GELOZIA - sarea si piperul unei casnicii?
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oana_s/oana_s.jpg)
oana_s spune:
mariagi
emma, acum serios vorbind, noi te putem ajuta doar foarte putin, ba cu experiente de-ale noastre, ba cu glumitze...dar mai mult doar tu poti face.
Lasa la o parte "lsl" (lesele invizibile, sau cu tinte sau cum or fi ele)si incearca mai bine sa te gandesti la tine, la cum arati tu, la cum se uita altii la tine, la ce trebuie sa faci ca sa te simti tu mai bine, detaseaza-te putin de el, nu te mai gandi ca ai un sot "beton" ci ca el e norocosul cu sotie "betoana"
.
Oana si Mara 11.08.2004
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
emma27 spune:
ti-a trecut asa repede?acum la cuv dana,nu-ti tresare inima?promisiunile se duc,pasiunea se mai stinge.......
Ema
mariagi spune:
nu imi tresare inima,ema.chiar zambesc de nu se poate!
eu sunt responsabila cu intretinerea pasiunii in casa asa ca..
promisiunile se fac de obicei pentru a nu fi incalcate.si sotul meu stie foarte bine ca nu glumesc.si l-am pupat pe mustati daca ma inseala.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Nane/Nane.jpg)
Nane spune:
quote:
Originally posted by emma27
ti-a trecut asa repede?acum la cuv dana,nu-ti tresare inima?promisiunile se duc,pasiunea se mai stinge.......
Ema
Da, mey, ema da cum poti tu intretine pasiunea prin gelozii? Sau cum poti influenta prin gelozii ca promisiunile sa fie respectate? ha? Nu poti! Deci, nu-si au rostul!!!
Cu ce te ajuta pe tine sa te framantzi intr-una cand oricum nu poti schimba nimic?
Eh, si ca sa citez un alt subiect postat pe-aici "pe ce se bazeaza o casnicie" (si completarea mea) daca nu pe incredere, intelegere, iubire - oridnea este aleatorie.
![](icon_smile_wink.gif)
emma27 spune:
stiti si voi,fetelor,cand D-zeu iti da prea mult,esti suparata ca nu poti duce.de aici teama mea sa nu traiesc intr-o mare minciuna si sa nu-mi dau seama de ceva ce pentru toata lumea e evident.
bineinteles,ca ma ajutati mult,cu povestirile si glumitele voastre si va multumesc,dar sunt totusi in perioada de recuperare.pentru prima data azi cand am vb cu el la tel,nu am inceput cu "ce ai facut azi?",ci povestindu-i ce am facut noi.stiti ce inseamna asta,ca incep sa ma pun pe primul plan pe mine si implicit,pe mandra mea. si e o realizare mare.gata cu astenia,vine varaaaaaaaa.
Ema
emma27 spune:
mai,fetelor,pacat ca nu sunteti aproape ,ca invitam niste baieti bun de tot,pentru petrecere!!!!pacat ca imi vine azi sotul acasa.sunt curioasa cum o sa-l tratez.sa nu cada el in boala mea.
Ema
mariagi spune:
aduc eu baietii de la flamingo si incingem o petrecere
ps:dupa asta o sa se apuce barbatii de cerut sfaturi
emma27 spune:
mariagi,al meu a zis ca dc m-ar prinde cu vreunul ,ne-ar tortura mai intai si apoi ne omoara.asa ca nu va mirati,cine se aseamana, se aduna.observati ce discutii constructive purtam.
Ema