bibyrox spune:
Asta este si problema mea actuala: garderoba pentru cununia civila. Am in aceeasi zi si cununia si nunta. Nici mie nu-mi place sa merg in rochie de mireasa la cununie... nici nu concep asa ceva. Dar fiecare cu parerile si gusturile lui. Asta e parerea mea!
Acum... am in cap un model de rochita si nu gasesc asa ceva prin magazine. Am vazut o astfel de rochie la o nunta anul trecut si m-am indragostit pe loc de ea. Este la fel ca rochia de mireasa (cele gen printesa) numai ca este scurta. Dar nu avea crinolina pe dedesubt ci era materialul de asa natura ca statea umflat. Aveti idee?? Ati vazut pe undeva asa ceva???
Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy
Creatiile mele
Nunta noastra