Garderoba pentru cununia civila

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredana76 spune:

Nanatte are pagina de internet.De acolo mi-am luat si eu rochia de mireasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

quote:
Originally posted by loredana76

Nanatte are pagina de internet.De acolo mi-am luat si eu rochia de mireasa.

Shi nu ne dai shi noua adresa site-ului?
Mersic.

http://community.webshots.com/user/roxy79ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Degetzel spune:

Adresa web de la Casa Nanette e : www.nanette.ro

Pana la targul de la Marriott au avut sediul pe CAlea Mosilor sar de pe 2 aprilie au deschis un salon special pe George Enescu (intre Piata Romana si Magazinul Eva... printre stradute). Au o schema a locatiei magazinului pe site. Mie mi-au placut foarte mult si modelele de rochii de mireasa... sunt mai speciale

http://community.webshots.com/user/roxanadobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by ellamiss

Si eu am cununia civila in aceeasi zi cu cea religioasa si ma voi imbraca intr-un costumas de vara,dar m-am gandit sa mai astept sa apara costumasele de vara(fustita+taior).As dori,in principiu,culoarea roz si niste sandalute roz ,dar daca o sa gasesc ceva de alta culoare care sa-mi faca cu ochiul nu voi mai opta pentru roz.va pupicesc.ella

photos.yahoo.com/ellamiss2000

Si eu mi-am luat rochita pentru cununia civila tot roz. Eu am in aceeasi zi si cununia civila si cea religioasa dar nu vreau (nu imi place) sa ma imbrac mireasa cand ma duc la Primarie. Si cum va fi vara, mi-am luat o rochita cu bretele, foarte de efect.

Pupici,
Angelique
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

AngeliquedeS am vazut ca esti din Constanta, dar poti sa-mi spui cat ai dat pe rochie? Ca si eu vreau tot rochie si roz e chiar o culoare placuta (sa nu zic ca am dejaniste pantofi roz). Si daca mai stii ce scria pe eticheta..adica de la ce firma. merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor mi-am gasit azi un costumas foarte frumuselsi dragalash.la casa wanda sau ingrid line cum s-o chema magazinul din bucuresti nu e foarte scump e alb si se incheie foarte simplu cu o bareta cu strasurimie imi place si sunt si cu sufletul mai impacat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Azi am vazut o rochita draguta la un magazin pe Stefan cel Mare. Era din voal. La acea rochita ar merge si o palarie, ca tot imi doresc sa port palarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pupezica spune:

Nushulica, unde este casa wanda in bucuresti si cam cat costa un costumas acolo?

Mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

pupezica ce dragalasa esti mama eu in bucuresti am fost de vreo 2 ori in toata viata mea o data pe la metro si o data la niste rude.nu am cum sa te ajut dar daca aflu iti zic si unde e casa wanda in bucuresti.aici la iasi costumasul e 3.5mil
pupici multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

fetelor m-am linistit. mi-am gasit haine pt. cununia civila.
am gasit un compleu compus dintr-o rochita din voal care are mai multe nuante de roz si o jacheta roz cu maneca scurta.
azi mi-am cumparat pantofi si poseta asortate.
saptamana viitoare merg sa-mi comand palarie.
eu de la 20 de ani tot spun ca atunci cand ma voi casatori pe la 30(asta s-a adeverit) eu voi purta palarie.

Mergi la inceput