LA CE VARSTA FASOLE USCATA?

LA CE VARSTA FASOLE USCATA? | Autor: danielac

Link direct la acest mesaj

EU SUNT TOPITA DUPA IAHNIE DE FASOLE LA CUPTOR. LA CE VARSTA POT SA-I DAU SI DIANEI, EA ARE UN AN SI APROAPE 4 LUNI.
VOI CUM ATI DAT?

Dana si Diana-Maria http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudiap spune:

eu sa stii ca i-am dat putina si ii plavce foarte mult. (Laura are 1.10 ani)
Culmea este ca ei ii place extrem de mult exact ce nu prea e recomandat sa manance, dar cate putin acolo n-o fi foc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

Si eu i-am dat cate un pic si ii place mult. Ii mai pun adesea in ciorbe putina mazare uscata sau conservata pt. a schimba gustul un picut. Avem 1 an si aproape 5 luni

Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

eu i-am dat putina zeama din ciorba de fasole, ca ea pofteste numai la ce n-ar trebui, nu-i plac fierturile "de bolnavi" pe care i le fac; are noua luni si stiu ca-i cam devreme, dar a parut foooaaarte incantata; mai stau, oricum, nu ma grabesc

Daniela si bb Anda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Eu nu i-am dat fasole inca Mariutzei si are 2 ani si 9 luni. Inchipuiti-va daca o sa-i doara burtica ca pe noi ce se intimpla cu ei mititeii.

Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=224&cid=229

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Cu acest subiect mi-ati adus aminte de o intamplare hazlie.
Prin vara, am facut o mancarica de fasole. Am mancat eu cu barbate-miu si maimutica mica, avea vreo doi ani si patru luni atunci, ne tot dadea tarcoale si ne batea la cap ca vrea si ea. I-am dat o singura boaba, nu de alta dar imi era frica sa nu se constipe. Toate bune. Terminam noi de mancat, strang masa si plecam din bucatarie. Peste cateva minute, noi eram in living si mandra era la bucatarie si nu va spun ca nu se auzea nimic.
Ne ducem acolo si ce credeti ca facea? Deschisese frigiderul, isi luase o lingurita si manca din oala cu fasole.(noi avem un frigider mic, numai bun pentru curiozitatea ei)
Nu a patit nimic, nu s-a constipat, nu a durut-o burta, asa ca...

Ochii care nu se vad se uita doar daca dai de prea multa fericire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

I-am dat si eu lui Vladut (pe la 6 luni)de vreo doua ori in varful linguritei, 3-4 varfuri de lingurita, nu vroia sa pape marul iar noi mancam fasole asa ca.... El ar mai fi vrut dar...gata, alta data. Nu a patit nimic. In schimb a zis ca pot sa-i dau fasole verde ca nu produce balonari.

Mergi la inceput