GELOZIA - sarea si piperul unei casnicii?
Raspunsuri - Pagina 7
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
emma27 spune:
asa da,mariagi,credeam ca tu nu ai lesa.esti tu mai toleranta(si inteleapta) decat mine,atat tot.
Ema
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Nane/Nane.jpg)
Nane spune:
quote:
Originally posted by mariagi
daca danseaza cu alta femeie la un eveniment la care mergem impreuna nu ma deranjeaza.si eu dansez cu prietenii lui si nu se supara.si nu mi se frange nimic daca tipa arata mai bine decat mine...am incredere in el si "s-a insurat nu a orbit".nu am zis sa intoarca capul ostentativ pe strada dupa alte femei, dar se poate uita admirativ..e barbat nu statuie!
Subscriu!
Si subscriu si la ce a spus Oana mai dvrm - m-am uitat si eu in album si esti mumoasa, chiar ma si mir de unde-ti vin tot felul de gargauni pe kelie.
![](icon_smile_wink.gif)
Si acusha, Emma, sa-ti pove ceva asemanator cu ce tot zici tu acoloshea, ca taman imi adusei aminte. Am un preten care s-a-nsurat de vreo 2-3 ani cu o tipa care, e geloasa de moare fara motiv si ii face astuia scene de scene, de-l pune in situatii mai mult ca penibile. De ex. i-a aruncat toata colectia de reviste Playboy pe care omul o avea dinainte de a o cunoaste pe ea, pe motiv ca ea nu suporta asa ceva in casa ei.
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
Alta faza si mai misto a fost cand erau amandoi la neshte preteni comuni, si al nostru s-a apoucat linistit sa rasfoiasca un Hustler in timp ce femeia lui cea minunata se dusese la baie. Cand se-ntoarce lighioana, se repede la el, ii smulge revista din mana si incepe sa-l pocneasca cu ea in cap in vazul lumii urland si facand ca toate alea: "ce, draga, eu nu-ti mai ajung? ha? d-aia te uiti la altele?" Eh, si uite asa a tinut-o vreo 5 minute, timp in care eram pe jos de ras cu totii, numai saracu baiat o bagase pe maneca. Iar dupa ce a terminat cu crizele, respectiva ii spune pe un ton f calm : "hai misca-te acasa imediat, iar din clipa asta nu mai ai ce cauta in casa asta alta data".
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Eh, cum ti se pare??? Misto, nu? Iti dai seama ca din secunda doi incepand si pana-n zilele noastre se face un supermisto de respectivul, ca sa nu mai vorbim de respectiva cate fire albe i se scot la o adica de catre toata lumea.
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Vezi sa nu carecumva sa o iei pe aratura la un moment dat si tu... E grava treaba cu gelozia, iti zic io... Iar tu exagerezi ffff mult, parerea mea...
![](hailabataie.gif)
![](icon_smile_angry.gif)
mariagi spune:
ema,chestia cu lesa era o figura de stil.si eu nu am lesa.in schimb am incredere totala.in viata inveti din greselile altora si incerci sa nu le repeti.simplu!
leyla spune:
Eu sunt mai ingaduitoare cu logodnicul meu, la fel si el in sensul ca intotdeauna stim ce face celalat si niciodata nu ne controlam si nu facem istericale unde esti, cu cine, de ce, etc... si avem oarecare libertate (adica pot sa merg cu prietenele linistita intr-o seara intr-un club, la masa, la o cafea, el la fel cu prietenii lui). Avem un cuplu prieteni iar tipa il tine mai sub papuc pe el si este foarte dependenta de el. Intr-o zi am facut rost pentru barbati de niste invitatii la un spectacol, era ceva intr-un bar cu nu stiu ce vedeta Playboy si le-am trimis un mesaj in care le comunicam sa stabileasca ei intre ei daca vor sa mearga ca eu le ofer aceste invitatii. Ei bine al meu care este trimis zice ca nu in intereseaza in schimb celalalt era disperat sa mearga.....si se ruga sa primeasca "binecuvantarea" ei.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Nane/Nane.jpg)
Nane spune:
quote:
Originally posted by leyla
Eu sunt mai ingaduitoare cu logodnicul meu, la fel si el in sensul ca intotdeauna stim ce face celalat si niciodata nu ne controlam si nu facem istericale unde esti, cu cine, de ce, etc... si avem oarecare libertate (adica pot sa merg cu prietenele linistita intr-o seara intr-un club, la masa, la o cafea, el la fel cu prietenii lui). Avem un cuplu prieteni iar tipa il tine mai sub papuc pe el si este foarte dependenta de el. Intr-o zi am facut rost pentru barbati de niste invitatii la un spectacol, era ceva intr-un bar cu nu stiu ce vedeta Playboy si le-am trimis un mesaj in care le comunicam sa stabileasca ei intre ei daca vor sa mearga ca eu le ofer aceste invitatii. Ei bine al meu care este trimis zice ca nu in intereseaza in schimb celalalt era disperat sa mearga.....si se ruga sa primeasca "binecuvantarea" ei.
Ce jalnic! Trist, dar adevarat. Eu din pacate nu-i inteleg pe oamenii de genul asta care, cum zice leyla "se ruga sa primeasca "binecuvantarea" ei." Eu ma duceam si daca avea ceva de comentat dupa, rezolvam problema. Cum sa-ti impuna cineva ce ai de facut????
![](icon_smile_angry.gif)
Si eu sunt obisnuita sa ies cu fetele, si al meu preten iese cu baietii... Nu pricep tinutul sub papuc, zau asa!
![](neanderthal.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oana_s/oana_s.jpg)
oana_s spune:
Ce lesa, care lesa...nu leeeeeeeessssssaaaaaaaaaaaa.......ai incredere in el si atat, nu-i pune nici o lesa, ca e om, nu caine
(nici ala nu sta obligat/fortat langa stapan).
Oana si Mara 11.08.2004
emma27 spune:
mai fetelor,va admir pentru incredrea pe care i-o acordati celui de langa voi.eu nu sunt inca in stare sa aplic dragostea oarba.si otiorul,depinde cum e educat.dc a invatat bine lectia,nu mai e nevoie de lesa.nu exista barbat care sa nu se lasa manipulat de o femeie.
pe ce sunteti voi geloase?ca nu va cred ca nu sunteti.
oricum faza cu revistele e tragi-comica.eu cred ca nu o sa ajung asa,asta e faza maxima.ce am innebunit?la reviste ne uitam amandoi.bine,nu zic ca nu-mi place sa le desfiintez pe cele care-i plac si sa le ridic in slavi pe celelalte.dar cine nu face la fel?!
Ema
mariagi spune:
geloasa?!am trecut prin faza asta cu o clienta a sotului meu.urmaream impreuna un reportaj la tv si sotul de colo zice-pe strada asta sta dana-replica mea normala "de unde stii tu unde sta dana?pai m-a trimis seful meu sa iau ceva de la ea de acasa.a cam scaldat el raspunsul dar...am trecut zambind peste asta(nu am dormit prea bine doua nopti)si mi-am reamintit ce ne-am promis cand ne-am casatorit"incredere maxima pana la proba contrarie".