Gradi cu probleme?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

quote:
Originally posted by Pegasis

Daca (Doamne fereste!) se intimpla un eveniment nedorit cit timp copilul tau se afla la gradinita cum poti sa-i tragi la raspundere???

Daca n-aveti contract banuiesc ca nici chitante pt. plata taxei lunare n-aveti, nu?

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

La prima intrebare, raspunsul meu e scurt: ii znopesc de le suna apa in cap! Crezi ca nu m-am gindit si eu la asta. Teoretic, macar in controalele periodice pe care le face Sanepid-ul, si tot suntem inregistrati acolo... (avem fisa medicala, copie dupa carnetul de vaccinari) - na, ca m-am lungit...

La a doua intrebare - chitanta?! Vise! Tocmai de aceea sunt un pic cam derutata... Adica, io inchid ochii ca tu pacalesti statul cu niste taxe si impozite - si nu fac bine, recunosc!-, iar tu profiti de asta si incerci sa mai ciupesti si de la mine...
Nu ma deranjeaza, sa zicem cei 20 de euro in plus care mi se cer, ci modul in care mi se cer!

http://adriana.freewebspace.com/photo.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:
Originally posted by adrianangi

La a doua intrebare - chitanta?! Vise! Tocmai de aceea sunt un pic cam derutata... Adica, io inchid ochii ca tu pacalesti statul cu niste taxe si impozite - si nu fac bine, recunosc!-, iar tu profiti de asta si incerci sa mai ciupesti si de la mine...
Nu ma deranjeaza, sa zicem cei 20 de euro in plus care mi se cer, ci modul in care mi se cer!

Ups. Cum adica, nu primiti chitanta ptr. taxele platite? Asta deja nu mai e in regula. Macar e acreditata gradinita?

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

E dubios ca nu exista nici un contract, nimic! Gradinita ar trebui sa aiba un regulament pe care parintii sa-l primeasca la inscriere. Asa lucrurile ar fi cat se poate de clare. Tot gradinita ar trebui sa asigure copilul in caz de accident (Doamne fereste!).

Cristina
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Initial creeata de adrianangi

As fi putut sa intitules acest subiect, mai degraba "Taxa creste o data cu numarul copiilor"...

Ar trebui eventual sa se micsoreze taxa in conditiile astea (sau sa ramana neschimbata). Daca nu au angajat personal nou dar a crescut nr. de copii, inseamna ca unui copil i se acorda mai putina atentie decat inainte. Cum se justifica pretul marit?

Cristina
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Nicicum... E un anunt lipit pe usa de la intrare care incepe cu "va informam". De aceea sunt eu revoltata, nu-mi plac mesajele lasate pe post-it-uri, usi, geamuri...
Mai ales cand ele anunta chestiuni d'astea cu scumpiri, amenzi, etc...

http://adriana.freewebspace.com/photo.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Trag concluzia ca noi suntem niste fericiti... Avem lunar factura si ni se da restul!
DAR:
Orice comunicatie ni se face tot in scris - cand spui "modul" prin care ti se anunta marirea, la ce te referi? Ce anume te-a deranjat?
Exista medic, vine martea, si ma scoteste de banii pe care ii dadeam seara la cabinete private.
STIU ca si daca imi va mari taxa, voi face eforturi sa tin fata tot aici, pentru ca sunt foarte multumita de ceea ce invata. Nu ma refer numai la cunostinte acumulate, ci si la comportamentul dobandit.
Incerc sa pun in balanta binele fetei si buzunarul meu. Cat timp sunt sigura de binele fetei, buzunarul meu n-are decat sa sufere.
Abia daca realmente nu voi mai putea face fata financiar vorbind, abia atunci ma voi gabndi sa mut fata - ar insemna ruperea dintr-un colectiv pe care il iubeste, ruperea de o educatoare pe care o iubeste si care la randul ei o iubeste, si muuulte alte lucruri.

In cazul vostru: daca exista niste probleme reale - stiu eu, va simtiti inselati prin absenta unui contract - nici noi n-avem un contract propriu zis, ci doar niste formulare de inscriere, niste formulare de accept pentru optionale si alte chestii dina stea - , sau alte chestiuni serioase, atunci ar trebui sa luati masuri. Numai ca astia cer 800 de mii in plus.... poate suma e justificata. Ar trebui sa discutati deschis.

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Anca, la ce gradinita este fetita ta? Suna bine ce spui!

Ruxi si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Povestea nasterii

Mergi la inceput